Νέος δέκτης για παλιο συνδρομητή nova

Reaction score
0
Χαιρετώ το forum. Μετά από 10 περίπου χρόνια ο τίμιος human ir fox ξεκίνησε να μη συνεργάζεται με την κάρτα της nova. Επειδή προφανώς η κάρτα μου δεν είναι παντρεμένη, και δε θέλω να χάσω αυτό το 'προνομιο' ποιον αποκωδικοποιητη θα μου προτείνετε να αγοράσω μέχρι 200€.

Η ιστορία είναι η εξής:Ο δέκτης έχει ενσωματωμένο irdeto. Τελευταία κάποια κανάλια εμφανίζονται μαυρισμενα (ns1, ns2). Η χειροκινητη αναζητηση δεν είχε αποτέλεσμα, και μετά από επικοινωνία με την τέχν.υποστηριξη της nova, μου είπαν πως κάποιες παλιές κάρτες δε συνεργάζονται με κάποιους δεκτές κ μου πρότειναν να μου δώσουν τον 831 με δωδεκάμηνη δέσμευση. Σήμερα, έχοντας 2 αποκωδικοποιητες, βγάζω την κάρτα από τον ένα στο σαλόνι και τη βάζω στο υπνοδωμάτιο. Με παντρεμένη κάρτα δε θα μπορώ να το κάνω αυτό. Εάν αποφασίσω να μείνω ως είμαι κ να μην μοιρασω σήμα, ποιον αποκωδικοποιητη θα μου προτείνετε (κατα προτίμηση hd); Σημείωση, με το δεύτερο δεκτή βλέπω nova κανονικά, απλά επειδή είναι υποδεεστερος δέκτης, με αρκετά χειρότερη εικόνα...άρα η κάρτα δουλεύει σωστά...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Reaction score
4.909
Απάντηση: Νέος δέκτης για παλιο συνδρομητή nova

Προφανώς θελεις εναν αποκωδικοποιητή hd (ασχετως που με σκετη καρτα δεν έχεις τα hd της Nova) και εφόσον δεν ενδιαφερεσαι για προσθετες δυνατότητες (τυπου δεκτων λίνουξ) η ουσία για σενα ειναι να παρεις ενα καλό αποκωδικοποιητή με θυρα CI+ μία μοντούλα Irdeto CI για να παιζεις την κάρτα Nova, αφού πλέον δεν υπάρχουν συγχρονοι δεκτες με ενσωματωμένο γνήσιο Irdeto...εκτός κι αν μου διαφευγει καποιο μοντελο Humax διετίας-τριετίας (ολοι πλέον εχουν ucas που κανει ...παρανομη προσωμειωση Irdeto με ανεπίσημο λογισμικό).
Δεν εχω να σου προτεινω κατι συγκεκριμένο γιατι δεν προτεινω ποτε συγκεκριμένα μοντελα αλλα και επιπλέον δεν έχω ασχοληθει με τετοιους δεκτες που...οφειλω να σου πω οτι η ζήτησή τους στην Ελλάδα ειναι πλέον σχεδόν μηδενική....Θα ελεγα να δεις για καποιο μοντελο που να υποστηρίζει CI Plus γιατι υπάρχει το μελλοντικό ενδεχόμενο η Nova ...αφού πρωτα πειραματιστει στο επίγειο ψηφιακό της πακέτο, να δώσει και στους δορυφορικούς συνδρομητές δυνατότητα συνδρομής με σκέτη κάρτα, παντρεμένη με μοντουλα Irdeto CI Plus (ενδεικτικα και μόνο δες στο παρακάτω λινκ δεκτες με υποστηριξη CI Plus για το πακέτο HD+ της γερμανικής αγορας αλλά....δυσκολα θα βρεις στην Ελλάδα καποιον απο αυτούς...)
http://www.hd-plus.de/#/alles-ueber-hd-plus/produktfinder/hd-receiver-ci-plus-slot

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead