- Reaction score
- 666

Στέλιος Ρόκκος - Δικά μου πράγματα
Παλιά δοκιμασμένη συνταγή το να είσαι μέλος κριτηκής επιτροπής και να κυκλοφορείς δίσκο. Μετά τον Χρήστο Δάντη, ο Στέλιος Ρόκκος, με τα "Δικά του Πράγματα" προσπαθεί να μας συνεπάρει. Μάταια όμως. Κλασσικός Στέλιος είναι αυτός. Ο δίσκος μάλλον φτιάχτηκε για τους φανατικούς θαυμαστές του. Ίσως αξιοσημείωτο είναι το "Μια φωτιά στην άμμο" που ουσιαστικά είναι το Μοοnlight Shadow μετεφρασμένο στα Ελληνικά.
Tracklist:
1. ΠΩΣ Μ ΑΡΕΣΕΙ
2. ΕΓΩ ΚΙ ΕΣΥ
3. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ
4. ΟΠΩΣ ΣΒΗΝΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ
5. Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ
6. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ
7. ΖΟΡΙ
8. ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ (Moonlight Shadow) :shock:
9. ΣΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ
10. ΧΡΩΜΑΤΑ
11. ΜΙΛΗΣΕ ΜΟΥ
12. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ

Νίνο - Ειλικρινής
15 νέα τραγούδια γραμμένα από τους: Χριστόφορο Γερμενή, Ανδρέα Μπονάτσο, Χρήστο Μπάσιο, Σταμάτη Γονίδη, Στράτο Διαμαντή, Μάριο Ψιμόπουλο, Κωνσταντίνο Πάντζη, Χριστόδουλο Σιαγανό και Βασίλη Θεοδωράκογλου. Οι στίχοι ανήκουν στους: Βασίλη Γιαννόπουλο, Γιάννη Μπαγουλή, Ανδρέα Μπονάτσο, Σταμάτη Γονίδη, Χριστίνα Σολδάτου, Μαργαρίτα, Ναταλία Γερμανού, Γιάννη Λιόντου, Χριστόδουλου Σιγανού, Εύη Δρούτσα και Βασίλη Θεοδωράκογλου.
Tracklist:
01. ΦΟΒΑΜΑΙ
02. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ
03. ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ
04. ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ
05. ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΔΙΚΕΙΣΑΙ
06. ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΖΗΤΩ
07. ΣΑΝ ΕΡΓΟ
08. ΜΕΣΑ ΜΟΥ
09. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΑ ΖΗΣΩ
10. ΠΟΤΕ ΣΟΥ
11. ΠΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ
12. SEXY
13. ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΜΟΝΑΧΟΣ

Χρήστος Αντωνιάδης - Έλα κοντά μου
Με το γνωστό και αγαπητό λαικό του ύφος, ο Χρίστος Αντωνιάδης συγκέντρωσε τραγούδια του Πάνου Καπίρη, της Εύης Δρούτσα, του Πάνου Φαλάρα, του Αντώνη Παππά κ.α. και είναι πανέτοιμος για άλλη μια φορά να μας εκπλήξει. Επιτέλους για να σταματήσουμε να τραγουδάμε το "Μου 'χει κάνει μάγια μάγια με κρατάει κοντάααα της". Έλεος πια.
Tracklist:
01. Με ξιράφι
02. Έλα κοντά μου
03. Όνειρο ήσουν
04. Να μου απαντήσεις
05. Θα ξεχάσεις
06. Σπασμένα μπουκάλια
07. Του χωρισμού οι νύχτες
08. Μπόμπα
09. Από εδώ και στο εξής
10. Για πού το 'βαλες καλή μου
11. Άραγε υπάρχω στη ζωή σου