Νέος Συντονιστής στην κατηγορία "ΔΙΑΦΟΡΑ, Δίχως όρια και θέμα"

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πιστεύω ότι η προσφορά της Συντονίστριας της συγκεκριμένης κατηγορίας ήταν ιδιαίτερα θετική καθώς με την φυσική της παρουσία βοήθησε ώστε η κατηγορία να έχει πολλά και ενδιαφέροντα θέματα χωρίς "παρεκτροπές".

Είναι γνωστό ότι η κατηγορία αυτή είναι αρκετά "ιδιόρυθμη" καθώς η απουσία συγκεκριμένου θεματικού περιεχομένου κάνει ιδιαίτερα απαιτητική την παρακολούθησή της από τον συγκεκριμένο Συντονιστή.

Η Χριστίνα Κέλλερ δυστυχώς το τελευταίο διάστημα λόγω προσωπικών ασχολιών δεν  μπορεί να διαθέσει τον απαραίτητο χρόνο για τον Συντονισμό της κατηγορίας αυτής.

Νέος Συντονιστής λοιπόν αναλαμβάνει ο giotamike!

Πιστεύω ότι ο Μιχάλης μπορεί να προσφέρει πολλά σε μια κατηγορία που συγκεντρώνει το ενδιαφέρον πολλών μελών και όπου καθημερινά ξεκινούν πολλά νέα και ενδιαφέροντα θέματα.

Ευχαριστούμε την Χριστίνα για την προσφορά της μέχρι σήμερα!

Μιχάλη καλή επιτυχία αν είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλορίζικος Μιχάλη!!
Χαίρομαι διπλά που ο νέος συντονιστής είναι ήδη one of us με όλη τη σημασία της λέξης.΄
Εύγε για την επιλογή!

Reaction score
14
Ευχαριστώ για την τιμή.

Θα προσπαθήσω να κάνω ότι θεωρώ καλύτερο για τη σελίδα. Φυσικά, θα περιμένω με αγωνία τις προτάσεις σας καθώς και τις παρατηρήσεις σας.
Θα ξεκινήσω την οργάνωση της κατηγορίας σε μερικές μέρες λόγω του ότι παραδίδω τη διατριβή μου εντός των επομένων ημερών και υπάρχει ένδεια χρόνου. Οπότε...προς το παρόν μπορείτε να γράφετε ελεύθερα γιατι όταν τελειώσω.....κάθε κατεργάρης στο πάγκο του :mrgreen: :twisted: :D :D :D

Και παλι σας ευχαριστώ.!!!!

Με Εκτίμηση.!!!

Reaction score
25.638
χεχεχε! τωρα που εχουμε τα μεσα στην διχως ορια και θεματα...
ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕ...

Reaction score
7
ΕΝΣΤΑΣΗ

Τι ετσι?

Χωρις ψηφοφορια αν τον θελουμε ή οχι? Χωρις να ψηφισουν τα απλα μελη?

Παλι μεσα στη διαπλοκη μεχρι το λαιμο πεσατε?

Πως τον χειροτονησατε? Χωρις να φωναξουμε ΑΞΙΟΣ ?

Αν συμφωνουμε με το ποιόν του? (Θα μας βγει Βαβυλης ή βασικος μετοχος και θα τρεχουμε ολοι)

Αμα δεν πεσει ψηφοφορια (ή λαδωμα, παιρνω και καρτα) εγω δεν δινω την ευχη μου.

Ασε το αλλο... Ολο εκδρομες μου ειναι (ποια διατριβη? Σε κανα βουνο θα ειναι παλι πριν λιωσουν τα χιονια). Πως θα παρακολουθει?

(σε περιπτωση που τα χρηματα εχουν κατατεθει στο λογαριασμο μου ηδη, αλλα δεν τα εχω δει, μην λαβετε υποψην το παραπανω μηνυμα)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Καλή αρχή και πάνω απο όλα δύναμη, να αντέξεις τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στην κατηγορία αυτή...

Reaction score
51
Φίλε καλή αρχή!!!!
Υπομονή και μέγιστη αντοχή γιατί η κατηγορία αυτή έχει πολύ "άπλυτο" και ελπίζω να μην αρχίσεις να μοιράζεις κόκκινες κάρτες!!! :twisted: :twisted:

Θα φροντίσουμε βέβαια να σου κάνουμε την ζωή δύσκολη, οπότε φόρα και κανένα κράνος....Μπορεί να χρειαστεί!!! :mrgreen: :mrgreen:

ΆΞΙΟΣ!!!!

Reaction score
51
Αααα..........
Μην ξεχάσει ο Τάσος (ναι, στον Μαγκούτα αναφέρομαι....) να αλλάξει το όνομα του συντονιστή (γιατί υπάρχει ακόμα της Χριστίνας.......) :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.101
Members
38.532
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON