To κινητό έφτασε σε πολύ καλή τιμή μάλιστα για τις δυνατότητές του, αλλα δυστηχώς ειναι vodafone live. Mπορείτε να δείτε παρακάτω για το κινητό και για την τιμή του. http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000131
Προσωπικά λέω να το αποφύγω και να περιμένω την free έκδοση, αλλα πρώτα θα δω το θέμα του mp3 και το αν ειναι κλειδωμένη η δυνατότητα απο την voda, ωστε να αγοράζουμε απο το site της, τους ήχους που εκεί πουλάνε.
Τα μάθατε; :twisted: Κάποιος "θείος" απο'δω μέσα θα ειναι ο πρώτος απο το AVSite που θα γίνει κάτωχος του πολυαναμενώμενου K750. Oπότε το Σαββάτο στην παρουσίαση των δορυφορικών, συμπεριλάβετε και την παρουσίαση του K750. Σπεύστε λοιπόν ωστε να ειστε μέσα. 4 υπόλοιπες ακόμη θέσεις που ειναι κενές περιμένουν τους τυχερούς, εδώ.
Tώρα πάω για το W800 το οποίο ειναι πιο ποιοτικό απο το Κ750 και πλουσιώτερο. Η τιμή του δε, πολύ πολύ καλή. 420 περίπου με κάρτα 512 και ακουστικά walkman-h.free τα καλύτερα εως τώρα σε κινητό.
Αν και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το P900 που έχω σκέφτομαι να ζρησιμοποιήσω την επιδότηση που έχω για να πάρω το W800.Έχω δει στο δίκτυο και το W550i. Αραγε αυτό θα κυκλοφορήσει?
Οχι;;;;
Και έλεγα να πάω την Δευτέρα να το ζητήσω.
Φαντάζωμαι πως αυτοί οι πονηροί επειδή πουλάνε το Κ750 που το έχουνε και "βλακο"live, θα αργήσουν να φέρουν το W800 η και ίσως να μην το φέρουνε κάν τώρα που ειναι στα φόρτε του, διοτι το εν λόγο κινητό απαγορεύεται απο την SONYERICSSON να μετατραπεί σε οτιδίποτε διαφορετικό πλύν το original της εταιρίας.