Νέα εγκατάσταση

Μηνύματα
152
Reaction score
53
Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους!
Ξεκινήσαμε τη μελέτη διαμόρφωσης του νέου μας σπιτιού. Θα ήθελα βοήθεια σχετικά με τις προεγκαταστάσεις ώστε να μπορέσω να κατευθύνω τον ηλεκτρολόγο.
Αρχικά, το σύστημα που υπάρχει είναι ένα ζευγάρι klipsch rf280, ενισχυτές (marantz 7011 και για τελικός crown 1502), ενα player (στη παρούσα φάση ενα ps3 μη συνδεδεμένο) και ένα πικάπ. Τα ηχεία θα τα ήθελα δεξιά-αριστερά από την τηλεόραση. Τώρα υπάρχει μία 42'' αλλά η μελέτη θα γίνει για όσο το δυνατών μεγαλύτερη δεδομένου του μικρού χώρου. Επίσης θα αγοραστεί ένα sub και άλλος ένας τελικός για να το οδηγήσει.
Όσο αφορά τον χώρο, θα μπορέσω να σας εχω και ένα σχέδιο την επόμενη εβδομάδα εάν βοηθάει.
Ας υποθέσουμε ότι στο μήκος έχουμε καποιο σχετικό περιθώριο αλλά η απόσταση καναπές-τηλεόραση (κατα συνεπεια και ηχεια κτλ) είναι 3 μέτρα και το μελετάμε ώστε να φτάσουμε τα 3,30. Στα 3,30 είναι και τώρα τοποθετημένα τα ηχεία στο υπάρχον σπίτι.
Όλα τα μηχανήματα θα μπουν δεξια αυτού του χωρου σε μία ντουλάπα που θα ξηλωθεί και θα γίνει χώρος για μηχανήματα/βινύλια ίσως και ποτά στο κάτω μερος.
Η βοήθεια που ζητάω είναι, τι "αερα" να αφησω στα καλώδια του sub; Σε τι απόσταση μεταξύ τους αλλά και από το πικάπ να στήσω τα ηχεία; Τι καλώδια να ζητήσω να μου περάσει ο ηλεκτρολόγος στους τοίχους;
Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη!
Ζητώ συγγνώμη για το τόσο μεγάλο κείμενο!
[DOUBLEPOST=1556895595][/DOUBLEPOST]Επίσης επειδή είπα ότι θα πάω σε όσο μεγαλύτερη τηλεόραση, κοιτάω για περίπου 55'' UHD όπου νομίζω δεν θα έχουμε θέμα αλλά δεν ξεφεύγουν ιδιαίτερα σε τιμή. Σε πρώτη σκέψη η τοποθέτηση λέω να γίνει στον τοίχο
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.600
Μηνύματα
2.865.562
Members
37.933
Νεότερο μέλος
alkapsal
Top