Νέος Συντονιστής Μαζί Με Τον Μιχάλη Ιατρού Στην Κατηγορία!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ο Μιχάλης Ιατρού λόγω υπερβολικού φόρτου εργασίας το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει λίγο ελεύθερο χρόνο και γι' αυτό ζήτησε να αναλάβει Συντονιστής της Κατηγορίας ακόμα ένα μέλος ώστε να λειτουργούν συμπληρωματικά. Ο ίδιος φυσικά θα συνεχίσει να προσφέρει στην κατηγορία.

Έτσι λοιπόν νέος Συντονιστής στην Κατηγορία HTPC αναλαμβάνει από σήμερα ο Cinemusic - Ανδρέας.

Εύχομαι στον Ανδρέα καλή επιτυχία. Πιστεύω ότι η συνεργασία του με τον Μιχάλη θα είναι ιδανική. Σίγουρα όλοι θα είμαστε δίπλα τους μιας και η κατηγορία αυτή είναι από τις πιο απαιτητικές.

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλως ορισες στο team των συντονιστων Ανδρεα!
Δεν σου κρυβω πως με τον Μιχαλη συνεργαζομαι κοντα στα 4 χρονια τωρα και οι εμπειριες που εχω αποκομισει απο αυτον μονο θετικες ειναι.
Ελπιζω και ευχομαι σε μια αψογη συνεργασια μεταξυ σας.
Καλη δυναμη στα νεα σου καθηκοντα :wink:

Reaction score
6
Παιδιά ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και εύχομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης που μου δείχνεται.
Φυσικά θα χρειαστώ την υποστήριξη σας καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει ο Μιχάλης σε αυτό τον χώρο είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν 100% .
Είμαι σίγουρος πως θα την έχω έως ότου χαλαρώσει επαγγελματικά ο Μιχάλης και έρθει στους γνώριμους ρυθμούς του στη κατηγόρια.

Reaction score
51
Αντρέα καλή συνέχεια! Και πάνω από όλα.......μην αγχώνεσαι!
Στο κάτω-κάτω, αν δεν μπορείς να το αποφύγεις.........απόλαυσέ το!! :lol: :mrgreen:

Michael Iatrou

Συντονιστής
Reaction score
0
Ο Ανδρέας είναι πραγματικά σωτήρια λύση, μία και ο χρόνος μου αυτό τον καιρό είναι εξαιρετικά περιορισμένος και δεν μπορώ ούτε καν να διαβάζω σε καθημερινή βάση όλα τα μηνύματα. Είμαι βέβαιος ότι πέρα από το τυπικό κομμάτι του ρόλου του συντονιστή, ο Ανδρέας θα δώσει και έναν αέρα ανανέωσης στη κατηγορία!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.671
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@