- Reaction score
- 11.770
Ένας φίλος χωρίς πρόσβαση έχει ένα πικάπ UHER PS 950 το οποίο έχει την κεφαλή Shure M110HE με σπασμένη βελόνα. Θέλει να ακούει τους περίπου 250 δίσκους που έχει και σκέφτεται είτε να αντικαταστήσει μόνο τη βελόνα στην υπάρχουσα κεφαλή είτε να αγοράσει ολόκληρη καινούρια κεφαλή.
Το διαθέσιμο κεφάλαιο είναι περίπου 100 ευρώ.
Εμένα μου φαίνεται ότι η κεφαλή Shure M110HE που έχει τώρα είναι αρκετά καλή και καλό θα ήταν να βάλει μια ελλειπτική βελόνα. Εκείνος σκέφτεται για αλλαγή ολόκληρης της κεφαλής με κάποια από τις παρακάτω δύο:
1. Ortofon 2M RED
2. Nagaoka MP-100
Ξέρει κάποιος την Shure M110HE; Αξίζει να αλλαχθεί η βελόνα της ή είναι πολύ παλιά και θα ήταν καλύτερα να αγοραστεί μια καινούρια κεφαλή στα ίδια χρήματα;
Το διαθέσιμο κεφάλαιο είναι περίπου 100 ευρώ.
Εμένα μου φαίνεται ότι η κεφαλή Shure M110HE που έχει τώρα είναι αρκετά καλή και καλό θα ήταν να βάλει μια ελλειπτική βελόνα. Εκείνος σκέφτεται για αλλαγή ολόκληρης της κεφαλής με κάποια από τις παρακάτω δύο:
1. Ortofon 2M RED
2. Nagaoka MP-100
Ξέρει κάποιος την Shure M110HE; Αξίζει να αλλαχθεί η βελόνα της ή είναι πολύ παλιά και θα ήταν καλύτερα να αγοραστεί μια καινούρια κεφαλή στα ίδια χρήματα;