Νέο Magic Mouse 2, Keyboard και Trackpad 2 με Force Touch

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.631
Reaction score
83.116
Screen-Shot-2015-10-13-at-14.56.00-780x404.png


Η Apple έκανε σήμερα διαθέσιμα τα νέα της αξεσουάρ για Mac υπολογιστές, αποκαλύπτωντας τα Magic Mouse 2, Magic Keyboard και Magic Trackpad 2 με την τεχνολογία Force Touch η οποία υπάρχει ήδη στα MacBook, MacBook Pro Retina, Apple Watch αλλά και στα iPhone με την ονομασία 3D Touch.

Ένα κύριο χαρακτηριστικό των νέων περιφερειακών της Apple είναι το ότι πλέον οι μπαταρίες και στις τρεις συσκευές είναι ενσωματωμένες και η φόρτιση γίνεται με τη χρήση Lightning cable μέσα σε 2 ώρες και την αυτονομία να φτάνει τις τριάντα ημέρες. Επιπλέον, η σύνδεση των περιφερειακών με τους Mac υπολογιστές γίνεται με Bluetooth όπως και σε όλες τις ασύρματες συσκευές που είναι συμβατές που διατείθενται στην αγορά.

Apple Magic Mouse 2

Πέρασε καιρός από τότε που κυκλοφόρησε το πρώτο ασύρματο Magic Mouse (Οκτώβριος 2009) και έφτασε η ώρα της ανανέωσης με το Magic Mouse 2, το οποίο είναι ελαφρύτερο και πιο στιβαρό σαν κατασκευή ενώ παράλληλα η χρήση του έγινε ακόμα πιο ομαλή.

Διαθέτει επιφάνεια Multi-Touch αλλά δεν προσφέρει την τεχνολογία Force Touch όπως το Magic Trackpad 2 και τα τελευταία MacBook.

Η τιμή του στην Αμερική φτάνει τα $79 και στην Αγγλία τις 65 λίρες (87 ευρώ).

Apple Magic Keyboard

Ανανεώθηκε και το πληκτρολόγιο της Apple το οποίο είναι κατά 13% μικρότερο από το προηγούμενο, διαθέτει νέο μηχανισμό πλήκτρων για πιο ομαλή πληκτρολόγηση και αυξάνει τη σταθερότητα των πλήκτρων κατά 33%. Επίσης, με αυτόν τον τρόπο το πληκτρολόγιο γίνεται ακόμα πιο στιβαρό ενώ στα πλήκτρα του θα δούμε τη νέα γραμματοσειρά San Fransisco, που πλέον χρησιμοποιείται από την Apple,

Η τιμή του στην Αμερική κυμάινεται στα $99 και στην Αγγλία τις 79 λίρες (106 ευρώ).

Apple Magic Τrackpad 2

Μεγάλες αλλαγές έχουμε και στο νέο Trackpad το οποίο πλέον είναι μεγαλύτερο από τον προκάτοχό του κατά 29% και μπορούμε να το πατήσουμε παντού όπως τα Force Touch Trackpad στα τελευταία MacBook. Πλέον διαθέτει την τεχνολογία Force Touch η οποία αντιλαμβάνεται τα διαφορετικά επίπεδα πίεσης των δαχτύλων μας επάνω στη γυάλινη επιφάνεια του Trackpad 2 εκτελώντας διαφορετικές εντολές ανάλογα με το πόση πίεση ασκούμε, όπως το αντιλαμβάνονται οι τέσσερις αισθητήρες πίεσης που διαθέτει η συσκευή.

Με τόσες καινοτομίες είναι αντιληπτό πως η τιμή έχει σχεδόν διπλασιαστεί, με το Magic Trackpad 2 να τιμολογείται στις ΗΠΑ στα $129 και στην Αγγλία στις 109 λίρες (146 ευρώ).

πηγή
 

gkontoletas

trouble in my brain
Μηνύματα
16.841
Reaction score
2.192
μαγική απάτη γι' ακόμα μια φορά.....
ειδικά το μαγικό ποντίκι πρέπει να γυρίσει τ' ανάσκελα για να φορτίσει...:rofl:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.318
Μηνύματα
2.858.394
Members
37.893
Νεότερο μέλος
tassos249
Top