Νέος φθηνός δορυφορικός HD δέκτης ARION-8000HD

Reaction score
84
:DΌσοι πήγατε στην έκθεση και όσοι θα πάτε προσέξτε στο περίπτερο της STAM ELECTRONICS τον δορυφορικό δέκτη ARION 8000HD ο οποίος μου είπαν θα έρθει προς πώληση τον ερχόμενο μήνα και με τιμή περίπου 380 ευρώ.

Reaction score
6
Ναι, τον είδαμε...
Έχει αρκετά καλή ποιότητα κατασκευής , 2 ci και 2 smartcard readers ( :shock:) , HDMI, component, spdif ,scart, composite κλπ....
Στο mpeg-4/h264 "Luxe TV HD" που είδαμε να παίζει δεν είναι κακός.... Έχω την εντύπωση όμως ότι σαν εικόνα ο Humax είναι ένα σκαλί παραπάνω. (αν δεν παινέψεις το σπίτι σου... :wink:)

Αν αποκτήσει και την "υποστήριξη" που έχουν οι συνάδελφοι του Arion, είναι κελεπούρι....

Εγώ πάντως προσωπικά περιμένω τα HD PVR (με σκληρό δίσκο).....
8)

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Ηθελα να ανφρθώ σε αυτόν, πράγματι είναι ενας δέκτης με πολλά καλά χαρακτηριστικά και ειδικά ο επερχόμενος HD PVR θα κοστίζει περί των 500 ευρώ.

Ο χρόνος μάλιστα άφιξης είναι νωρίτερα απο τον 8000, περίπου 1 μήνας απο τώρα.
Μου είπαν ότι δεν θα έχει δισκο(HDD) αλλά μπορεί να πάρει ώς 500 GB. Νομίζω με τα χαρακτηριστικά του είναι μια καλή τοποθέτηση χρημάτων. Εχει 2 δέκτες και μπορεί να γραφει ταυτόχρονα μέχρι 4 κανάλια...

Reaction score
385

Πράγματι πολύ όμορφος δέκτης μου κίνησε την περιέργεια και τον "ζαχαρώνω".
Δεδομένου ότι ανέμενα τον humax 8000 hd αλλά βλέπω να μας καθυστερεί αρκετά να βγεί στην αγορά ,είναι υποψήφιος για αγορά.

Πάνο όταν αναφέρεσαι στον HD PVR εννοείς τον AF 9400 PVR HDMI
τον οποίο είχε στο φυλλάδιο που μοιράζανε ή σε κάποιον άλλο?
Το λέω αυτό γιατί ο συγκεκριμένος είναι dvb-S μόνο.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518