Νέες μεγαλύτερες ταχύτητες aDSL από τον ΟΤΕ

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.799
Δελτίο Τύπου:
Ακόμα πιο γρήγορη και οικονομικότερη ευρυζωνική πρόσβαση προσφέρει ο ΟΤΕ στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Με την προσθήκη δύο νέων ονομαστικών ταχυτήτων, 4 και 8 Mbps, ο ΟΤΕ στοχεύει στην ακόμα πιο ολοκληρωμένη κάλυψη των αναγκών καταναλωτών και επιχειρήσεων. Οι νέες ταχύτητες πρόσβασης διατίθενται χάρη στις συστηματικές και ουσιαστικές επενδύσεις του ΟΤΕ και στη δημιουργία νέων ευρυζωνικών υποδομών, οι οποίες αναμένεται να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην διάδοση της ευρυζωνικότητας στην Ελλάδα.
Ταυτόχρονα, ο ΟΤΕ ανακοινώνει και νέες μειώσεις στα μηνιαία τέλη ADSL πρόσβασης για τις ήδη υπάρχουσες ταχύτητες.

Συγκεκριμένα, οι νέες τιμές, τόσο για τις υφιστάμενες όσο και τις νέες ταχύτητες πρόσβασης ADSL, που θα ισχύσουν από τις 16 Μαΐου 2007, είναι οι εξής:

Ονομαστική ταχύτητα πρόσβασης (Εισερχόμενη / απερχόμενη)Παλαιό Μηνιαίο ΤέλοςΝέο Μηνιαίο τέλος
Μεταβολή​
768 / 192 Kbps
17,53 €
17,41 €
-0,7%​
1024 / 256 Kbps
22,02 €
20,83 €
-5,4%​
2048 / 256 Kbps
37,25 €
27,73 €
-25,6%​
4096 / 256 Kbps
-
35,70 €
Νέα Ταχύτητα​
8192 / 384 Kbps
-
44,03 €
Νέα Ταχύτητα​
Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

Οι δύο νέες ταχύτητες θα είναι αρχικά διαθέσιμες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη και σταδιακά σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών, από τις 16 Μαΐου, κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να ελέγξει εάν οι νέες ταχύτητες είναι διαθέσιμες στην περιοχή του μέσω της «μηχανής αναζήτησης διαθεσιμότητας ADSL» που υπάρχει στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις www.oteshop.gr και www.conn-x.gr.

Από την ίδια ημερομηνία θα ισχύσουν αντίστοιχες μειώσεις και στις τιμές χονδρικής που προσφέρει ο ΟΤΕ σε τηλεπικοινωνιακούς παρόχους. Επιπρόσθετα, στις τιμές χονδρικής, συνεχίζει να ισχύει το εκπτωτικό πακέτο με το οποίο οι πάροχοι κερδίζουν επιπλέον εκπτώσεις έως και 15%.

Η ανάπτυξη της ευρυζωνικότητας αποτελεί στρατηγική επιλογή του ΟΤΕ. Με τις νέες μειώσεις, τα τελευταία τριάμισι χρόνια οι τιμές για ADSL πρόσβαση έχουν μειωθεί συνολικά από 47% έως και 75%, ανάλογα με την ταχύτητα πρόσβασης. Οι νέες ακόμη υψηλότερες ταχύτητες και οι νέες μειώσεις στις τιμές για ADSL πρόσβαση κάνουν την ευρυζωνικότητα δελεαστική για ακόμα περισσότερους καταναλωτές. Παράλληλα, το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, η «ραχοκοκκαλιά» της ευρυζωνικότητας την Ελλάδα, αναπτύσσεται συνεχώς, κάνοντας την υπηρεσία διαθέσιμη σε ολοένα και περισσότερους πολίτες, σε περιοχές με ολοένα και μικρότερους πληθυσμούς.

Πηγή: http://www.adslgr.com/

Reaction score
1
Απάντηση: Νέες μεγαλύτερες ταχύτητες aDSL από τον ΟΤΕ

Αν οι τιμες των ταχυτητων 4Mbps & 8Mbps ειναι μονο για internet χωρις τουλαχιστον και τηλεφωνια, να τις χαιρονται...

Reaction score
0

Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως όταν η Forthnet έχει έτοιμο το ιδιόκτητο δίκτυο στη Ρόδο δεν υπάρχει περίπτωση να μην αλλάξω ξανά πάροχο.................οι εργασίες ήδη άρχισαν. :happy_6:

Reaction score
4
Πρωτον οι τιμες δεν ειναι δελεαστικες αλλα ουτε καν ανταγωνιστικες.
Δευτερον με αυτο το upload δυσκολα θα το διαλεξει ενας advanced user.

Reaction score
7
768 / 192 Kbps
17,53 € - 17,41 € = 0,12 €

Τι λες ρε!!! Καταξοδευτηκαν.... μπηκαν και μεσα.... Θα βαζουν λεφτα και απο την τσεπη τους....

Αληθεια... ποιον κοροιδευουν??

Στην ουσια οι μειωσεις αυτες ειναι εμμεσος τροπος για να πληρωσεις παραπανω... να πληρωσεις το αμεσως επομενο πακετο ταχυτητας, γιατι λες 17€ για 768... ε, δινω +3€ για 1G

Reaction score
13
Έλα ντε!
Τέτοια μείωση στην 768 πρέπει να έχεις ντοκτορά στα οικονομικά για να την υπολογίσεις!!!!!!!!!!!
Αν δεν ρίξουν κι άλλο τις τιμές δεν βλέπω τον ΟΤΕ καλά.....Οι άλλοι σε λίγο με τις δικές τους υποδομές θα φτάσουν τις τιμές ισάξια με άλλες χώρες της Ευρώπης.....και τότε ο ο ΟΤΕ θα τρώει τα νύχια του!

Reaction score
4.736
Το ζήτημα είναι ότι αντίστοιχες ταχύτητες αυτήν την στιγμή δεν μπορούν να δωθούν στον ευρύ πλυθησμό . Μόνο ο ΟΤΕ θα δίνει 8mb σε όλη την Αθήνα-Θεσσαλονίκη και το ξέρει αυτό γιαυτο κάνει αυτήν την πολιτική-εκβιασμό. Οι power users που συμπίπτουν με ιδιόκτητα δίκτυα είναι ελάχιστοι μπροστά στον γενικό πλυθησμό. Και δυστηχώς μέχρι να αναπτυχθούν πλήρως οι υπόλοιποι ο ΟΤΕ θα χτυπάει τις τιμές αβέρτα.

Reaction score
164
:bravo:
Επιτέλους μείωση!
Ήθελα να διακόψω την 4/1mbit που έχω από την HOL και να πάρω με τα ίδια περίπου χρήματα 768/192kbps για να ενισχύσω τον ΟΤΕ, αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Τώρα, με την μείωση των 12 λεπτών τον μήνα, μπορώ και εγώ! Και με τα χρήματα που θα εξοικονομήσω, σε 25 μήνες θα μπορώ να αγοράσω κυριακάτικη εφημερίδα, με το DVD! :bravo:

ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΠΟΤΕ λεφτά στον ΟΤΕ! :mad_3:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέες μεγαλύτερες ταχύτητες aDSL από τον ΟΤΕ

:bravo:
Επιτέλους μείωση!
Ήθελα να διακόψω την 4/1mbit που έχω από την HOL και να πάρω με τα ίδια περίπου χρήματα 768/192kbps για να ενισχύσω τον ΟΤΕ, αλλά δεν είχα την οικονομική δυνατότητα. Τώρα, με την μείωση των 12 λεπτών τον μήνα, μπορώ και εγώ! Και με τα χρήματα που θα εξοικονομήσω, σε 25 μήνες θα μπορώ να αγοράσω κυριακάτικη εφημερίδα, με το DVD! :bravo:

ΒΡΕ ΟΥΣΤ! ΠΟΤΕ λεφτά στον ΟΤΕ! :mad_3:
Εσύ παλιό Cave Troll μη μιλάς. :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:...............εσύ ωραία είσαι με τη HOL.........όλοι οι άλλοι που δεν έχουμε κάλυψη από κανένα ιδιόκτητο δίκτυο τι να κάνουμε? :pc: :pc: :pc: :pc: :pc:

Reaction score
8

Καλα κρασια!!!

Με τετοιες τιμες εχοθν ακομα δρομο αρκετο.

Reaction score
14
Απαράδεκτοι....
Εγώ σκέφτομαι πολύ σοβαρά για netone.
Εχω μιλήσει με όλους και αυτοί φαίνονται πολύ σοβαροί και γνώστες του αντικειμένου..
Εχει κανείς σας εμπειρία από αυτή την εταιρία?

Reaction score
14
παλιά ναί... ήταν μικρή εταιρία, και δεν ήταν τίποτε το φανταιζί...

Τώρα δέιχνουν αρκετά σοβαροί αλλά σαν μεγάλα βήματα μου φαίνεται ότι πάνε να κάνουν και αυτό με φοβίζει. Από την άλλη είναι στον χώρο απο 1998 οπότε δεν είναι και τελέιως ασχετοι οπότε ίσως και να μπορέσουν να προσφέρουν αυτά που σωστότατα γράφουν και υπόσχονται. Φάινονται επίσης αρκετά μετρημένοι και αρκετά ηλικρινείς.

Reaction score
4
Αφηστε και το αλλο που υπαρχουν περιπτωσεις που κοσμος εχει ενεργοποιηθει σε 8 εργασιμες με την netone.
Απιστευτο.
Στο tab εταιρεια στο site τους παντως δεν παει πουθενα και δεν μου αρεσει αυτο.

Reaction score
14
http://www.netone.gr/company.html

Έχουν φαγωθει΄όλοι οι γνωστοί μου για forthnet βέβαια..."μεγάλη και σίγουρη" , " ποιά netone ?"..
Ίσως να μην έχουν και άδικο αλλά έχω ακούσει και για προβλήματα με forthnet..

Εγώ με otenet 1024 είμαι και φεύγω...μην τον είδατε...
Απαράδεκτο να μην έχουν 10άρα με τηλέφωνική γραμμή στο 40άρι ευρώ max!!

Reaction score
4
Γιωργη προχωρα ακαθεκτος γιατι απο οσο εχω διαβασει , οσοι εχουν βαλει μεχρι στιγμης δηλωνουν παρα πολυ ικανοποιημενοι:cool_4:
Ειναι οι μονοι μεχρι στιγμης που σε αντιμετωπιζουν ανθρωπινα και πραγματικα σαν πελατη.
Ετοιμος ημουν και εγω μετα που εκοψα την ΟΝ αλλα οταν την ανακαλυψα ειχα ηδη 2 εβδομαδες αιτηση για double play και δεν ξαναμπαινα στην διαδικασια κοψε πηγαινε παλι για αιτησεις κτλπ.
Παντως ειναι στα υποψιν και αμα δεν μου βγει με την forthnet θα παω τρεχοντας.
Ε θα περιμενω αλλες 2 εβδομαδες και τι εγινε?

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.799
Λοιπόν, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες που διέρρευσαν από τον ΟΤΕ, οι νέες τιμές πακέτων Conn-X από τις 16 Μαΐου, θα είναι οι εξής:

*768 : 18.50 €
*1024 : 21.50 €
*2048 : 28.50 €
*4096 : 36.50 €
*8192 : 45.50 €

Οι τιμές είναι το μήνα και με 6μηνη δέσμευση.

Reaction score
4.736
Με αυτές τις τιμές χτυπάνε μόνο τις περιοχές που δεν υπάρχει ιδιόκτητο δίκτυο από πάροχο

Reaction score
14
οι τιμές της οτενετ όμως εεε??? 1 ευρώ πάνω απο την τιμή της σύνδεσης και έχεις και πρόσβαση... σικέ εεε απο το παραμάγαζο...

Αλλά αν μη τι άλλο, τι αχρηστος και δυσκίνητος οργανισμός αυτός ο ΟΤΕ. Βλέπει ότι κάθε μήνα 10,000 συνδρομητές του την κάνουν και αυτός βγάζει τιμολόγια της ξεφτύλας!!! Λές και παραδέχεται game over!

Reaction score
3
Ρε παιδιά αν δε βοηθήσει κι ο ΟΤΕ πως θα μεγαλώσουν οι ιδιώτες?
Το ίδιο δε γίνεται και με τη ΔΕΗ?
Αντε κάποιοι λένε και τη Παιδεία :)
Αλλά την πιό δομημένη ανάπτυξη την έδωσε ο Πιτουρίδης :)
Είπαμε πρέπει να ενισχυθεί η ιδιωτική οικονομία...

ΥΓ. Συγνώμη ξέχασα την Ολυμπιακή

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.518
Νεότερο μέλος
mrkgeo