Θέλουν οι γονείς μου να πάρουν νέα τηλεόραση. Κύρια χρήση παρακολούθηση τηλεοπτικού προγράμματος, αλλά και ταινίες. Ο πατέρας μου έχει γλυκαθεί με το ενδεχόμενο να πάρει μια 3D τηλεόραση, του αρέσουν κυρίως οι παθητικές (τις βρίσκει πιο ξεκούραστες και τον γοητεύει και το ότι είναι φτηνά τα γυαλιά και δε χρειάζεται να αγοράζει και άλλα, αλλά και το ότι είναι ελαφριά, δε θέλουν φόρτιση κλπ). Η απόσταση θέασης είναι γύρω στα 3,5 μέτρα και παρότι αρχικά σκεφτόταν να πάρει μια 42άρα τον έπεισα για κάτι μεγαλύτερο οπότε κοιτάμε στις 46-47 ίντσες. Από χρήματα μου είπε μέχρι 700 ευρώ, αλλά υποθέτω ότι μπορεί να φτάσει τα 800 max.
Άρα 46-47", παθητικό 3D, 800 ευρώ max κόστος.
Κάτι σαν αυτό είναι μονόδρομος; Υπάρχει κάτι άλλο που να ικανοποιεί τις προδιαγραφές αυτές καλύτερα; Υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση για τις προδιαγραφές; Κάποια σοβαρή ένσταση για την τηλεόραση καθαυτή;
Άρα 46-47", παθητικό 3D, 800 ευρώ max κόστος.
Κάτι σαν αυτό είναι μονόδρομος; Υπάρχει κάτι άλλο που να ικανοποιεί τις προδιαγραφές αυτές καλύτερα; Υπάρχει κάποια σοβαρή ένσταση για τις προδιαγραφές; Κάποια σοβαρή ένσταση για την τηλεόραση καθαυτή;