Νέος: γνώμη για rca kimber & vdh

Reaction score
0
Καλημέρα. Είμαι νέος στο forum αλλα εχω διαβάσει πολλα threads σε ότι αφορά τον δυκάναλο ήχο αφού εχω δυκάναλο ηχοσύστημα (απ το 2006) κάνοντας κατά καιρούς αναβαθμίσεις σε καλώδια . Αυτή τη φορά θέλω και τη δική σας γνώμη για αλλαγή rca (ενισχυτή – player), καθότι μενω Θεσσαλονίκη και δεν έχω τη δυνατότητα να τα ακούσω. Εχω καταλήξει σε δύο rca: kimber silver streek & vdh orchid. Aν εχει ακούσει κανεις με αυτά ας βοηθήσει.
Ευχαριστώ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Απάντηση: Νέος: γνώμη για rca kimber & vdh

το θεμα καλωδιο , γενικα ειναι αποτελεσμα πολλων πραγματων, το κιμπερ ειναι πιο καθαρο, το vd εχει περισοτερα σωματα , απο εκει και μετα ειναι τι θες απο ενα καλωδιο.

Reaction score
0

Θα ήθελα να εχει σώμα και ανοιχτά μεσοηψηλά το χαμηλό δεν με ενδιαφέρει και τοσο μιας και αποδίδεται ετσι κι αλιώς απο τα ηχεία.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.593
Αν θέλεις γράψε από ποιες συσκευές αποτελείται το σύστημα σου...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέος: γνώμη για rca kimber & vdh

Το σύστημα ειναι:
Eνισχυτής marantz 15s1
Player marantz 7001
ηχεία ΑΕ aelite three
Καλωδίωση ηχείων kimber 8tc
RCA player - ενισχυτή vdh integration

Reaction score
4.598

Δηλαδη οι αναβαθμισεις που εχεις κανει μεχρι τωρα αποδειχθηκαν λανθασμενες και πας και για μια ακομη (που δεν αποκλειεται κι αυτη εκ των υστερων να αποδειχθει λανθασμενη). Για πες μας με την ευκαιρια λιγα λογια για το συστημα σου. Πηγες - ενισχυτης - ηχεια και χωρος.

Reaction score
4.598

Συγνωμη δεν ειδα την αναφορα στο συστημα σου, μαλλον ειδα μονο την πρωτη σελιδα

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.593
Αν θέλεις τη γνώμη μου δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ περίπτωση να πάρεις αυτό που ζητάς από καλώδια και βύσματα.

Reaction score
0

[QUOTEΔηλαδη οι αναβαθμισεις που εχεις κανει μεχρι τωρα αποδειχθηκαν λανθασμενες και πας και για μια ακομη (που δεν αποκλειεται κι αυτη εκ των υστερων να αποδειχθει λανθασμενη). Για πες μας με την ευκαιρια λιγα λογια για το συστημα σου. Πηγες - ενισχυτης - ηχεια και χωρος.][/QUOTE]

Ο χώρος ειναι ενα σαλόνι 35-37 τμ. Για τις αναβαθμίσεις υπήρχε καθαρά οικονομικο θέμα,δεν άλλαζα ενα καλώδιο με αλλο ιδιας κατηγορίας. Αρχικά είχα φτηνά καλώδια, μετά πήγα σε πιο ακριβά, ομως με κάθε αλλαγή είχα καλύτερο αποτέλεσμα. Δεν χρειάζομαι τώρα κάποια μεγάλη αλλαγή στον ήχο, σε αυτό αλλοστε δεν θα αρκούσε ενα μόνο καλώδιο, ομως με μια μικρή βελτίωση ακόμα θα εχω ενα επιθυμητό αποτέλεσμα αρκεί να βρώ κάτι που να ταιριάζει και αυτή τη φορά δεν λαμβάνω υπόψη το οικονομικό.
Εχω επιλέξει τα δυο rca που αναφαίρω σε post πιο πάνω, απ οτι ξέρω ειναι ακριβούτσικα (κατι ακριβότερο θα ηταν υπερβολή για το σύστημα μου και ισως ανόφελο). Δυστηχός ομως δεν μπορώ να τα ακούσω ο ίδιος, ειμαι εκτός Αθηνών. Αν εχεις ακούσει απο αυτά μπορείς να μου τα περιγράψεις?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

synergistic precision reference, και πανω ,δυστυχως ακριβοτερα του συστηματος σου ,
ενα τουρμπο στα γουφερ σου,
οπως και τα μεγαλα shunyata- mit -stealth....και τοσα αλλα.
Μια δοκιμη επιβαλεται, οχι για να αποκτησεις αναγκες αποκτησης, απλα για να δεις που τελικιαζουν τα ηχεια σου.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.593
Κοίτα από τη μεριά της πηγής για να πάρεις αυτά που ζητάς.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881

ισως και την αντικραδασμικη υποστηριξη της.......

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.641
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale