Καλησπέρα,
είμαι ο Νίκος, παλιός στο χώρο αλλά νέος στη παρέα εδώ, κάποιους σας γνωρίζω σίγουρα, ας συνεχίσουμε να κρατάμε το χώρο του hi-fi "ζωντανό" σε πείσμα των δύσκολων καιρών που περνάμε.
Καλως τον Νικολα......μια και εισαι παλιοσειρα στον ηχο......για περνα καμια βολτα απο τις Ηχητικες μας κατηγοριες.....εχουμε πολλα να πουμε νεε μου!!!!!
Σας ευχαριστώ όλους, σιγά σιγά θα μπω στο κλίμα και θα συμμετάσχω στα ειδικά θέματα, να ξέρετε πάντως ότι είμαι αυστηρός κριτής συσκευών και ίσως στεναχωρήσω κάποιους.
μετά από λίγους μήνες συμμετοχής στο forum αποφάσισα πλέον να διαβάζω μόνο και να επικοινωνώ με pm σε όποια θέματα κρίνω ότι μπορώ να βοηθήσω (το έκανα έτσι κι αλλιώς παράλληλα και εισέπραξα μόνο ευχαριστώ ως τώρα) ή σε όποια άλλα θέλω να ρωτήσω κάτι ένα μέλος, ευχαριστώ!
Ναι φίλε, όπως προσέξατε άλλαξα την απόφαση μου, θα ήθελα σε αυτό το σημείο όμως να ευχαριστήσω και κάποια μέλη (mods βασικά) τα οποία όπως φάνηκε μετά από κάποιες συζητήσεις, κατανόησαν τους λόγους που έγραψα τα παραπάνω (δεν υπήρχε κακή πρόθεση από καμία μεριά). Για αυτό το λόγο θα επιθυμούσα το συγκεκριμένο θέμα να διαγραφεί,
ευχαριστώ,
Νίκος.
..και να μείνει έτσι δεν πειράζει (καλά μη βαράτε ), θα είναι σαν "μάθημα" για μελλοντικά "παραστρατήματα" από νέα μέλη , αυτό που έχει σημασία είναι να γίνει κατανοητό ότι το site αυτό πρέπει να συνεχίσει να υφίσταται για τον απλούστατο λόγο ότι είναι από τα καλύτερα παγκόσμια (το έχω ψάξει).