Να Κόψουμε Πίτα Την Πρωτοχρονιά?

Reaction score
49
Αν και λίγο νωρίς, τι θα λέγατε να κανονίσουμε να κόψουμε πίτα την Πρωτοχρονιά?

Όχι βέβαια ανήμερα, αλλά οπωσδήποτε μέσα στις διακοπές των ημερών για να μπορέσουν να έρθουν περισσότεροι!

Θα μπορούσε να συνδυαστεί και με την παραλαβή των δώρων για τα most points αλλά και με κάποια δώρα (προσφορές καταστημάτων) μέσω κλήρωσης για τα μέλη που θα παρεβρεθούν στην εκδήλωση, αλλά και σε όσους δεν μπόρεσαν να έρθουν.

Θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να συναντηθούμε κι από κοντά.

Θα γιορτάσουμε και τους 5 μήνες λειτουργίας του AVsite.............

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα? :roll: :roll: :roll: :roll:

(Αντρέα τι λες?......... :roll: :roll: )

Reaction score
14
Καλή ιδέα. Σαν συνέχεια αυτής, οι συντονιστές να βάλουν και ένα δώρο ανα κατηγορία.!!! Καλό??

Reaction score
5
Μπα εγώ προτείνω το αντίθετο.....

Οι συντονιστές να πάρουν δώρο αντίστοιχο της κατηγορίας τους για τη προσφορά τους στο forum......

Μια κάμερα HD για μένα παρακαλώ :mrgreen:

Όμως η συντονίστρια του "Εκτός θέματος" τι θα πάρει ? :roll:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Eκεινες οι ημερες θα ειναι ημερες θλιψης και σπαραγμου καθως η συζυγος θα λειπει εις τας αλλοδαπας, και ζητατε απο εμενα να εορτασω? :lol: :lol:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.Να κοψουμε ρε παιδια γιατι να μη κοψουμε.Ανδρεα αφου θα εισαι μονος και στενοχωρημενος αντι για πιτα κοψε πιτσα με μπυρες και μη ξεχασεις Ρ20

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Και εγώ πιστεύω ότι θα είναι ωραίο να κόψουμε πίτα.

Όσον αφορά στον Ανδρέα, εκείνες τις άγιες μέρες πιστεύω ότι τα μέλη του avsite θα πρέπει να κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να μην τις περάσει μόνος του... Δεν κάνει καλό η μοναξιά τα Χριστούγεννα. Δημιουργεί κατάθλιψη!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Καϋμένε Ανδρέα.....

Σε λυπήθηκα...

Εγώ θα κάνω κάτι καλύτερο...Μάλλον θα πάω εγώ εισ την αλλοδαπήν (Ισπανία) και θα αφήσω πίσω την γυναίκα να φυλάει το σπίτι...

Επαγγελματικές υποχρεώσεις βλέπετε...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Δεν φταίω εγώ...

Μόλις πήγα χθες στο σχολείο μου ανακοίνωσαν ότι πάω Ισπανία αρχές Ιανουαρίου για ένα Ευρωπαϊκό πρόγραμμα συνεργασίας σχολείων κλπ κλπ...

Τι να κάνω να αρνηθώ???

(παρεπιπτώντος όλοι οι άλλοι εταίροι του προγράμματος θα είναι γυναίκες...φυσικά τέτοιες λεπτομέρειες δεν έχω αποκαλύψει ακόμα στην γυναίκα μου...)

Reaction score
49
Eκεινες οι ημερες θα ειναι ημερες θλιψης και σπαραγμου καθως η συζυγος θα λειπει εις τας αλλοδαπας, και ζητατε απο εμενα να εορτασω? :lol:  :lol:
Πω,πω ρε Αντρέα τι έπαθες............. :roll:
Και πως θα περάσεις μόνος σου τις κρύες νύχτες των εορτών? :roll:
Είσαι πολύ άτυχος.......... :roll: :roll:
Πραγματικά σοκαρίστηκα :shock: :shock: όταν το διάβασα, γιατί σκέφτηκα τον πόνο και την στεναχώρια που σου επεφύλασαν οι γιορτές του 2004.................

[scroll]( πέντε -5- Ρ20 για τον Αντρέα παρακαλώ.........Αν και ξέρει και ο ίδιος το πως........)[/scroll]

(εμείς μιλάμε για πίτες και ο Αντρέας τον χαβά του....................μιλάει για.............
συμπληρώστε όπως θέλετε. Να κάνει και ρίμα όμως.......έτσι παιδιά? :mrgreen: :mrgreen: )

Reaction score
49
Πάντως Γιάννη σκέφτομαι μιας και μένω κοντά με τον Αντρέα να του κάνω παρέα τις άγιες εκείνες ημέρες...

Πόσα Ρ20 είπες;
Όσα θέλετε φίλοι μου...........
Κοιτάξτε μόνο μην γυρίσει "ξαφνικά" η κυρία Καφάτου και γίνει της Βοσνίας (αντί για της Ρωσίας) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ρεεεεεεεεεεε.........................................ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ?
(ή ο Καφάτος στρίβει αλλά γαλλικά?) :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ντροπη σας ρεμαλια! :lol:
Εγω σας μιλω για πονο και δυστυχια και εσεις με κοροιδευετε και απο πανω?
Που ειναι ενα χερι συμπαραστασης στις μοναχικες ψυχες εκεινων των ημερων?
Που ειναι η αλληλεγγυη που θα επρεπε να εχουμε ως avsite?
Μονο η αγνη και ασπιλη ψυχη του Γενικου μας προσεφερθη να παραμελησει την οικογενεια του-χρονιαρες μερες- και να ενωσει την...μοναξια του με την δικη μου.
Φτου σας!

Και κυριοι, τα μαθηματα πληρωνονται.
Ετσι στο τζαμπα θα σας μαθαινω?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μονο η αγνη και ασπιλη ψυχη του Γενικου μας προσεφερθη να παραμελησει την οικογενεια του-χρονιαρες μερες- και να ενωσει την...μοναξια του με την δικη μου.
Φτου σας!
Καλό κουμάσι κι ο Γενικός μας :lol:
Σιγά θα με πιάσουν τα κλάματα...
Τα 'χετε κάνει πλακάκια.... προβλέπω κρεπάλη διαρκείας τις Άγιες μέρες.

- Πάντως εγώ όντως θέλω μαθήματα :cry:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef