Νέο TV Firmware Upgrade - Software από τη Philips

Reaction score
0
Στο site philips support αναρτήθηκε νέα Αναβάθμιση υλικολογισμικού - Λογισμικό, Version: 000.093.000.000 English (UK)
Αρχείο Zip (26.35 MB), 2009-03-05

https://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/cpindex.pl?scy=GR&slg=ELL&sct=LCD_LARGE_30_40_SU&cat=FLAT_TV_CA&grp=TV_GR&session=20081122053203_77.49.34.249&ctn=37PFL9603D/10&ds=37PFL9603D/10&mid=Link_Software&hlt=Link_Software

Ξέρει κανείς τι αναβαθμίσεις και τι διορθώσεις γίνονται?

Reaction score
0
Απάντηση: Νέο TV Firmware Upgrade - Software από τη Philips

Τελικά η Philips έβγαλε Δελτίο Τύπου για το Νέο TV Firmware Upgrade

Each release contains:
All solutions identified in earlier versions Improved connectivity to improve compatibility with other external devices

Q591E_0.93.0.0

* Upgrade Madrid solution.
* Improvement for Riks-TV.
* Improved picture quality via availability of more colors.(color gamut)

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Φίλε martelis το firmware upgrade που παραθέτεις αφορά μόνο την 37PFL9603D/10, καλό θα ήταν να το αναφέρεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.

Reaction score
0

Φίλε martelis το firmware upgrade που παραθέτεις αφορά μόνο την 37PFL9603D/10, καλό θα ήταν να το αναφέρεις για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.
Φίλε gkontoletas νομίζω ότι το firmware upgrade αφορά όλη τη σειρά 9000.
Αλλά το σωστό είναι να βάλει (αυτός που ενδιαφέρεται) το μονέλο της τηλεόρασης του στο κουτάκι Search a Model (στο link που παραθέτω) ,για να δει τις αναβαθμίσεις του λογισμικού.
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων).

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Φίλε gkontoletas νομίζω ότι το firmware upgrade αφορά όλη τη σειρά 9000.
Αλλά το σωστό είναι να βάλει (αυτός που ενδιαφέρεται) το μονέλο της τηλεόρασης του στο κουτάκι Search a Model (στο link που παραθέτω) ,για να δει τις αναβαθμίσεις του λογισμικού.
(Προς αποφυγή παρεξηγήσεων).
Όχι δεν είναι για όλη τη σειρά 9000 το συγκεκριμένο upgrade, σε μοντέλα με πολύ κοντινά χαρακτηριστικά είναι το ίδιο, όχι για όλα.
Όπως σωστά αναφέρεις θα πρέπει η αναζήτηση να γίνει με το ακριβές μοντέλο που έχει ο καθένας.

Reaction score
0

Χωρίς να παίρνω όρκο αλλά σύμφωνα με αυτό το site http://philips.samipupu.com/ που το διατηρεί ένας τύπος που φαίνεται να ξέρει περισσοτερα από μένα το firmware για μια σειρά μοντέλων είναι κοινό:
"Supported are:
32" , 37" , 42" , 47" , 52" (D/10 and H/10 -models)
7403 / 9603 / 9703 / 9803 / 9903 "

Reaction score
0
Εχει δοκιμασει κανείς το νεο firmware? Αξιζει να περαστει ή δεν φαινεται καποια ιδιαιτερη διαφορα στην εικονα?

Reaction score
0

Εγώ το δοκίμασα και πάω πάλι στο προηγούμενο . Στην εικόνα (στα sd ) μου φάνηκε χειρότερο και το lipsync με ac3 passthrough έχει προβλήματα.

Reaction score
0
Το έχω βάλει στην 37αρα 9603 που έχω. Δεν είδα καμιά διαφορά. Το AC3 συνεχίζει ...ευτυχώς!!!!! με το γνωστό κολπάκι να περνά pass trough στον ενισχυτή πλήρως συγχρονισμένο ΑΛΛΑ το DTS έχει το ίδιο απαράδεκτο και αχαρακτήριστο lip sync των 180 ms και φυσικά το υποβαθμίζει σε συγχρονισμένο dolby Surround αφού δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα για dts pass through.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέο TV Firmware Upgrade - Software από τη Philips

Το έχω βάλει στην 37αρα 9603 που έχω. Δεν είδα καμιά διαφορά. Το AC3 συνεχίζει ...ευτυχώς!!!!! με το γνωστό κολπάκι να περνά pass trough στον ενισχυτή πλήρως συγχρονισμένο ΑΛΛΑ το DTS έχει το ίδιο απαράδεκτο και αχαρακτήριστο lip sync των 180 ms και φυσικά το υποβαθμίζει σε συγχρονισμένο dolby Surround αφού δεν έχουν πληρώσει δικαιώματα για dts pass through.
Μήπως μπορείς να πεις το κόλπο γιατί έχω την 32pfl9613 και την έχω συνδέσει με dvd - hdmi και τον ήχο απο την coaxial της tv και τον στέλνω στον ενισχυτή .
Το πρόβλημα ειναι οτι ο ενισχυτής αναγνωρίζει οτι είναι digital σήμα αλλά δεν βγάζει το dolby σαν ένδειξη. Οταν πάρω τον ήχο απο dvd και τον πάω κατευθείαν στον ενισχυτή το αναγνωρίζει το dolby άλλα δεν το θέλω ετσι. Τι λες να κάνω?:118:
Πηρα την Philips αλλά δεν έβγαλα άκρη
Το νεο firmware το έβαλα αλλα δεν ειδα διαφορά.:140:

Reaction score
0

Τελικά η Philips έβγαλε Δελτίο Τύπου για το Νέο TV Firmware Upgrade

Main modifications

Each release contains:
All solutions identified in earlier versions
Improved connectivity to improve compatibility with other external devices

Q591E_0.94.0.0

audio issue solved when switching between HDMI sources.
Optimalisation Audio SPDIF for HTS3367

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Νέο TV Firmware Upgrade - Software από τη Philips

Έχω την 42pfl9703 και έχω το πρόβλημα με τον ήχο από την TV στον ενισχυτή.
Ενώ ο ήχος που στέλλω στην TV είναι 5.1 ο ήχος που στέλνει στον ενισχυτή μέσω Coaxial είναι stereo. Υπάρχει τρόπος να περάσει ο ήχος 5.1 στον ενισχυτή;

Ευχαριστώ

Reaction score
73

Μήπως μπορείς να πεις το κόλπο γιατί έχω την 32pfl9613 και την έχω συνδέσει με dvd - hdmi και τον ήχο απο την coaxial της tv και τον στέλνω στον ενισχυτή .
Το πρόβλημα ειναι οτι ο ενισχυτής αναγνωρίζει οτι είναι digital σήμα αλλά δεν βγάζει το dolby σαν ένδειξη. Οταν πάρω τον ήχο απο dvd και τον πάω κατευθείαν στον ενισχυτή το αναγνωρίζει το dolby άλλα δεν το θέλω ετσι. Τι λες να κάνω?:118:
Πηρα την Philips αλλά δεν έβγαλα άκρη
Το νεο firmware το έβαλα αλλα δεν ειδα διαφορά.:140:
Αν θελεις να εχεις τον ηχο dolby θα πρεπει να τον στειλεις κατευθειαν απο το DVD-Player
στον AV ενισχυτη σου ωστε να τον επεξεργαστει και να σου δωσει το 5.1 εφοσον εχει 5.1

Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το θελεις ετσι... Με αυτο που κανεις χανεις την 5.1 πληροφορια
του Dolby η του DTS απο το DVD σου.

Reaction score
0

Αν θελεις να εχεις τον ηχο dolby θα πρεπει να τον στειλεις κατευθειαν απο το DVD-Player
στον AV ενισχυτη σου ωστε να τον επεξεργαστει και να σου δωσει το 5.1 εφοσον εχει 5.1

Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι δεν το θελεις ετσι... Με αυτο που κανεις χανεις την 5.1 πληροφορια
του Dolby η του DTS απο το DVD σου.
Έτσι την έχω την σύνδεση κανονικά από το DVD στον ενισχυτή, απλά έπεσε στα χέρια μου ένα Blue Ray και το σύνδεσα με HDMI με την TV που έλεγε ότι ο ήχος που δέχεται είναι 3/2. Επειδή όμως σκέφτομαι να φτιάξω DLNA δίκτυο και ο μόνος τρόπος σύνδεσης της TV με τον ενισχυτή είναι μέσω Coaxial φοβάμαι ότι ο ήχος που θα περνώ θα είναι stereo.
Για αυτό δοκίμασα αυτόν τον τρόπο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας