Νέο XBox360 και

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
Introducing
the new Xbox 360

Here today, ready for tomorrow

With a sleek, new design, a 250 GB hard drive and built-in Wi-Fi, the new Xbox 360 gives you the ultimate gaming and entertainment experience. Oh, and let’s not forget that it comes ready for Kinect right out of the box.

Sleek New Design

A bold design and the glossy, black finish mean that the new Xbox 360 looks every bit as good as it performs.

250 GB Hard Drive

The massive hard drive is perfect for downloading and storing HD films, games, game add-ons, music and more.

Built-In Wi-Fi

Simply connect to Xbox LIVE, play with friends all over the world and experience a world of entertainment.

Whisper Quiet

The new Xbox 360 runs whisper quiet, allowing you to play games and watch films without interference.

http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360-250GB/default.htm?uid=8529472&tid=1009

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
και ....Ready for Kinect ?

Ready for Kinect ?
Kinect works with every Xbox 360 and together they bring games and entertainment to life in extraordinary new ways. With Kinect, you play as you were meant to, free from the boundaries of a controller. So what are you waiting for? Jump in!

http://www.xbox.com/en-GB/kinect/

Reaction score
0
Απάντηση: Νέο XBox360 και

sorry gia ta greeklish grafw apo ps3.
akoma den ebalan bd player den to exei katalabei akoma h micrsoft oti to dvd xeperastike?
ti pisteuete tha einai kalutero apo to ps3?
h dikh mou h gnwmh pantos einai pws an nai tote h sony tha dwsei thn dikh ths apanthsh bgazontas pio grhgora to ps4 .

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Πάντως επειδή έχω και τις 2 κονσόλες (3 με το Wii) νομίζω ότι αυτο που θα κάνει τη διαφορά στις 2 παιχνιδομηχανές θα είναι αυτο... Kinect.

Ειναι πραγματικά απίστευτη η σύλληψη κίνησης που κάνει και εαν δεν βγάλει η Sony κάτι αντίστοιχο , σύντομα θα δεί τη σκόνη του Xbox360...
Για το Wii δεν το συζητάμε , είναι πολύ πίσω σε τεχνολογία...
Με τις νέες HD τηλεοράσεις αυτο να υποστηρίζει SD, ε, αντε γεια...

Reaction score
0

φιλε πανο δεν νομιζω να εχει τετοια τελεια ανταποκριση κατσε να κυκλοφορησει και βλεπουμε. προς το παρων αντιγραφουν το wii ας ελπισουμε τουλαχιστον να ειναι πιο βελτιωμενα

Reaction score
0

Το πως θα πάει το kinect εξαρτάται από τους τίτλους που θα υποστηρίζει, όπως και από την αξιοπιστία του σαν συσκευή. Δηλαδή μην βλέπουμε άλλα στην E3 Και όταν μετά το πάρεις θα θέλει ειδικό φωτισμό χώρου και δεν ξέρω τι άλλο...Όσον αφορά το BRD δεν έχει νόημα να ενσωματωθεί και από ότι φαίνεται είναι σωστό για 2 κυρίως λόγους

1 το θέμα κόστους
2 Η HD Videoθέαση κινείται προς stream κατευθείνσεις

Ήδη το xbox παρέχει υπηρεσία ενοικίασης video HD Και SD σε κανονικές τιμές από Zune

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Ανακοινώθηκε το KINECT για το φθινόπωρο...

Το Kinect Sensor και το video game “Kinect Adventures,” θα πωλούνται πρός 149.99 δολάρια.
Επίσης θα βγεί και ενα πακέτο all-in-one Xbox 360 Kinect Console Bundle για 299 δολλάρια.
Θα περιέχει το νέο Xbox 360 4GB console, Kinect Sensor, και το “Kinect Adventures.”
Επίσης τα παιχνίδια “Kinectimals,” “Kinect Sports,” και “Kinect JoyRide,” θα πωλούνται πρός 49 το καθένα.

http://www.microsoft.com/Presspass/Features/2010/jul10/07-20KinectPricing.mspx

Reaction score
0

εχει ψαξει κανεις τον τροπο με τον οποιο αντιλαμβανεται την κινηση?...εγω εχω παιδια...θελω να πω...γινεται με καποιας μορφης υπερυθρων που μπορει να ειναι επιβλαβες?εδω το wi-fi αν το ψαξει κανεις σου λεει οτι καλο ειναι να εισαι σε αποσταση απο το modem,να το κλεινεις αν δεν το χρησιμοποιεις κτλ...

Reaction score
134
Re: Απάντηση: Νέο XBox360 και

εχει ψαξει κανεις τον τροπο με τον οποιο αντιλαμβανεται την κινηση?...εγω εχω παιδια...θελω να πω...γινεται με καποιας μορφης υπερυθρων που μπορει να ειναι επιβλαβες?εδω το wi-fi αν το ψαξει κανεις σου λεει οτι καλο ειναι να εισαι σε αποσταση απο το modem,να το κλεινεις αν δεν το χρησιμοποιεις κτλ...
Χρησιμοποιόντας υπέρυθρους αισθητήρες η κάμερα του Kinect ανιχνεύει την κίνηση του σώματος και την μετατρέπει σε τρισδιάστατη πληροφορία.Δεν παράγεται καμία ακτινοβολία για να είναι επιβλαβές.Τουλάχιστον όχι από τα όσα είναι γνωστά μέχρι τώρα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.553
Members
38.570
Νεότερο μέλος
gvafi72