Νέες σταθερές κάμερες στην ε.ο Θεσ/νικής-Μουδανιών

Reaction score
1.192
το Σάββατο 11/10/2008 εμφανίστηκαν (τότε τις είδα εγώ τουλάχιστο) δύο νέες σταθερές κάμερες ελέγχου ταχύτητας.
Δεν κυκλοφορούν πιά με φίλμ αλλά με μνήμη και δεν χρειάζονται φλάς, άρα ίσως τα σπρέυ και τα λοιπά ανακλαστικά να μήν παίζουν (κάνας προβολαίας υπερύθρων τωρά μπορεί...)

α) στην έξοδο απο Θεσσαλονίκη προς Μουδανιά, περνάμε διασταύρωση για Cosmos, περνάμε για Πολύγηρο-Θερμη, περνάμε νέα διασταύρωση για αεροδρόμιο και 2500μετρα μετα έχουμε κάμερα (πρίν φτάσουμε στην έξοδο για Ρύσιο). Όριο 110χαω εδώ.

β) στην επιστροφη απο Χαλκιδική, μόλις περάσουμε διασταύρωση για Τρίλοφο (κορυφή λόφου), αρχίζει η κατηφόρα, περνάμε λίγο μετά την διασταύρωση για Καρδία και στα 500μετρα είναι η κάμερα. Εδώ το όριο είναι 90χαω.

Εγώ τις είδα πρώτη φορά το Σάββατο και περνάω κάθε μέρα, άρα η μπήκαν τότε ή δεν τις είχα δεί νωρίτερα. Αν έχετε άλλη πληροφόριση ενημερώστε με.
Δεν έχει μπεί ακόμα σήμανση ότι ο δρόμος ελέγχεται με τεχνικά μέσα. Δεν έχω δει ακόμα συνδεδεμένα καλώδια (ύπαρχει γαλβανιζέ σωλήνα 3μετρη όπως αυτή που βάζουμε για παροχή ΔΕΗ/ΟΤΕ αλλά δεν έχει καλώδιο συνδεδεμένο ακόμα). Δεν ανάβει ενδεικτικό φωτογράφισης (ακόμα).

Ενημερώνω από τώρα γιατί μόλις μπήκε πρίν χρόνια νέα κάμερα πρίν τα Μουδανιά (με φίλμ ήταν εκείνη), το φίλμ γέμισε σε λιγότερο από ένα απόγευμα. Προσοχή στους πσαράδες,πσαροντουφεκάδες,βολταδόρους και λοιπούς Θεσσαλονικείς και επισκέπτες... προς Χαλκιδική ή προάστια...

Reaction score
1
Απάντηση: Νέες σταθερές κάμερες στην ε.ο Θεσ/νικής-Μουδανιών

Ευχαριστουμε για την λεπτομερεστατη ενημερωση.
Γνωριζει κανεις τι γινεται στον περιφερειακο Θεσ/νικης? Τελευταια γινονται κατι εργα, και ηδη εχω δει 2 καμερες. Μια απο ανατολικα προς δυτικα μετα την εξοδο για Πυλαια(λιγο πριν το τουνελ) και μια απο δυτικα προς ανατολικα πριν την εξοδο για κεντρο(αν θυμαμαι καλα).

Reaction score
1

Δηλαδη γινομαστε.... Αθηνα?!!!:111:

Μακαρι να ειναι για τον σκοπο που λεει το αρθρο και μονο.

Reaction score
0

Παντως μπηκανε και στην Ασπροβαλτα και απο της δυο πλευρες της Παλιας εθνικης Θεσνικης -Καβαλας...Για τα προγραμματα πλοηγησεις της εχω δηλωσει για να μπουνε στο επομενο update

Reaction score
180

Παντως μπηκανε και στην Ασπροβαλτα και απο της δυο πλευρες της Παλιας εθνικης Θεσνικης -Καβαλας...Για τα προγραμματα πλοηγησεις της εχω δηλωσει για να μπουνε στο επομενο update

Σε ποιο σημειο ακριβως?

Reaction score
1.192

Μπήκαν και οι ενημερωτικές πινακίδες πριν τις κάμερες (Ρύσιο,ι Καρδία και Cosmos)!
Καλώδια δεν έχουν μπεί ακόμα...

Reaction score
4.855

Νέες κάμερες για ταχύτητα στον περιφερειακό
Στο ρεύμα για δυτικά μετά την έξοδο Πανοράματος
Στο ρεύμα για δυτικά μετά την έξοδο Νεαπόλεως πριν την στροφή για την ευθεία του Παπαγεωργίου
Στην περιοχή Τιταν στην Εγνατία οδό (Για το που θα την βρω)
Στο ρεύμα για ανατολικά μετά την έξοδο Επταπυργίου και πριν την είσοδο Αγ. Παύλου στην κατηφόρα.
Στην Μουδανίων προς θεσ/νικη μετά την έξοδο του cosmos

Reaction score
1.192

Έχω μια ιδέα, να κάνουμε μια online εφαρμογή για την τροχαία, που να αναγνωρίζει αριθμό πινακίδας, να ψάχνει στην εφορεία τα στοιχεία του κατόχου και να στέλνει μηνυμα απ'ευθείας στο κινητό του ιδιοκτήτη.
Μετά να την πουλήσουμε στην τροχαία (φυσικά θα αδιαφορεί για τις πινακίδες κάποιων-κάποιων βεβαίως-βεβαίως...).:142:

Reaction score
0

Και αλλες 4 τουλαχιστον ειδα στην παλια Εθνικη Θεσνικης-Ασπροβαλτας..Γεμισε ο τοπος

Reaction score
1.192

Θυμίζει παροιμία: "έβγαλε η μύγα κόλο και έ..σε τον κόσμο όλο"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.930
Members
38.627
Νεότερο μέλος
hatzopou