Νέα κινητά απο την SonyEricsson! W800, K750i

Reaction score
7
Η SE το έκανε πάλι το θαύμα της...Ειδικά το πρώτο πιστεύω θα γίνει σουξέ στην νεολαία...

V

VIDEOMIX

Guest
Καταπληκτικά. Περιμένω το Κ750 που θα αντικαταστήσει το πολύ καλό κ700 που τόσο το έχω βολευτεί.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εγώ πάλι θα περιμένω να δω τα 750i και 6230i δίπλα-δίπλα πριν αποφασίσω!
Σίγουρα πάντως θα χτυπήσω ένα εκ των δύο.

V

VIDEOMIX

Guest
Iεροσυλία η μεταξύ τους σύγκριση. Εδω και το Κ700 "χτυπάει" το 6230. Πόσο μάλλον το Κ750 που ειναι ενα τεράστιο άλμα μπροστά απο το Κ700.

V

VIDEOMIX

Guest
Δυστηχώς θα αργήσει κι άλλο το Κ750 απ'ότι πληροφορήθηκα χθές. Ενω ξέραμε για Μαίο, τώρα πηγαίνουμε στον Ιούνιο. Απο τα μέσα και μετά.

V

VIDEOMIX

Guest
To κινητό έφτασε σε πολύ καλή τιμή μάλιστα για τις δυνατότητές του, αλλα δυστηχώς ειναι vodafone live. Mπορείτε να δείτε παρακάτω για το κινητό και για την τιμή του.
http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000131

Προσωπικά λέω να το αποφύγω και να περιμένω την free έκδοση, αλλα πρώτα θα δω το θέμα του mp3 και το αν ειναι κλειδωμένη η δυνατότητα απο την voda, ωστε να αγοράζουμε απο το site της, τους ήχους που εκεί πουλάνε.

V

VIDEOMIX

Guest
Μοιραίε άνδρα, μόλις με πήραν τηλέφωνο απο εκεί που τα παρήγγειλα και μου είπαν πως παραλαμβάνουν αύριο. Θα το πάρεις; (ειναι vodafone live)

V

VIDEOMIX

Guest
Τα μάθατε; :twisted: Κάποιος "θείος" απο'δω μέσα θα ειναι ο πρώτος απο το AVSite που θα γίνει κάτωχος του πολυαναμενώμενου K750. Oπότε το Σαββάτο στην παρουσίαση των δορυφορικών, συμπεριλάβετε και την παρουσίαση του K750. Σπεύστε λοιπόν ωστε να ειστε μέσα. 4 υπόλοιπες ακόμη θέσεις που ειναι κενές περιμένουν τους τυχερούς, εδώ. :)

V

VIDEOMIX

Guest
Tώρα πάω για το W800 το οποίο ειναι πιο ποιοτικό απο το Κ750 και πλουσιώτερο. Η τιμή του δε, πολύ πολύ καλή. 420 περίπου με κάρτα 512 και ακουστικά walkman-h.free τα καλύτερα εως τώρα σε κινητό.

Reaction score
14
Αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το P900 που έχω σκέφτομαι να ζρησιμοποιήσω την επιδότηση που έχω για να πάρω το W800.Έχω δει στο δίκτυο και το W550i. Αραγε αυτό θα κυκλοφορήσει?

V

VIDEOMIX

Guest
Το W550 ειναι πιο οικονομικό και φυσικά λιτότερο.
Σε ποιό δύκτιο έχεις την επιδότηση;

V

VIDEOMIX

Guest
Οχι;;;;
Και έλεγα να πάω την Δευτέρα να το ζητήσω.
Φαντάζωμαι πως αυτοί οι πονηροί επειδή πουλάνε το Κ750 που το έχουνε και "βλακο"live, θα αργήσουν να φέρουν το W800 η και ίσως να μην το φέρουνε κάν τώρα που ειναι στα φόρτε του, διοτι το εν λόγο κινητό απαγορεύεται απο την SONYERICSSON να μετατραπεί σε οτιδίποτε διαφορετικό πλύν το original της εταιρίας.

Reaction score
14
Και εγώ το περιμένω.Εν αναμονή λοιπόν...

όποιος έχει νέα...ενημερώνει αλλήλους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.254
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale