Νέος προβολέας

Reaction score
0
Θα χρειαστώ την βοήθεια των ειδικών... Πρόκειται (μάλλον) να αντιπροσοπεύσω στην Ελλάδα μια καινούργια μάρκα προβολέων, οπότε και έχω στα χέρια μου ένα μοντέλο της χαμηηλής κατηγορίας. Θα παραθέσω τα χαρακτηριστικά να μου πείτε την γνώμη σας..
:arrow: Display Technology:0.55" DMD, DDP 2000
:arrow: Resolution:SVGA 800 x 600 (Native), 1024x768 (Compressed)
:arrow: Projection Distance:1.5-7m
:arrow: Screen size (diagonal):0.93-5.16m
:arrow: Contrast Ratio:2000:1
:arrow: Brightness: 1800 ANSI Lumens
:arrow: Throw Ratio (D/W): 1.16 : 1
:arrow: Lamp: 200W (VIP Type)
:arrow: Aspect Ratio: 4:3 & 16:9
:arrow: Lens: Carl Zeiss with Manual Zoom(1:1.16) and Focus F2.6
:arrow: Data Compatibility: IBM PC or Compatible (VGA, SVGA, XGA) and Macintosh
:arrow: Video Compatibility: NTSC/NTSC 4.43, PAL, SECAM
Composite & S-Video;
HDTV: 480i, 480p, 720p, 1080i
:arrow: Digital Keystone Correction: Vertical+/- 15μοίρες
:arrow: Input/Output:
RGB Input: DVI x 1
S-Video in Mini: DIN 4-pin x 1
Composite Video: RCA jack x1
Audio in: Mini jack x 1
Component Video: Through DVI-I Input
Rs232 Input: PS/2 Mini DIN x 1
USB Input: Type B receptacle x1
:arrow: Security:Kensington MicroSaver Security System
:arrow: Weight:2.0 Kgs
:arrow: Dimension(LxWxH):280mm x 205mm x 97mm
:arrow: Noise:<34 dB
:arrow: Remote Control Features: Power on/off, Menu, OSD navigation, Freeze on-screen
picutre, Keystone adjustoment, Auto key to optimize image
Performance, Mute to control built-in speaker, Volume control,Detect input source
:arrow: Standard Accessories: Power cord, Remote Control, carrying case, lens cap, DVI-RGB
cable, S-Video, QSG, Manual in Disk, Composite video cable
RCA audio cable
:arrow: Optional Accessories: Lamp replacement module, Component video Cable
:arrow: Special Features:Eco Mode, Customized Flash Logo
:arrow: Safety Certification :FCC-B, UL, C-UL, CE/TUV.CB, CCC

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα Dimon,
τα χαρακτηριστικα "προδιδουν" DLP προβολεα προορισμενο για Data πολυ περισσοτερο απο οικιακη χρηση.
Δεν γνωριζω ποιο ειναι το target group που θα ηθελες να απευθυνθεις αλλα μαλλον δεν πρεπει να ειναι και ο καταλληλοτερος για home cinema ειδικα μαλιστα την στιγμη που υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος που προσφερει βιντειοπροβολεις 16:9 με μεγαλη αντιθεση και χαμηλη φωτεινοτητα.
Εκτος βεβαια....
Εκτος βεβαια, εαν η τιμη ειναι τετοια που τους αναγκασει να ξεχασουν ολα τα παραπανω :wink:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
Αν κατάλαβα καλά για ποιους προβολείς μιλάς Dimon η ίδια η εταιρεία τους παρουσιάζει περισσότερο σαν data στο site της...

Δεν ξέρω πως πάνε από τιμές (μάλλον θα είναι αρκετά χαμηλές) αλλά καλό είναι πριν κάνεις οτιδήποτε να ζητήσεις από την εταιρία ένα δείγμα για να το ελέγξεις ποιο διεξοδικά, ίσως και με την βοήθεια των κάποιων μελών του forum, έτσι ώστε να τον αξιολογήσεις καλύτερα...

Reaction score
0
Ναι αυτά τα χαρακτηριστικά που λέω είναι αυτά για το δείγμα που έχω ( η τιμή θα κυμαίνεται από 1300 μέχρι 1500).. Όσο για το Home Cinema έχουν άλλο μοντέλο..Που θα δώσω τα χαρακτηριστικά..

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309
_DiMoN_

στο site της εταιρίας δεν βλέπω καθαροαιμο home cinema προτζέκτορα...

έχουν ωραίες οθόνες όμως, και dvd player...
ιδίως οι ηλεκτρικές οθόνες...

οι οθόνες και τα dvd πόσο πάνε???

Reaction score
0
Ευχαριστώ όλους για την βοήθεια, πραγμματικά την δικιά σας γνώμη την θεωρώ πολύτιμη και βασική. Η τιμή στον καταναλωτή γύρω στα 1300€ με 1500€ πως σας φαίνεται για τον παραπάνω προβολέα με βάση τα χαρακτηριστικά;;

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Για Home Cinema προβολέας δεν νομίζω να μπορεί να ανταγωνιστεί άλλους dlp της ίδιας ανάλυσης που είναι στα 1000 Ευρώ.

Για data τώρα δεν γνωρίζω ακριβώς τις τιμές όμως είδα στο Πλαίσιο π.χ. σε έντυπό τους προβολείς 800Χ600 (lcd) με τιμή πολύ κάτω από 1000 Ευρώ.

Νομίζω ότι είναι ακριβός γι όσα προσφέρει στα 1300 Ευρώ. Βέβαια μπορεί η εικόνα του να είναι τόσο καλή ώστε να αξίζει τα λεφτά του... Ξέρουμε ποιο chip έχει;

Τα παραπάνω τα έγραψα όχι για να "θάψω" τον προβολέα (άλλωστε δεν τον έχω δει, δεν ξέρω πως παίζει...) ή μια καινούργια προσπάθεια, αλλά με γνώμονα πως θα έβλεπα εγώ έναν καινούργιο προβολέα ως απλός καταναλωτής με βάση ΜΟΝΟ τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ίσως αν μπορούσες να τον δεις να παίζει θα έβγαζες χρήσιμα συμπεράσματα...

Και που ξέρεις, μπορεί όντως να είναι εντυπωσιακός...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.338
Members
38.685
Νεότερο μέλος
simplygades