Νέα τέλη κυκλοφορίας! (τα εκτυπώνουμε απο το site)

Reaction score
0
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗ :ΕΧΩ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΑΠΤΟ 2011 ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΠΡΩΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΤΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΕΙΑ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ Κ ΜΙΣΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ.ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ.ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΩ Κ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΘΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ;;;

Y

Yiannis_B

Guest
Θα πω κάτι λίγο extreme, δώσε το για παλιοσίδερα σε γύφτο (αφού το χαλάσεις αρκετά ώστε να μην μπορεί να κινηθεί αυτόνομα), και δήλωσε κλοπή στην αστυνομία.

....στην ψειρού με βλέπω να καταλήγω, μ'αυτά που γράφω....:rolleyes:

Reaction score
0
Θα πω κάτι λίγο extreme, δώσε το για παλιοσίδερα σε γύφτο (αφού το χαλάσεις αρκετά ώστε να μην μπορεί να κινηθεί αυτόνομα), και δήλωσε κλοπή στην αστυνομία.
ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ .ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΛΟΠΗΣ ΛΟΓΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΩ ΑΠΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΕΤΣΙ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Απάντηση: Νέα τέλη κυκλοφορίας! (τα εκτυπώνουμε απο το site)

Την φωτοτυπια να φοβασαι περισσοτερο!
Γιατι βιασθηκες; για να εχουμε φραγκα προς πληρωμην ημων των συνταξιουχων; ευγε!:)

Τις εκτυπωσα και τις δυο και τις εβαλα...αρχειο, προς μελλοντικη ενεργεια μεχρι τελους του ετους:)
Bρεεε καλωσταααα! Ενα χρονο μετα, ξαναεκανα το ιδιο - πληρωμη και εκτυπωση:(

gonis

Luger
Reaction score
12.502
Για να δουμε,εχει μεινει κανενα οχημα 2000 c.c plus στην κυκλοφορια για να αποσυρει πινακιδες;

Reaction score
4.909
Για να δουμε,εχει μεινει κανενα οχημα 2000 c.c plus στην κυκλοφορια για να αποσυρει πινακιδες;
Προσφατα διαβασα οτι κυκλοφορουν 240 χιλιαδες διλιτρα και ανω στην χωρα και ο αριθμος μου φανηκε εκπληκτικα μεγαλος! Διερωτωμαι δηλαδη ποσα τετοια κυκλφορουσαν πριν 4 χρονια....

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.032
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos