Νέα τεχνολογία βελτίωσης μεγαφώνων

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.410
Reaction score
50.370
subVo

1576489563796.png


Η εταιρία subVo ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε μια ευλύγιστη ταινία, έναν αισθητήρα που με την βοήθεια λογισμικού και ενός επεξεργαστή ήχου (DSP), βελτιώνει τον ήχο κάθε μεγαφώνου. Η τεχνολογία ονομάζεται KlaraT και λειτουργεί μετρώντας την θέση του κώνου ενός μεγαφώνου σε πραγματικό χρόνο. Η ταινία αυτή τοποθετείται στο μεγάφωνο και «βλέπει» με ακρίβεια την κίνησή του σ΄ όλο το ηχητικό φάσμα

Η ταινία-αισθητήρας KlaraT μεταβάλει την αντίστασή της καθώς κάμπτεται, καλύπτει όλο το φάσμα και αντέχει την σκληρή και στην χρονοβόρα χρήση. Η τεχνολογία της SubVo έχει ως αποτέλεσμα ένα μεγάφωνο να γίνει πιο επίπεδο σε απόκριση, να έχει σχεδόν τέλειο κρουστικό παλμό χωρίς καθυστέρηση και δεν έχει χρονικές καθυστερήσεις στην μέτρηση (σαν λέιζερ)



klaraT feedback brings sound into crisp focus with its flat frequency response and reduced distortion.

VOICES ARE CLEARER and more intelligible and sounds are faithfully reproduced.

Saving money is the bottom line of any business and with klaraT, costs can be significantly reduced by ELIMINATING EXPENSIVE AND TIME CONSUMING CALIBRATION, BINNING AND SORTING, DURING PRODUCTION. Even using cost-efficient materials with less than ideal acoustical properties is acceptable with klaraT. The sensor feedback will make up the difference.



 

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Μηνύματα
5.852
Reaction score
12.416
Άρα μιλάμε για ένα πιο φτηνό επιταχυνσιόμετρο. Όμως αναφέρει για λογισμικό και DSP, όχι για έλεγχο κίνησης του μεγαφώνου (servo control). Άρα θα αλλάζει σε real time την καμπύλη απόκρισης προκειμένου να διορθώνει τον ήχο?

Μάλλον απευθύνεται στους κατασκευαστές, ως εναλλακτική λύση έναντι των τυπικών επιταχυνσιόμετρων. Γι'αυτό δίνει τόση βάση και στην έννοια του κόστους.
 


Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.315
Μηνύματα
2.858.254
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top