Νέο σύστημα και crossing over

Reaction score
2
Καλησπέρα,

πρόσφατα αποφάσισα να φτιάξω ένα hi-fi σύστημα για να ακούω μουσική. Έκανα την έρευνα μου και διάβασα αρκετά για να κάταλήξω να πάρω 2 Presonus Sceptre S8 και 2 Presonus Temblor T10. Για προενισχυτή κατέληξα στον Topping Pre90 και για phono stage to Cambridge Audio Duo. Για DAC μάλλον πάω πάλι προς Topping για το DX7Pro. Θα προτιμούσα την σειρά της Shiit (Freya+, Mani και Modius) για ομοιομορφία και για το "μάτι" μιας και δεν νομίζω το αυτί μου να καταλάβαινε τις διαφορές αλλά η διαθεσιμότητα τους είναι άγνωστη.

Θα ήθελα μια αξιολόγηση του συστήματος μου και τί μπορώ να κάνω, τι πρέπει να προσθέσω/αλλάξω για να κάνω σωστό "filtering"/"cross over" τα subwoofer και τα ηχεία. Πρέπει να πάω σε κάτι τέτοιο μετά τον preamp, miniDSP 4x10 Hd;

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.150
Ξεκίνα χωρίς minidsp.
Άσε τα σαμπ να κάνουν cross, και χρησιμοποίησε φίλτρα απο τον υπολογιστή για RoomEq.
Μέτρα και βλέπουμε.
Πιο βολικό είναι παντως το https://www.soundimports.eu/en/minidsp-shd.html από τα Topping.
Γλυτωνεις τον προ, εχει αναλογική είσοδο για το phono, και Dirac για να έρθουν ολα σωστα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.773
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili