Νέος προβολέας...

Reaction score
0
Χαίρετε σε όλους,

Είμαι (ευχαριστημένος) κάτοχος ενός προβολέα Epson TW2000 εδώ και 6+ χρόνια. Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι το ενδεχόμονο να τον αλλάξω με κάτι πιο καινούργιο, συγκεκριμένα τον Epson TW9200, προβολέας με πολύ καλές κριτικές και σε καλή τιμή. Από την άλλη σκέφτομαι να περιμένω μια 2ετία(?) μήπως βγούν 4Κ προβολείς σε επίπεδα τιμών κάτω των 3000€. Οι ερωτήσεις μου είναι η εξής:

Πόση διαφόρα θα δω μεταξύ του Epson TW2000 και ενός Epson TW9200 (ή αντίστοιχου νέου προβολέα); Αξίζει το κόστος της αναβάθμισης; Ξέρω, είναι λίγο σχετική η ερώτηση, αλλά θα εκτιμούσα την γνώμη των εμπειρότερων από 'μένα. Η' να περιμένω για νέας γενιάς προβολέα (4Κ, laser light source κλπ);

Όλες οι ιδέες, γνώμες και προτάσεις καλοδεχούμενες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.455
Η διαφορά είναι πολύ μεγάλη και πιστεύω πως αξίζει. Είχα τον 2000, σε σχέση με τον 9200 είναι πολλές γενιές πίσω σε κάθε τομέα.
Οι προβολείς νέας γενιάς θα έχουν υψηλότερη τιμή και δε θα υπάρχει σύντομα αρκετό υλικό γι' αυτούς.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.785
Έτσι ακριβώς. Έχω δει τον 9000 και τον 9100. Εξαιρετικά μηχανάκια κι οι 2. Πέρα απο το υλικό νομίζω θ' αργήσουν λίγο να πέσουν οι τιμές στους 4k.

Reaction score
8.350
για το 4Κ εγω δεν θα περιμενα λογω ,και τιμες και υλικο όπως σου ειπαν,για τα λεηζερ είναι άλλη ιστορια.Δεν μπορούμε να ξερουμε πως θα παει το πραγμα εντος του 2015.Θα ερθουν δειλα τα πρωτα δειγματα,αλλα είναι κυριως η διεθνης ανταποκριση που εχει σημασια,αν υπαρχει μεγαλη ανταποκριση,μπορει να αρχισουν να βγαινουν μαζικα,και δεν γνωρίζουμε και το οπτικο αποτέλεσμα ακομη.

Reaction score
0
Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας.

Δεδομένου ό,τι ο 4Κ Sony SONY VPL-VW300 είναι γύρω στα 7000 ευρώ τώρα, νομίζω πως σε 2 χρόνια περίπου θα έχουν πέσει οι 4Κ σε "λογικά" επίπεδα τιμών. Οπότε μάλλον θα περιμένω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.112
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio