Νέος Συντονιστής Στην Κατηγορία!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Μηνύματα
14.836
Reaction score
53
Με μεγάλη χαρά θέλω να ανακοινώσω τον νέο Συντονιστή της κατηγορίας "Εγκαταστάσεις & Εφαρμογές".

Είναι ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για το avsite η ανάληψη του Συντονισμού της κατηγορίας αυτής από τον Βαγγέλη. Η εμπειρία του και οι γνώσεις του είναι γνωστές σε όλους μας και το μεράκι που διακρίνει τον Βαγγέλη εγγυώνται μια λαμπρή συνέχεια για την κατηγορία. Νομίζω ότι είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Βαγγέλη καλή επιτυχία!
 



ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Μηνύματα
30.058
Reaction score
728
Καλη επιτυχια σου φιλε!
Και οχι μονο εδω, ετσι?
Περιμενουμε την πολυτιμη βοηθεια σου και διπλα, στους προβολεις :wink:
 





Gebreselassie

Μαύρος!
Μηνύματα
30.910
Reaction score
2.524
Βαγγέλη οι ευχές νομίζω είναι άχρηστες μιας και όλοι είμαστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.
Welcome my friend!
 


Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Μηνύματα
1.695
Reaction score
277
Αγαπητοί φίλοι,
καταρχήν σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Δεν το κρύβω ότι στο av-site υπάρχει μια ηρεμία και ένας ενθουσιασμός γύρω από το αντικείμενο και τη γνώση το οποίο με έκανε να σπαταλάω αρκετές ώρες εδώ μέσα παρά τις πολλές ώρες της μόνιμης απασχόλησης μου, όπως φαντάζομαι και όλοι μας.

Η θέση του συντονιστή, που πιο παλιά είχα την ίδια τιμή στη κατηγορία των αναλογικών προβολέων του av-forum, έχει συνδεθεί με κάποια άτομα που ασχολούνται λίγο παραπάνω από το μέσο όρο που θα μας κατανάλωνε το Hobby μας.
Η αλήθεια είναι ότι εγώ λόγω και επαγγέλματος μοιράζομαι πολλές παραπάνω ώρες σε αντικείμενα που ψάχνετε να αγοράσετε, να δείτε, να ακούσετε, να εξερευνήσετε.

Μην ντραπείτε λοιπόν fire at will όπως μου αρέσει να λέω. Και αν πέσουμε στη πιθανή περίπτωση να μην το έχω δει σίγουρα κάποιος άλλος θα έχει. Για αυτό είναι τα forum. Με βάση αυτό χτίστηκε το συγκεκριμένο site μου έχει πει ο Ανδρέας: Να αναπτύσσει τη παιδεία, τη γνώση και φυσικά τις γόνιμες φιλικές σχέσεις.

Δεν έκρυψα ποτέ και την επαγγελματική μου ιδιότητα και για την ακρίβεια την τονίζω συνεχώς για να μη νομίζει κανείς ότι δρω υπογείως. Γι αυτό βλέπετε και το Banner που φιλοξενεί το site στη 1η σελίδα. Γιατί είμαι επαγγελματίας, έχω και εγώ όπως και ο Ανδρέας κάποια «συμφέροντα» αλλά εδώ βρήκα χώρο να χαλαρώνω με νέους και παλιούς φίλους από την ώρα της δουλειάς. Αυτά για μερικούς που πρώτα στέλνουν στην αγχόνη και μετά δικάζουν!
Θα ζητήσω όμως και τη βοήθεια σας στη κατηγορία αυτή. Για 2 λόγους
Α. Για να προλαβαίνω να απαντώ
Β. Γιατί θέλω μετά από λίγο καιρό (με κάποια πίστωση χρόνου) κάποιος αγνός χομπίστας που του αρέσει η εγκατάσταση να ξεπηδήσει από το av-site όπως έκανα και εγώ πιο παλιά στο forum και να αναλάβει τη κατηγορία δυναμικά.

Μη ξεχνάτε ότι η εγκατάσταση και η ρύθμιση είναι η μόνη προϋπόθεση να πάρουμε καλή εικόνα και ήχο στο χώρο μας. Ρωτήστε για να μάθετε ή γράψτε στο site για να μάθουμε και εμείς.

Εγώ, ο Ανδρέας, ο Τσάλλας και κάποια άλλα μέλη που ήδη συντονίζουν παθιαζόμαστε με τη συμμετοχή και όχι με τη συντονιστική ιδιότητα.
Μας αρέσει δηλαδή να γράφουμε και να γράφουμε και να γράφουμε οπότε στο δικό σου χέρι είναι καινούργιε φίλε μου που διαβάζεις, αύριο να αναλάβεις εσύ τη κατηγορία και εμείς να συνεχίσουμε να προσφέρουμε από τα παρασκήνια.

Λοιπόν ας αφήσουμε τα μελό και ας στρωθούμε στη δουλειά.
 


Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Τρομερά ευχάριστο νέο........ :D :D
Βαγγέλη σου εύχομαι με την σειρά μου, όχι μόνο καλή επιτυχία (την οποία άλλωστε θεωρώ δεδομένη :roll: ) αλλά και μεγάλη αντοχή και υπομονή στα καθήκοντα του συντονιστή..............
:D
 

Μηνύματα
296
Reaction score
0
Βαγγέλη Κάλο Ξεκίνημα και Καλή Συνεχεία…!!!

ΠΣ: Κάλα εγώ έλειπα ταξίδι και μόλις τώρα το πήρα χαμπάρι αλλά βρεθήκαμε βρε παιδί και δεν είπες τίποτα…
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.356
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top