Νέα τηλεόραση

Reaction score
2.278
Στα 479 τη βρήκα, σε άλλο κατάστημα που δεν το έχει το Σκρουτζ! Όντως 15 ευρώ δεν είναι τίποτα (αν και ήδη έχω ξεφύγει λίγο από αυτά που είχα σκοπό εξ αρχής να διαθέσω!) Έχεις κάτι άλλο να προτείνεις σε αυτά τα λεφτά; (κάτω από το πεντακοσάρικο δηλαδή, όσο πιο κάτω τόσο πιο καλά!:116:)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.471
http://www.skroutz.gr/c/12/television/f/5373_5376/Full-HD.html

Οι 4 πρώτες είναι κάτω απ το 500άρικο.Καλές τηλεοράσεις είναι.
Η 420 της Lg είναι φετινό μοντέλο ενώ οι άλλες περσινά.
Πάντως κάνε και καμιά βόλτα απο πολυκαταστήματα να δεις τι προσφορές υπάρχουν εντός καταστήματος.

Reaction score
2.278
Εδώ δράττομαι της ευκαιρίας να πω ότι έχουν αρχίσει και κάνουν απατεωνιές και μέσω σκρουτζ. Εδώ και λίγο καιρό, σε αρκετά προϊόντα άλλη τιμή σου δίνει στην αρχική σελίδα που έχει αρκετά καταστήματα συγκεντρωτικά και άλλη όταν μπεις στο φτηνότερο κατάστημα (το οποίο συνήθως είναι κάποια από τις μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών), αρκετά ακριβότερη φυσικά! Επίσης στο συγκεκριμένο παράδειγμα του παραπάνω λινκ, την πρώτη τηλεόραση που βγάζει η αναζήτηση, το φτηνό κατάστημα δεν την έχει καν, ενώ την αμέσως ακριβότερη τιμή τη δίνει το ομόσταυλο κατάστημα, το οποίο σχεδόν πάντα έχει ίδιες τιμές με το πρώτο, και η τιμή είναι 100 ευρώ ακριβότερη!!!:141:

Θα κάνω πάντως μια βόλτα από τα καταστήματα και βλέπω! Έτσι είναι πάντως, όποιος δεν έχει μυαλό και κοιμάται (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=83727) έχει πόδια! Ευχαριστώ πολύ!!

Reaction score
28.342
ΕΑΝ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ LG 42LF2510 -ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ- ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΣΤΑ 450 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΜ.

Reaction score
2.278
ΕΑΝ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΟ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ LG 42LF2510 -ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ- ΔΙΑΘΕΤΩ ΜΙΑ ΣΤΑ 450 ΕΥΡΩ ΕΑΝ ΜΕΝΗΣ ΑΘΗΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ. ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ ΠΜ.
Θα το έχω υπόψιν μου φίλε μου! Σε ευχαριστώ!!

Reaction score
2.278
Τελικά, μπορεί να άργησα κανα δυο εβδομάδες, και να πλήρωσα και 60 ευρουλάκια παραπάνω, αλλά μάλλον πάλι κερδισμένος βγήκα!

http://public.gr/prod/sound-and-vis...full-hd-400hz-sub-field-driving/prod390270pp/

μείον 20% για τα μέλη, μόνο για σήμερα 480! Την Τρίτη παραλαμβάνω, και μετά την... προθέρμανση (αργά αργά, καθώς έχουμε και διάβασμα!!:141!) θα επανέλθω με εντυπώσεις. Αν και καθότι η πρώτη μου σύγχρονη τηλεόραση δε θα έχω και πολλά μέτρα σύγκρισης, και μάλλον όλα (ελπίζω!) θα μου φαίνονται υπέροχα!

Reaction score
2.278
Λοιπόν... Χωρίς πρότερη εμπειρία, όπως ξαναείπα, έχω μείνει άφωνος!! Τη χάζευα χθες το βράδυ, σε υλικό διαφόρων αναλύσεων και ειδικά σε HD τα σπάει! Ξαναλέω δεν έχω εμπειρία, αλλά ρε παιδιά δεν το περίμενα η τηλεορασούλα να ξεμπροστιάζει για την πλάκα της τη ματρόσκα των 8 γίγα! Περιμένω να μου "έρθει" και καμιά μεγαλύτερη για να δούμε εκεί τι ψάρια πιάνουμε. Εννοείται ότι έβλεπα άνετα και το απολάμβανα κιόλας, αλλά καταλάβαινα και τα στραβά! Πάντως, με την τηλόραση στο 30% του κόντραστ, την προρύθμιση στο σίνεμα και καμιά άλλη ρύθμιση, το μαύρο ήταν κατράμι, τα χρώματα ονειρεμένα, η κίνηση νεράκι, και τα φωτεινά υπέροχα, και με εντυπωσίασε πολύ η αντίθεση σε σκηνές με φωτεινά και σκοτεινά πλάνα ταυτόχρονα. Χαλαρά η καλύτερη εικόνα που έχω δει (όχι ότι αυτό λέει και πολλά, τηλεόραση τέτοιου βεληνεκούς δεν έχει ξαναπεράσει από τα χέρια μου, αλλά έχω δει σε σπίτια και καταστήματα διάφορες)

Σε ότι αφορά το τηλεοπτικό υλικό δεν μπορώ να έχω άποψη, καθώς, από ότι φαίνεται, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την εγκατάσταση κεραίας του σπιτιού. Περιττό να πω ότι πιάνω 3-4 κανάλια αναλογικά (με αισχρή ποιότητα) και κανένα ψηφιακό, λόγω ασθενούς σήματος! (Περιοχή Αμπελόκηποι, έλεος!!). Μάλλον θα δοκιμάσω με καμιά φτηνή εσωτερική κεραία μπας και γίνει τίποτα.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.407
Members
38.697
Νεότερο μέλος
kkoumas