Νέος iMac G5.

V

VIDEOMIX

Guest
Ηδη πούλησα το mini mac και ετοιμάζωμαι να αγοράσω αυτό το κομψοτέχνημα το οποίο ειναι και δυνατό εργαλείο.
Με 20άρα tft οθόνη και απίθανα χαρακτηριστικά.
Σκοτωμός γίνεται για την απόκτησή του.
Ειμαι σε λίστα προτεραιότητας.
Δείτε το στον παρακάτω σύνδεσμο.
http://www.rainbow.gr/apple/hardware/imac_g5new.html

Reaction score
5
Ωραίο είναι, ιδιαίτερα το λειτουργικό.
Να μην έκανε και τόσα λεφτά...πότε επιτέλους η Rainbow θα καταλάβει ότι δεν μπορεί να πουλάει 20%-30% παραπάνω από όσο κάνουν τα ίδια προϊόντα στο εξωτερικό; Γι'αυτό η αγορά της είναι μικρή.
Καλύτερα να το πάρω απ'έξω παρά να περιμένω την Rainbow και να τους πληρώσω και χρυσούς...

V

VIDEOMIX

Guest
To Eλληνικό περιβάλλον όμως το χρειάζωμαι. Ετσι, υποκείπτω στον εκβιασμό και στο μονοπώλειό τους. :(

Reaction score
313
Αν και είναι στη Θεσσαλονίκη, δε χάνουμε και τίποτα...

Εμείς, λοιπόν, τα αγοράζουμε από την Amimac. Τηλ: 2310-953223.

Καλύτερα να ζητήσεις το Γιώργο Καλυβιώτη. Είναι καλός φίλος...

Σημείωση: οι τιμές τους δεν πρέπει να είναι χαμηλότερες από της Rainbow...

V

VIDEOMIX

Guest
ΈΦΤΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..................
Με πήραν τηλέφωνο απο το FNAC.
Εφτασε ενα κομμάτι μου είπαν και επειδή ειμαι φωτογράφος, πήραν εμένα πρώτα τηλέφωνο. Και ενω είχα πάρει πίσω την προκαταβολή που τους είχα δώσει, ο υπάλληλος δεν με ξέχασε. Νά'ναι καλά.
Οπότε σήμερα πηγαίνω και το παίρνω το εργαλείο. :D

V

VIDEOMIX

Guest
Παιδιά, δεν μου παίζει τα αρχεία HD και ενώ η οθόνη ειναι ειδική για HD. Βέβαια το πρόβλημα δεν ειναι της οθόνης αλλα του προγράμματος προβολής. Αντέγραψα σε ενα cd αρχεία που έχω κατεβάσει,αλλα δεν τα δείχνει. Υπάρχει κανας macάς εδώ να μου πεί;

Reaction score
0
Τι θε να πείς με το "δεν παίζει HD"? Τι error σου δίνει?
Το αρχείο το ανοίγεις με Quick Time?
Ισως ψάχνει κάποιον codec που δεν έχει.
"Welcome to the Mac world"

V

VIDEOMIX

Guest
Βγάζει μια κατάληξη την οποία δεν θυμάμαι τώρα. Οταν πάω στο σπίτι θα δω και θα γράψω.
Επίσης, ξέρει κανείς που και πως θα κατεβάσω εφέ μετάβασης, εφέ κίνησης και σκιών των γραμμάτων, εφέ εικόνας γενικώτερα και πως θα τα εγκαταστήσω στο i movie; Διοτι τα προεγκατεστημένα ειναι λίγα, φτωχά και χρειάζωμαι περισσότερα για την δουλειά μου. (τονίζω πως τον mac τον αγόρασα μόνο και μόνο για το i movie διοτι έχω μάθει παλαιώτερα και το δουλεύω απο φίλο φωτογράφο.) Εννοείται για free έτσι; :)

V

VIDEOMIX

Guest
Ευχαριστώ. Μάλλον θα χρειαστώ και την βοήθειά σου περαιτέρω διοτι στην διεύθυνση που παράθεσες δεν ειναι free τα περισσότερα δυστηχώς.

V

VIDEOMIX

Guest
Λοιπόν παιδιά, ζητώ την βοήθεια των "Macάδων". Και ναί, έχει να κάνει με την δημιουργία DVD της συναυλίας των Scorpions.
Δουλεύω το DVD studio PRO κυρίως για την δημιουργία μενού. Αυτό δυστηχώς δεν βλέπει απευθείας την ταινία που φτιάχνω στο movie ως DVD-PAL. Πρέπει να το μετατρέψω. Μου είπαν να το κάνω AVI. Ομως αφού έκανα το αρχείο μου σε AVI, (έκανε και κάτι ώρες για να μετατραπεί) βλέπωντάς το κατώπιν με το Quick Time Player, παρατηρώ πιξελάρισμα. Τι δεν έγινε σωστά; Πρέπει να κάνω άλλου είδους τύπο αρχείου η μήπως το πρόβλημα ειναι εικονικό και εαν το περάσω σε DVD θα ειναι εντάξει η εικόνα; (αν και μου φαίνεται παράδοξο κάτι τέτοιο)
Επίσης προς τον φίλο Διονύση. Η γραμματοσειρά που μου έστειλες κάνει για mac;

V

VIDEOMIX

Guest
Mόλις γράφτηκα σε ειδικό forum για macintosh και εξέφρασα εκεί τις απορίες στις δυσκολίες που έχω και περιμένω επιλύσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.544
Members
38.715
Νεότερο μέλος
OtisTas