Νέος με απορίες

Reaction score
5
Καλημέρα και από εμένα και καλώς σας βρήκα.

Είμαι σε αναζήτηση κάποιου συστήματος home cinema και θα ήθελα να ρωτήσω 2-3 πραγματάκια γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
Εχω μια Lg 42dl420.
Παίρνω πχ ένα all in one και το συνδέω με hdmi και optical στην τηλεόραση. Μέχρι εδώ όλα οκ.
Αν θελήσω να συνδέσω ένα media player, πρέπει να συνδεθεί στο home cinema ή στην τηλεόραση για να έχω και 5.1 ήχο;
Το οτι συνδέω την τηλεόραση με optical δεν σημαίνει πως όλοι οι ήχοι θα πηγαίνουν στην optical και από εκεί στο home cinema;;;
Η πρέπει όλα να συνδέονται πάνω στο home cinema;;;

Ευχαριστώ για την υπομονή και τις απαντήσεις σας.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Νέος με απορίες

Στα περισσότερα μοντέλα τηλεοράσεων,η σύνδεση με optical ή και coaxial στον ενισχυτή αφορά τα ψηφιακά κανάλια (που τα δικά μας δεν έχουν μέχρι στιγμής 5.1 ήχο).Το media player θα πρέπει να το συνδέσεις στον ενισχυτή για να έχεις 5.1 D.D ή DTS ήχο,θα δεις άλλωστε την ανάλογη ένδειξη στον ενισχυτή!

Reaction score
5

Να συνδέσω την οπτική ή το hdmi ή και τα δύο;;;
Αν συνδέσω την οπτική με τον ενισχυτή και το hdmi στην tv θα έχω ήχο;

Reaction score
5

Καλησπέρα και πάλι.
Δεν έχω πάρει ακόμα ενισχυτή και πάνω σε αυτό μπερδεύομαι.
Να κοιτάξω σε κάτι νεότερο με αρκετές 3-4 εισόδους hdmi ή και 1 αρκεί και τα λοιπά να συνδέονται στην τηλεόραση;
Media player έχω το wd live.
Αν λοιπόν πάρω ένα all in one θα το συνδέσω στην τηλεόραση με hdmi και το wd θα συνδεθεί με την τηλεόραση με hdmi θα μου δίνει πολυκάναλο ήχο ή όλα τα περιφεριακά θα πρέπει να συνδέονται στον ενισχυτή;;;
Ευχαριστώ.

Reaction score
1.458

Για πολυκάναλο ήχο όλα τα περιφερειακά τα συνδέεις στον ενισχυτή.Πάρε κάποιο μοντέλο με εισόδους hdmi,θα έχεις δυνατότητα και για HD ήχο έτσι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.888
Members
38.515
Νεότερο μέλος
Alebut