Νέο HTPC για HD ήχο και 3D

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Ετοιμάζομαι να φτιάξω ένα htpc και προσανατολίζομαι στην παρακάτω σύνθεση:

CPU i3 4340 Haswell 3.6 GHz Dual Core
MB: GIGABYTE GA-H87N-WIFI(rev. 2.0)
PSU: Corsair CX430M
RAM G.Skill Ripjaws 8GB (2Χ4GB)
SSD SAMSUNG EVO 840 120 GB
HDD WD 500GB 2.5 inch (υπάρχει ήδη) – θα συνδεθούν και εξωτερικοί δίσκοι

Για case έχω τις παρακάτω δύο επιλογές που φαίνεται να είναι αυτό που θέλω με βάση και τον χώρο στον οποίο θα τοποθετήσω το htpc:

COOLERMASTER RC-130
Fractal Design NODE 304

Η κύρια χρήση του θα είναι για ταινίες – hd και 3D, ενώ απαραίτητο είναι να μπορεί να περνάει μέσω hdmi στον ενισχυτή μου 5.1 ήχο (dts HD, Dolby True HD)

Οι ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

- Θεωρείτε ότι η παρακάτω σύνθεση είναι εντάξει για τον σκοπό που την θέλω?
- Την άποψή σας για το ποιο από τα δύο κουτιά να προτιμήσω
- Θα κάνει σημαντική διαφορά σε ήχο και εικόνα αν προσθέσω GPU (σκεφτόμουνα την GeForce GTX 750)

Ευχαριστώ για την βοήθεια

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Όλα τα ενσωματωμένα κυκλώματα γραφικών που έχουν οι επεξεργαστές είναι καλές για τα βασικά της αναπαραγωγής HD και 3D, αν θες να σκαλίσεις ή σε ενδιαφέρει η ποιότητα αγοράζεις ξεχωριστή κάρτα γραφικών, στον ήχο δεν υπάρχουν διαφορές.
H nVidia GTX 750 Ti είναι πολύ καλή επιλογή αυτή τη στιγμή

Reaction score
1
καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! θα ηθελα να ρωτησω και εγω κατι σχετικο με το θεμα, μιας και μολις εφτιαξα ενα htpc για να βλεπω (και) ταινιες 3d. το προβλημα μου ειναι πως οι υποτιτλοι (ειτε καταληξη srt ειτε sub) μου τους βγαζει κομμενους στην μεση. προσπαθησα να δω ταινια 3d και στο xbmc αλλα και με το power dvd 14. τι κανω λαθος? ευχαριστω εκ των προτερων.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
τι κάρτα γραφικών έχεις;
εννοείτε ότι έχεις εγκαταστήσει τους τελευταίους οδηγούς και τους έχεις ρυθμίσει κατάλληλα για το 3D μέσο προβολής που έχεις

Reaction score
1
τι κάρτα γραφικών έχεις;
εννοείτε ότι έχεις εγκαταστήσει τους τελευταίους οδηγούς και τους έχεις ρυθμίσει κατάλληλα για το 3D μέσο προβολής που έχεις
έχω μια palit geforce cuda 730 1gb (αν το γράφω σωστά), και ναι, έχω ρυθμισει τις παραμέτρους σωστά. Αυτο που ανακάλυψα ως τώρα, ειναι ότι μου διαβάζει σωστα μόνο τους υποτιτλους με κατάληξη idx. Νόμιζα πως το power DVD διαβάζει σωστά σε 3d και τους srt η sub υποτιτλους

τι κάρτα γραφικών έχεις;
έχω μια

Reaction score
1
βασικά έχω κάνει λάθος. Δεν μπορώ να βρω τον τύπο των υποτιτλων που παίζουν 3d με το power DVD. Any help?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@