Νέα αγορά πολυκάναλου

Reaction score
22
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους σας.

Θέλω να κάνω αναβάμιση στο ήδη υπάρχον ηχοσύστημα μου και να αλλάξω av receiver μέχρι 1500 euro.
Το σύστημα μου αποτελείται από.....
Pioneer vsx 820 προς αντικατάσταση
Monitor Audio Bx5 κύρια, Bx 2 surround, κεντρικό το Bxc και το Sub της ίδιας σειράς.
Sony bd 370
Pioneer dvd 737

Ενδιαφέρομαι για ενισχυτή που να χαρακτηρίζεται από μουσικότητα και αυξημένες ευκολίες συνδέσεων για μελλοντική αναβάθμιση πχ με πολυκάναλλο τελικό.

Ευχαριστώ πολύ

Reaction score
22
Απάντηση: Νέα αγορά πολυκάναλου

Πράγματι, δεν έχει pre out, από διάφορα τεστ έμαθα ότι θα ταίριαζε στα ηχεία ο Marantz 7005 και ο Onkyo 809 ακόμη κοιτάζω για Nad Τ765 και για Denon 3312
Τί γνώμη έχετε για τους παραπάνω;

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
οι onkyo που ειχα δεν χαρακτηριζονται απο μουσικοτητα
θα σου προτεινα denon η marantz για cinema
nad για μουσικη

Reaction score
19
Onkyo και μουσικη δεν πανε μαζι, ακου οπου μπορεις εναν Anthem ( πχ MRX 500) ο οποιος συνδυαζει εξαιρετικα μουσικη και σινεμα και ειναι και στα δυο πολυ καλος.

Απο εμπειρια μην θεωρησεις μικρη την ισχυ του (7χ100 w), σε συγκριση με τον Onkyo 876 (ονομαστικα 7χ180 W αν θυμαμαι καλα) ηταν αισθητα περισσοτερο δυνατος!

Reaction score
0
Απάντηση: Νέα αγορά πολυκάναλου

Τον 876 τον εχει φιλος και τον εχω ακουση πανπολες φορες για σινεμα ειναι αριστος τοσο σε εικονα οσο και σε ηχο,για στερεο οντος ακουγοταν λιγο σκληρος αλλα με την προσθηκη dac(δεν θυμαμαι ποιο)νομιζα οτι ακουγα αλλο ενισχυτι τρομερα μουσικος και δυνατος!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas