- Reaction score
- 14.604
σε καταλαβαινω, αλλα επειδη ειναι η ευκαιρια σου προσπαθησε.
Από το κεντρικό 3,60m, από τα κύρια ηχεία 3,75mΜόνο από το κεντρικό. Γεωμετρικά, υπολόγισα ότι θα είναι περίπου 4,20 από τα κύρια ηχεία.
Ειπες οτι εχεις διαβασει τοσα εδω μεσα , δες και το ´Αγοραζοντας ηχειά ´ by Costas Coyias ... # post 5 θα σε βοηθησωΘέλω, αλλά είναι πολλά τα λεφτά Άρη. (Sorry για την έκφραση)
Τόσο βγήκε από το AutoCAD, αν κουνήσω λίγο την κουκκίδα θα βγει 3.60 ή 3,55.
Πολύ σωστά τα λες. Εγώ λόγω της by the book λογικής μου για την τοποθέτηση, υπολόγισα με τα κύρια ηχεία σε άνοιγμα 30 μοιρών εκατέρωθεν του κεντρικού. Για αυτό βγήκε μεγαλύτερη η απόσταση.Από το κεντρικό 3,60m, από τα κύρια ηχεία 3,75m
Καλησπέρα και απο εμένα!Καλημέρα,
Μετά από κάποιες μέρες «αναζήτησης και εσωτερικής μάχης»
Ξαναδιάβασα το «Αγοράζοντας ηχεία ´ by Costas Coyias ...», όλα όσα μου έχετε γράψει. Είδα τις υποχρεώσεις μου (ξανά και ξανά και ξανά) και το πορτοφόλι. Και δημιούργησα ένα σύστημα με την καρδιά (θέλω) και ένα με την λογική (μπορώ, εδώ και τώρα).
Στα δια ταύτα λοιπών, περιμένω να μου έρθουν, λογικά προς το τέλος της άλλης βδομάδας.
Ενισχυτής: Denon AVR-X2700H - Κύρια Ηχεία Elac Debut B6.2, θα μπουν σε βάσεις ιδιοκατασκευής δικιάς μου – Ηχεία surround Elac Debut C5.2 θα μπουν σε βάσεις ιδιοκατασκευής δικιάς μου – Ηχείο κεντρικό Elac Debut B5.2 – Subwoofer SVS PB-1000
Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας.