Νέο Σύστημα Home Theater Βοήθεια

Reaction score
238
Denon 2600h μαζί με Klipsch R-620F για αρχή σε stereo διάταξη είναι καλά? Στην πορεία σιγά σιγά προσθέτω και τα υπόλοιπα(κεντρικό, sub και surround)
Τα Polk T50 είναι καλά τα έχει κανένας? Έχω δει που τα έχουν προτείνει μερικοί αλλά δε έχω βρει πολλά reviews.
Ειδικά για τα Klipsch καλό είναι να τα ακούσεις πρώτα σε σύγκριση με άλλα ηχεία, λόγω κόρνας. Και κάτι άλλο που είδα στις φωτό του σαλονιού σου. Οι αποστάσεις των μπροστινών ηχείων είναι κάτω από 2 μέτρα μάλλον. Και λόγω τζακιού και επειδή η θέση ακρόασης είναι στα 2 μέτρα θα πρότεινα να κοιτάξεις προς ηχεία βάσης που είναι πιο εύκολα στην τοποθέτηση. Γενικά μην δίνεις και πολλά σε ηχεία, καλύτερα να τα δώσεις μελοντικά για subs. Ψάξε και αυτά. Πακέτο με τον 2600, παίζεις στο μπάτζετ σου. Επίσης αν πάρεις τηλέφωνο στα καταστήματα (όταν/αν είναι ανοιχτά) θα πάρεις καλύτερες προσφορές. Έχε και στο νου σου ότι αν φτάσεις μέχρι τον 3600, θα έχεις και καλύτερη ισοστάθμιση που την χρειάζεσαι στο χώρο σου.

Reaction score
15.548
........ξεφευγει πολυ απο τα λ7 που παιζει βρε simplektis

Denon 2600h μαζί με Klipsch R-620F για αρχή σε stereo διάταξη είναι καλά? Στην πορεία σιγά σιγά προσθέτω και τα υπόλοιπα(κεντρικό, sub και surround)
Τα Polk T50 είναι καλά τα έχει κανένας? Έχω δει που τα έχουν προτείνει μερικοί αλλά δε έχω βρει πολλά reviews.
εγω θα πηγαινα σε αυτα αφου σαρεσει ηχειο δαπεδου....εχει και ωραια χρωματα
......και μετα βαζεις και τα υπολοιπα της σειρας...

Reaction score
15.548
και εχει και αυτα η σειρα για πισω...;)

Reaction score
238
........ξεφευγει πολυ απο τα λ7 που παιζει βρε simplektis
AV receiver + L/R γύρω στα 9 κατοστάρικα, είναι μια καλή αρχή για setup με potential :)

Ας πάει ο φίλος και σε φθηνότερα ηχεία, αρκεί να δώσει τα υπόλοιπα σε σάμπ.

Reaction score
15.548
εγω εννοουσα για τον 3600 πακετο που ειπες συν sub που θελει ...;)

καλυτερα να τα κανει σιγα σιγα....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.984
Members