Νέα κάρτα γραφικών για HTPC

Reaction score
4
καλησπέρα , εχω την 9800GT σε ενα HTPC με XBMC , τον ήχο τον περνώ από μια κάρτα τησ maudio την 24/96 με spdif ,, έχετε να μου προτείνεται κάποια vga της nvidia που να βγάζει και ήχο απο HDMI και να αναπαράγει trueHD (bluray) ..η εικόνα και η ταχύτητα της 9800GT ακόμα και σήμερα είναι πολύ καλή , απλά θα ήθελα κάτι ποιο σύγχρονο για αναπαραγωγή και του ήχου μέσω HDMI .. αλά να μην χάσω σε ταχύτητα αγοράζοντας κάποια φτηνή κάρτα.

ευχαριστώ !!

Yannis

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Reaction score
4
Απάντηση: Νέα κάρτα γραφικών για HTPC

καλή αλά είναι ακριβή , αν μείνω όπως είμαι και βάλω μια μονάδα bluray θα έχω αναπαραγωγή TrueHD ήχου μέσω SPD/IF ? ..

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Re: Απάντηση: Νέα κάρτα γραφικών για HTPC

καλή αλά είναι ακριβή , αν μείνω όπως είμαι και βάλω μια μονάδα bluray θα έχω αναπαραγωγή TrueHD ήχου μέσω SPD/IF ? ..
HD ήχος δεν περνάει από digital, μόνο από HDMI.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μέχρι πόσα χρήματα θέλεις να δώσεις;
Πιο φθηνή λύση είναι η GTX 550 Ti

Reaction score
4

την 550ti την έχω στο pc της δουλειάς , πολύ καλή κάρτα , για το htpc μέχρι 40-50 ευρώ ,,
η 610 δεν θα είναι ok ? ( έρχεται σε μέγεθος Low profile αποτελώντας ιδανική πρόταση για HTPC )

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Αναλόγως τι θα χρησιμοποιήσεις στο HTPC, αν θες να έχεις MadVR και SVP δεν σου κάνει.
Δες και την GT 630 που είναι δυνατότερη από την GT 610 χωρίς να είναι πολύ ακριβή

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Όπως έγραψα ήδη αν δεν χρησιμοποιήσεις MadVR και SVP δεν θα έχεις πρόβλημα με μια GT 610.

Reaction score
152

Δες την GTX 560 Ti http://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn-vga.html?from=most-popular&keyphrase=560ti
Αν δεν βιάζεσαι πολύ περίμενε να δούμε τι νέο θα παρουσιάσει η nVidia στους επόμενους 1-2 μήνες σε αυτή την κατηγορία τιμής.
George, μια αναβαθμιση σε τετοιο επιπεδο, θα βοηθουσε καθολου στην βελτιωση της εικονας που εχουμε απο streaming live αγωνων ποδοσφαιρου, μεσω ιντερνετ, ή οχι;
χρειαζεται κατι καλυτερο και τι θα ηταν αυτο;
(εχω την 9600gt και οθονη 26" full hd)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μια χαρά είσαι, και εγώ την ίδια κάρτα έχω σε ένα από τα PC, ειδικά μάλιστα στο live streaming δεν κερδίζεις τίποτα λόγω της χαμηλής ποιότητας της εικόνας που σερβίρουν.

Reaction score
4

ευχαριστώ και πάλι gkontoletas , να το δω .. σκέφτομαι επίσης και την αλλαγή καρτών απο το main pc με την 550ti

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.183
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907