Νέες Τηλεοράσεις PLASMA απο την PANASONIC

Reaction score
14

Με μεγάλη χαρά λάβαμε από την Intersys αντιπρόσωπο της Pioneer και την Intertech αντιπρόσωπο της Panasonic στην Ελλάδα, το ακολουθο PRESS release που σας το παρουσιάζουμε αυτούσιο και σε Πανελλήνια αν όχι παγκόσμια πρωτιά.

Η Intersys Α.Ε., επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Pioneer στην Ελλάδα, μαζί με την Intertech SA, επίσημη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Panasonic στην Ελλάδα, ανακοίνωσαν σήμερα την νέα τεχνολογική σύμπραξη των δυο εταιριών στις τηλεοράσεις τεχνολογίας PLASMA. H τεχνολογία KURO, της Pioneer, λόγω της απόφασης της Pioneer να διακόψει από σήμερα και σταδιακά μέχρι το 2010 την παραγωγή και διάθεση τηλεοράσεων PLASMA, διατέθηκε η πατέντα αυτή στην εταιρία Matsushita Corp, η οποία είναι μέτοχος κατά 25% στην Pioneer και 78% στην Panasonic.

Ετσι με αδεια χρήσης απο την Matsushita Corp., η νέα τεχνολογία θα μετεξελιχθεί από την PANASONIC και θα βγει στην παραγωγή μέσα στο 2 τρίμηνο του 2009, με την διάθεση από την Panasonic των 13ής γενιάς τηλεοράσεων PLASMA που θα ενσωματώνουν την νέα τεχνολογία καλύτερης απόδοσης πιστότερου μαύρου χρώματος, με την νέα ονομασία "SKURO", που στα ελληνικά σημαίνει καλύτερο μαύρο όπως σημαίνει η λέξη KURO στα Ιαπωνικά.

Η νέες τηλεοράσεις Panasonic Skuro, θα πωλούνται τόσο από το εγκαθιδρυμένο και γνωστό δίκτυο διανομέων και μεταπρατών της Interys SA, όσο και από το σύστημα επιλεκτικής διανομής και μεταπώλησης προϊόντων της Pioneer. μέσω των Platinum Dealers, Gold Dealers και Authorized Dealers.

Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και διαστάσεις που θα κυκλοφορήσουν οι νέες οθόνες από την Panasonic θα διατεθούν με επόμενη ανακοίνωση τύπου

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.952
Απάντηση: Νέες Τηλεοράσεις PLASMA απο την PANASONIC

Που θα πάει, σε μία ώρα αλλάζει η μέρα.:103:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

δεν μου λές Γιάννη, θα δούμε την Εθνική Ελλάδος σε HD, απευθείας απο τον Hellas Sat, στις νέες TV ?

ακου "SKURO" .... :143::143::142:

Reaction score
4

Πάλι καλα που δεν είπες ότι έπεσαν οι τιμές τους.....

Αλλά πάλι ........ ποτέ δεν ξέρεις....

Reaction score
0

εγω παντως ημουν πολυ τυχερος...επιλεχθηκα απο τη panasonic να δοκιμασω την scuro
και ειμαι διπλα τυχερος γιατι εχω hd δεκτη και ειδα το παιχνιδι της εθνικης μας..μιλαμε οτι τα σπαει η τηλεοραση

Reaction score
2
Φίλε dream_GR μετά τις δυο ακόμα παγκόσμιες αποκλειστικότητες που είχαμε σήμερα στο avsite τις οποίες θυμίζω σε όσους δεν τις είδαν ακόμα:

Η εθνική ομάδα σε HD από τον Hellas-Sat
Μετατροπή του DVD Rom σε Bluray με 2 κλικ

Νομίζω πως η κυριολεκτικά κορυφαία τηλεόραση SKURO είναι το κερασάκι στην τούρτα για τα συστήματα μας.Σε ευχαριστούμε!!!

:204::204:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.993
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas