Νέος Συντονιστής στην Κατηγορία ο Διονύσης Κουτρουμπάνος!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από σήμερα αναλαμβάνει νέος Συντονιστής στην κατηγορία ο Διονύσης Κουτρουμπάνος!

Ο Γιάννης Κολιαβάς ήταν κατά την γνώμη μου ένας από τους πιο επιτυχημένους Συντονιστές του avsite. Το έχω ξαναγράψει σε ανύποπτο χρόνο ότι η κατηγορία αυτή είχε έναν τέτοιο πλούτο θεμάτων που μπορούμε χωρίς υπερβολή να πούμε ότι αποτελεί πλέον μια μεγάλη data base αφιερωμένη στις μουσικές όλου του κόσμου.

Δυστυχώς ο Γιάννης για προσωπικούς λόγους ζήτησε να μην είναι Συντονιστής. Με την βεβαιότητα ότι και ως απλό μέλος θα συνεχίσει να προσφέρει σε όλους εμάς τις γνώσεις του θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όσα έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Στην θέση του Γιάννη αναλαμβάνει ένας άνθρωπος με πολλές γνώσεις, μεγάλη εμπειρία, και πολύ διάθεση. Είμαι βέβαιος ότι ο Διονύσης Κουτρουμπάνος θα είναι ένας πολύ επιτυχημένος Συντονιστής και θα προσφέρει πάρα πολλά στο avsite.

Διονύση καλή επιτυχία!

Χρήστος Ακρατόπουλος
Γενικός Διαχειριστής

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η μουσική είναι από τις αγαπημένες μου κατηγορίες, περιμένω να μάθω πολλά ακόμη....

Αγαπητέ Διονύση σου εύχομαι καλή επιτυχία αν και είμαι σίγουρος ότι θα την έχεις έτσι κι αλλιώς.

Βαγγέλης Λάμπρου

Επαγγελματίας
Reaction score
277
Καλορίζικος και σιδεροκέφαλος.

Εύχομαι να τα πας περίφημα και να δώσεις και εσύ όλες σου τις δυνάμεις να φτάσουμε το av-site στη θέση που του αρμόζει, στη κορυφή.

Καλή πορεία.

Reaction score
23
Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια....

Θα ήθελα να διευκρινήσω οτι τουλαχιστον στην αρχή θα λειτουργώ κυρίως επικουρικά στην κατηγορία και όχι σαν διαχειριστής.

Αυτό γιατί αυτη την περίοδο κυριολεκτικά "πνίγομαι" με πολλές δραστηριόητες και ο ελέυθερος χρονος μου είναι ελάχιστος.

Στην πορεία βλέπουμε....

Ζητώ λοιπόν λίγο ανεκτικότητα!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Με πολλη χαρα αλλα και συγκινηση βλεπω "εναν φιλο απο τα παλια" στις γραμμες του AVSite.
Σακη καλως ορισες στο φυσικο σου περιβαλον και καλη επιτυχια φιλε.

Γιαννη , εκανες τρομερη δουλεια και σε ευχαριστω για την εως σημερα προσφορα σου.
Ευχομαι , μολις ξεπεραστουν οι οποιες δυσκολιες , να εισαι και παλι κοντα μας.

Reaction score
49
Διονύση καλή αρχή!!
Τις ευχές μου για δύναμη, υπομονή και πολύ όρεξη.........
Η κατηγορία της Μουσικής είναι από μόνη της τρομερά σημαντική αφού χωρίς τα ηχητικά ακούσματα από όλο τον κόσμο θα μας ήταν άχρηστα όλα τα μηχανήματά μας...........
Η υπομονή μας στα χέρια σου, μέχρι να ισορροπήσεις το πρόγραμμά σου και μας προσφέρεις μαγικές στιγμές της μουσικής βιομηχανίας.......

Να πω επίσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιάννη Κολιαβά που έκανε εκπληκτική δουλειά εδώ και μας πρόσφερε τόσα πολλά και χρήσιμα στοιχεία..........
Γιάννη να 'σαι καλά όπου κι αν είσαι, σε ό,τι κι αν κάνεις!!!
Συνονόματε ΜΗΝ ΧΑΘΕΙΣ........
Εδώ μέσα υπάρχουν φίλοι που θα θέλουν να βλέπουν posts με την υπογραφή σου.......... :roll: :roll: :roll: :D :D :D

Reaction score
23
Αγαπητοί φίλοι , θαθελα να ευχηθώ κάτι.

Οι εμπειριες από τα "παλιά" με δίδαξαν οτι η τακτική του "lone cowboy" δεν περπατάει για πολύ.....

Η δική μου συμβολή εξαρτάται άμεσα και από την δική σας!!

Δεν θέλω μια κατηγορία δική μου!!
Θέλω να γράφετε όλοι και εγώ να κάνω αυτό που λέει και η νέα ιδιότητα μου , να συντονίζω!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518
Νεότερο μέλος
papaevagelouv