Νέο software version για τον 4805

Reaction score
0
Thanks για την άμεση πληροφόρηση.
Έχεις διαβάσει τίποτα σχετικό με το νεο firmware στα φορα του εξωτερικού? Το έχει δοκιμάσει κανείς μήπως έχουμε τίποτα "παιδικές ασθένειες"?

Reaction score
0
Χτές τό εβαλα καί εγώ, μιά χαρά δουλεύει εκτός από τήν διόρθωση στό φλας τής εικόνας,εχω τήν εντύπωση οτι δουλεύει καί ποιό ησυχα ο ανεμιστήρας του,τό λέω αυτό επειδή τόν εχω πολύ κοντά μου καί χτές μετά τήν αναβάθμηση τό παρατήρησα.
Αν μπορείτε τσεκάρετε το καί αυτό,δώστε λίγο προσοχή στόν θόρυβο.

Μπάμπης

Reaction score
1
H Νέα εκδοση περιλαμβάνει και τις βελτιώσεις-διορθώσεις των προηγουμένων εκδόσεων ή πρέπει να εγκαταστήσω μία-μία εκδοση μέχρι την πιο πρόσφατη?

Reaction score
0
Βάζεις κατευθείαν τήν τελευταία,δέν χρειάζεται νά βάλεις τις προηγούμενες.

Reaction score
453
sw1ivr
Στο αμερικάνικο forum όσοι το έχουν περάσει λένε ότι δεν έχουν ξαναδεί αυτό το φλασάρισμα.
Συγκεκριμένα ανέφεραν την ταινία Collateral στην οποία λόγω των σκοτεινών σκηνών φαίνεται πιο εύκολα αυτό το φλασάρισμα.
Πάντως και ο Bob ο οποίος είναι τεχνικός της infocus και τέσταρε το software εδώ και 5 μήνες περίπου, αναφέρει ότι έχει λύσει το πρόβλημα.

Μήπως το πρόβλημά σου δεν είναι το φλασάρισμα αλλά το lamp flicker;
Σ΄αυτήν την περίπτωση πρέπει να δουλέψει ο projector για λίγα λεπτά στο full mode (power lamp) για να "στανιάρει"

Πιστεύω να περάσω σήμερα το software, αλλά ψάχνω laptop γιατί βαριέμαι να τον ξεκρεμάω για 2 λεπτά υπόθεση.

Reaction score
453
Η εικόνα φωτίζει στιγμιαία σε τυχαία χρονικά διαστήματα.Μπορεί να στο κάνει 1 φορά στην ταινία ή και 20 φορές.
Δεν το καταλαβαίνεις όταν η σκηνή που βλέπεις είναι φωτεινή.
Είναι ένα bug το οποίο έχει παρουσιαστεί με την version 1.13.
Αν έχεις την πρώτη version 1.02 δεν παρουσιάζεται το πρόβλημα.

Reaction score
0
Ούτε με την 1.2.1 υπήρχε το πρόβλημα αυτό. Εγώ την 1.13 δεν την έβαλα καθόλου μετά τα reports στο avsforum, και πήδηξα κατευθείαν στην 1.2.1 όταν αυτή βγήκε και αναφέρθηκε ως απροβλημάτιστη. Να περάσει λίγος καιρός και με την 1.3.2 να ακούσουμε αντιδράσεις και να προχωρήσουμε κι εμείς. Αν ισχύει αυτό με τον ανεμιστήρα θα είναι μεγάλη βελτίωση στην θέαση!

Reaction score
453
Όντως, αλλά δεν αναφέρεται τίποτα στο site της infocus ότι βελτιώνει κάτι τέτοιο.

Reaction score
453
Καλά ακόμα με το yamakawa παιδεύεσαι; :) :)

Το πέρασα χθες και δεν είδα καμιά διαφορά στον θόρυβο του fan.
Φυσικά δεν είδα καμία ταινία λόγω ποδοσφαίρου, οπότε αναμένεται δοκιμή.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.366
Members
38.690
Νεότερο μέλος
s channel