Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω την ανάληψη καθηκόντων συνσυντονιστή από τον αγαπητό Johnny20.

Ο Johnny20 είναι ένα σχετικά νέο μέλος της μεγάλης παρέας μας, αλλά έχει ήδη δείξει και την μεγάλη του εμπειρία στα θέματα που πραγματεύεται η κατηγορία, αλλά και τον ζήλο του για να βοηθήσει στο site μας. Είμαι σίγουρος ότι μαζί με τον Δημήτρη, θα αποτελέσουν μια ακόμη επιτυχημένη συντονιστική ομάδα.

Johnny20 καλωσόρισες και καλή επιτυχία! :cool_4:

Reaction score
1
Απάντηση: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Ωραιος ο Johnny20! Αντε τωρα θα βαζεις στη θεση τους, :mad_5: καποιους, και επισημα:happy_6: .... Καλη τυχη!

Reaction score
14
Έξαιρετική επιλογή...

(μόνο που επειδή τον ξέρω είναι λίγο ψυχοβγάλτης..."happy_1" "happy_1" )
( σου λέει ένα καλό νέο και σε αφήνει να ψήνεσαι μέχρι να σου πεί λεπτομέρειες...:happy_5: )

Καλή δουλειά και επιτυχία John !!!

Reaction score
0

Thanks all of you..........................:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: ................και περισσότερο απ'ολους στους Ανδρέα,Χρήστο και Νίκο οι οποίοι πιστεύουν ότι θα τα καταφέρω και μου έδωσαν αμέσως τη θέση.................:cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0

Ρε παιδιά τα 'χω παίξει με το μενού του συντονιστή........αν δείτε τίποτα καμιά παράξενη επεξεργασία να μου το κοπανάτε στο κεφάλι.........:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:

Reaction score
0

Ωραιος ο Johnny20! Αντε τωρα θα βαζεις στη θεση τους, :mad_5: καποιους, και επισημα:happy_6: .... Καλη τυχη!
Ε είπαμε δεν πήρα τη θέση για κατάχρηση εξουσίας...................:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: ...................όχι ότι θα με χαλούσε κιόλας...........:happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Έξαιρετική επιλογή...

(μόνο που επειδή τον ξέρω είναι λίγο ψυχοβγάλτης..."happy_1" "happy_1" )
( σου λέει ένα καλό νέο και σε αφήνει να ψήνεσαι μέχρι να σου πεί λεπτομέρειες...:happy_5: )

Καλή δουλειά και επιτυχία John !!!
Δεν έχεις κι άδικο........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: ........................και με την ευκαιρία...........το βράδυ σας έχω μία έκπληξη χάρη στην οποία αρκετοί εδώ μέσα θα σιγουρέψουν την επιλογή τους και τα λεφτά τους όσον αφορά την επιλογή blu-ray & hd-dvd...............(άσχετο :happy_2: )

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Καλή δύναμη! :cool_4:

Reaction score
62
Καλή δύναμη σύν συντονιστά και ό,τι απορία έχεις, μην διστάσεις να με ρωτήσεις!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Καλή δύναμη σύν συντονιστά και ό,τι απορία έχεις, μην διστάσεις να με ρωτήσεις!!
thanks........:cool_4: .................αν καμιά φορά δεις καμιά περίεργη επεξεργασία.........μην παραξενευτείς.........αν και θα φτιάξω 2-3 άσχετα threads για practice...........3-4 μέρες μέχρι να συνηθίσω τα μενού.......:happy_9:

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

thanks........:cool_4: .................αν καμιά φορά δεις καμιά περίεργη επεξεργασία.........μην παραξενευτείς.........αν και θα φτιάξω 2-3 άσχετα threads για practice...........3-4 μέρες μέχρι να συνηθίσω τα μενού.......:happy_9:
Θα σε καλύπτω!! :happy_6:

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Δεν έχεις κι άδικο........:happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: :happy_7: ........................και με την ευκαιρία...........το βράδυ σας έχω μία έκπληξη χάρη στην οποία αρκετοί εδώ μέσα θα σιγουρέψουν την επιλογή τους και τα λεφτά τους όσον αφορά την επιλογή blu-ray & hd-dvd...............(άσχετο :happy_2: )
Καλά σε είπε ψυχοβγάλτη ο Γιώργος!
Βράδιασε! Άντε! :happy_8:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Υπομονή 15min....................προσπαθώ να μάθω τα νέα κόλπα......:happy_6:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Νέος συνΣυντονιστής στην Κατηγορία Games!...

Έτοιμο είναι..........κατηγορία DVD players, HD DVD, Blu Ray.............:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney