Νέες παραγωγές στην COSMOTE TV

Μηνύματα
213
Reaction score
84
Συνεχίζει δυνατά με νέες παραγωγές η COSMOTE TV

Τις δικές της παραγωγές έχει σαν στόχο να συνεχίσει η COSMOTE TV. Η συνδρομητική πλατφόρμα πιστεύει στη δυναμική που παρουσιάζουν οι Έλληνες δημιουργοί και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει να επενδύει σε νέα, έξυπνα και ενδιαφέροντα projects, με δικές της παραγωγές. Το ξεκίνημα έγινε με την πρώτη ελληνική σειρά μυθοπλασίας «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια,που κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουνίου και τώρα σχεδιάζονται τα επόμενα βήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες του digitaltvinfo.gr, η COSMOTE TV ετοιμάζεται να μπει και στην κατηγορία του ελληνικού comedy, κάνοντας την αρχή με 2 εκπομπές, που θα βγουν on demand (όλα τα επεισόδια μαζί στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS), αλλά και θα προβληθούν στη συνέχεια, στα κανάλια της πλατφόρμας.

Δύσκολο εγχείρημα η κωμωδία, αλλά η COSMOTE TV εμπιστεύεται άξιους και έμπειρους εκπροσώπους του είδους αυτού να το φέρουν εις πέρας.

Η μία εκπομπή είναι με τον Λάμπρο Φισφή (θα έχει χαρακτήρα late night talk show με καλεσμένους και θα έχει χιουμοριστικό χαρακτήρα), ενώ η άλλη με τον Νίκο Ράπτη και άλλους τρείς: τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, τον Διομήδη Πιτουρά και τον Μάκη Παπασημακόπουλο. Θα έχει ποδοσφαιρικό concept, αλλά θα είναι καθαρά comedy, χωρίς να σχετίζεται με την αθλητική επικαιρότητα.

Η παραγωγή των εκπομπών θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ώστε να είναι έτοιμες να ενταχθούν από Σεπτέμβρη και έπειτα στο πρόγραμμα της πλατφόρμας.

https://digitaltvinfo.gr/news/pay-tv-news/item/26870-synexizei-dynata-me-nees-paragoges-i-cosmote-tv
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.317
Μηνύματα
2.858.312
Members
37.894
Νεότερο μέλος
tassos249
Top