- Reaction score
- 1.318
Καλημέρα χρησιμοποιώ το laptop Dell latitude 3310
για αναπαραγωγή ταινιών / Netflix/ ote tv / euro league tv .
Είναι μόνιμα συνδεδεμένο με hdmi στον ενισχυτή και παίζει σε προβολέα .
Ταινίες παίζω με το Mpc HC και ελαφριά χρήση mad vr , 1-2 enhancements όπου με παίρνει και μετατροπή hdr σε sdr.
Το παραπάνω laptop αναγκαστικά θα αλλαχθεί .
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο που θα τρέχει λίγο καλύτερα το mad VR και γενικότερα να είναι ικανό να αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσα σε βάθος πενταετίας ;
Υπάρχει και η επιλογή της αγοράς κάρτας γραφικών για σταθερό υπολογιστή που δεν χρησιμοποιώ πια συνδυαστικά με την αγορά ενός διακριτικού case για να κρυφτεί στο σαλόνι .
Το pc αποτελείται από έναν i5 6500 , 8GB ram , 256GB ssd για το λειτουργικό . Έτσι όπως είναι παίζει μέχρι 1080p απροβλημάτιστα , για mad vr ,h265 ούτε λόγος .
Ποια κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε ;
Δε ξέρω τι παίζει και με τα shield της Nvidia .
Μήπως συμφέρει να πάρω ένα τέτοιο ;
- CPU i5-8265U
- RAM 8 GB
- SSD 256 GB
- GPU Intel UHD Graphics 620
- OS Windows 10 Pro
για αναπαραγωγή ταινιών / Netflix/ ote tv / euro league tv .
Είναι μόνιμα συνδεδεμένο με hdmi στον ενισχυτή και παίζει σε προβολέα .
Ταινίες παίζω με το Mpc HC και ελαφριά χρήση mad vr , 1-2 enhancements όπου με παίρνει και μετατροπή hdr σε sdr.
Το παραπάνω laptop αναγκαστικά θα αλλαχθεί .
Έχετε να μου προτείνετε κάποιο μοντέλο που θα τρέχει λίγο καλύτερα το mad VR και γενικότερα να είναι ικανό να αναπαράγει απροβλημάτιστα μέσα σε βάθος πενταετίας ;
Υπάρχει και η επιλογή της αγοράς κάρτας γραφικών για σταθερό υπολογιστή που δεν χρησιμοποιώ πια συνδυαστικά με την αγορά ενός διακριτικού case για να κρυφτεί στο σαλόνι .
Το pc αποτελείται από έναν i5 6500 , 8GB ram , 256GB ssd για το λειτουργικό . Έτσι όπως είναι παίζει μέχρι 1080p απροβλημάτιστα , για mad vr ,h265 ούτε λόγος .
Ποια κάρτα γραφικών θα μου προτείνατε ;
Δε ξέρω τι παίζει και με τα shield της Nvidia .
Μήπως συμφέρει να πάρω ένα τέτοιο ;