Νέο πικάπ για τα 30 χρόνια της Wilson Benesch

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.454
Reaction score
50.592



Νέο, προφανώς, πανάκριβο πικάπ ανακοίνωσε η Wilson Benesch με την ονομασία GMT One System.

Αυτό φοράει επίσης νέο οδηγό που ονομάζεται Omega Drive με βασίζεται με μαγνητικό σύστημα οδήγησης. Το GMT One System έχει σχεδιαστεί από το μηδέν, επίσης η εταιρία ανακοίνωσε το Alpha Isolation System, το Piezo VTA System, τρεις νέους βραχίονες και μια κεφαλή.


Το Alpha Isolation System, που αναπτύχθηκε με την βοήθεια μιας εταιρίας οπτικών μετρήσεων, είναι ένας μικροεπεξεργαστής που ελέγχει ένα πνευματικό σύστημα ώστε να απομονώνει το πικάπ GMT One System από τις δονήσεις και τους κραδασμούς.

Είναι εντελώς αυτόνομο και λειτουργεί με μικροσκοπική ακρίβεια της τάξης των ελάχιστων μιλιδευτερολέπτων, παρέχοντας απομόνωση έως 1,7Ηz.

To Piezo VTA System είναι το πρώτο σύστημα που ρυθμίζει το VTA από μακριά. Πλήρως ελεγχόμενο από την θέση ακρόασης, επιτρέπει στο χρήστη να «παίζει» με τα VTA ώστε να φτιάξει τον ήχο του. Το Piezo VTA System έχει υψηλή ακρίβεια με δυνατότητα ρύθμισης 2,5 μικρόμετρα (εκατομμυριοστό του μέτρου).




Οι τρεις νέοι βραχίονες έχουν κατασκευαστεί με την συνεργασία της AMRC Sheffield και της FEMTO Institute Besancon. Είναι ο χαμηλής μάζας Moment Tonearm, μεσαίας μάζας CTi-30 Tonearm και ο μεσουψηλής μάζας Graviton Tonearm από σωλήνα ανθρακονημάτων με εμπλουτισμό νανοσωλήνων άνθρακα και γραφένιο.

Το πικάπ δεν έχει ιμάντα, ούτε είναι άμεσης οδήγησης. Χρησιμοποιεί ένα μαγνητικό σύστημα υψηλής ακρίβειας με θεωρητικά καθόλου θόρυβο.



http://www.hxoseikona.gr/nea/7158-wilson-benesch-gmt-one-system.html


http://wilson-benesch.com/2019/05/press-release-gmt-one-system-turntable/
 

Μηνύματα
342
Reaction score
1
Χμ, μαγνητική.. ενδιαφέρον φαίνεται αλλά η τιμή θα είναι G@M@T@. :eek:
 

Mr Spock

demokratischer - sektor
Μηνύματα
18.454
Reaction score
50.592
- εννοείται , το δικαιούται εξ άλλου και μόνο για τις καινοτομίες του , εάν λειτουργούν σωστά
 


Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.591
Μηνύματα
2.866.872
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top