Νατασσα Μποφιλιου @ Μυλος 09-05-12 Θεσσαλονικη

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Χθες βραδυ ημουν στην Νατασσα Μποφιλιου, τη νεα πολυ-προβαλομενη και κατα πολλους "νεα κυρια του ελληνικου εντεχνου τραγουδιου"...

Αμφιλεγομενες οι εντυπωσεις μου και παλι, μετα απο πολλες φορες που την εχω ακουσει...

Πολλα τα συν...πολλα και τα μειον κατα τη γνωμη μου παντα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Συγγνωμη για την ασχημη ποιοτητα των εικονων αλλα ειναι απο το κινητο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.663
Απάντηση: Νατασσα Μποφιλιου @ Μυλος 09-05-12 Θεσσαλονικη

και τόσο που κατάφερε, πολύ είναι! πάω και στοίχημα πως πολλές κόμπακτ χειρότερο αποτέλεσμα θα είχαν!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423

Tι δεν σ άρεσε μπρε;

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Απάντηση: Re: Νατασσα Μποφιλιου @ Μυλος 09-05-12 Θεσσαλονικη

Αυτή είναι που είπε "Να πεθάνετε φασίστες, μέλη και ψηφοφόροι" για όσους ψήφισαν χρυσή αυγή....
Βρίσκομαι πολιτικά στην αντίθετη πλευρά από τη Χ.Α., αλλά αυτή η "δήλωση" με εξόργισε γιατί είναι αυτό ακριβώς που θέλει να καταδικάσει, δηλαδή ακραία φασιστική, από τη στιγμή μάλιστα που απευθύνεται και στους ψηφοφόρους. Άμα θέλω να ψηφίσω ένα κόμμα που κατεβαίνει στις εκλογές θα το ψηφίσω, κι αυτό δεν νομιμοποιεί καμία τραγουδιάρα να μου ρίχνει κατάρες.

Sorry που πολιτικολογώ σε ένα καλλιτεχνικό θέμα, αλλά η εν λόγω μόνη της πρόσθεσε αυτήν την ψηφίδα στο δημόσιο προφίλ της.

(revenge mode) Α, και φαίνεται και χοντρή :142:

Reaction score
1

δεν φαίνεται είναι!!!!
και στο ίδιο mood μπορώ να πώ και εγώ για αυτήν "Να πεθάνετε κουμούνια, μέλη και ψηφοφόροι" .
Αλλά ξέχασα είναι στη μόδα εδώ και 35 χρόνια οι "καλλιτέχνες" να είναι απαραιτήτως και κομμουνιστές.

Reaction score
2.212
Είναι γεματούλα αλλά είναι και πολύ όμορφη. Δυστυχώς από ότι φαίνεται και πολύ στόκος.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
σορρυ που αργησα ν απαντησω...

Ναι, αυτη το πε ....δεν την τιμα καθολου βεβαια....τωρα που φοβαται , το μετανοιωσε...και φοβαται να κυκλοφορησει...γιατι αραγε?

τες πα.....

ειναι αρκετα χοντρουλα...θα ελεγα διακριτικα!!χαχα!!

την εχω ακουσει αρκετες φορες, αλλα χθες για πολλους λογους εμεινα απογοητευμενος....και ξεκιναω....

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Re: Απάντηση: Νατασσα Μποφιλιου @ Μυλος 09-05-12 Θεσσαλονικη

βεβαια τη γνωμη μου μονο θα πω...

Ουρα κ εξυπηρετηση στην εισοδο, οτι να ναι...

1 ωρα αναμονη..

1 κοπελα να κοβει εισητηρια...οχι πως περιμεναμε βεβαια αλλα λεμε...

Εξυπηρετηση μπαινοντας , 0, οτι ναναι.

Επισης Πανακριβο...22 ευρω το απλο ποτο σε πλαστικο, νερωμενο, και μετα απ 2 ωρες παρακαλια??

Εξαερισμος? πλευριτωθηκα απιστευτα...σα να πηγαινα με 180 σε καμπριο μ ανοιχτο παραθυρο Αθηνα - Θεσνικη ηταν...

Παστωμενοι ο ενας πανω στον αλλο...

τες πα...ας τα προσπερασουμε ολα αυτα...

Να παω στα τεχνικα? η να παω στην Μποφιλιου ?? (χαχα, δεν ειμαι κακος...καλος ειμαι...απλα ολα ηταν απαραδεκτα...)

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.090
Re: Απάντηση: Νατασσα Μποφιλιου @ Μυλος 09-05-12 Θεσσαλονικη

Κατ αρχην..ο ηχος ..η ακουστικη...ελεος!!

Με την πολυ πολυ λιγη εμπειρια κ γνωση που εχω πανω σ αυτο το θεμα , ηταν επιεικος απαραδεκτος..απ τους χειροτερους που εχω ακουσει ποτε...

εκει που ημουν ηταν χαλια...ενταση μηδεν..συγκινηση κ ριγος 0...

κρατουσε κ μακρια το οφωνο πολλες και γινοταν ανυποφορη..Δεν ακουγες τι ελεγε! Δεν τα ξερω και τα τραγουδια ολα απεξω!!

Κανονικα, η φωνη θα πρεπει να βγαινει ακριβως καρφωμενη στη μεση της σκηνης, και τα οργανα , οπως ακριβως φαινονται....

Το τσελο? ενω το παιδι φαινοταν πως επαιζε καταπληκτικα, ακουγοταν...αστα....ο ντραμερ, αν τον παρατηρουσες, λες κ ειχε παρει αρνταν ηταν.....χαλαρααααα......!! ο πιανος...ανεκφραστος...ισα που ακουγοταν , αλλα κανονικα σαν synth κι οχι σαν πιανο...

Σε συνδυασμο με την οχλαγωγια, ενα αποτελεσμα απειρου καλους!!

Τι ν ακουσεις?? αν βαλουμε και το "εκλεκτο", οχι το δικο της, ρεπερτοριο στην εξισωση....που τα ελεγε λιγο κανονικα, μετα τα εκανε δικα της mix...θα τριζουν τα κοκκαλα της Astrud Gilberto μαλλον τωρα...χαχα!!!

να συνεχισω?? παρ ολα αυτα, μ αρεσε!

Reaction score
1

22 eyro??????????????????????????
στην Sade πήγες?????????

εε ρε εγέρθητη που σας χρειάζετε η

Reaction score
152

αρπα κολα του κερατα η δουλεια ναουμ.....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.809
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός