Να αλλαξω τον CRT μου?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Το ειδα στο Αμερικανικο φορουμ και ξεραθηκα στα γελια.
Τυπος ρωταει εαν ειναι καιρος να αλλαξει τον CRT προβολεα του.
Και αλλος τυπος του απαντα:

"1)Χρησιμοποιεις πικαπ περισσοτερο απο CD player?
2)Εχεις ακομα την συλλογη σου απο laser disk
3)Εισαι μελος του οργανισμου που πιστευει πως η γη ειναι επιπεδη?

Εαν απαντησεις "ναι" σε δυο απο τις παραπανω ερωτησεις τοτε
κρατα τον CRT":142::142:

Reaction score
6.083
ισως να εχεις δικιο περι λιθινης εποχης αλλα τα ιδια λενε και για οσους ακουνε με βινυλιο ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.897
ισως να εχεις δικιο περι λιθινης εποχης αλλα τα ιδια λενε και για οσους ακουνε με βινυλιο ...
Τι εννοείς "αλλά". Τα ίδια λένε και έχουν επίσης δίκιο.

...

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Να αλλαξω τον CRT μου?

Δεν πάτε να σετάρεται κανένα ψηφιακό, μήπως και φέρεται το πράσινο σύμφωνα με το κίτρινο, και μετά να φτιάξετε και την ανομοιομορφία στην οθόνη, γιατί εκεί κάτω στην αριστερή γωνία πρασινίζει ενώ στην δεξιά κοκκινίζει? Ρέ γαμώτο δεν έρχεται και το ρημάδι το τρίγωνο!!!! μπά! θα έχει bug το πρόγραμμα! όχι! όχι ! ρε σύ! μάλλον πρέπει να φωνάξουμε τον Βαγγέλη!!!!! Χά! Χά! Χά! :143::143::143:

Υ.Γ. Εδώ κοντεύει να έρθει ο Νιμπίρου, και μερικοί ακόμα ψάχνουν για CMS στους ψηφιακούς, που οι CRT έχουν απο το 2ο παγκόσμιο!!! και έχουν θράσος και μιλάνε!!!!! :139:

Reaction score
12.136
Re: Απάντηση: Να αλλαξω τον CRT μου?

μερικοί ακόμα ψάχνουν για CMS στους ψηφιακούς, που οι CRT έχουν απο το 2ο παγκόσμιο!!!
Αληθεια λεει; Οι CRT δεν εχουν το παραμικρο προβλημα χρωματος;;; Και το τριγωνο καθεται ακριβως και τα δευτερευοντα χρωματα; Το gamma;

Reaction score
1.847
Απάντηση: Re: Απάντηση: Να αλλαξω τον CRT μου?

Αληθεια λεει; Οι CRT δεν εχουν το παραμικρο προβλημα χρωματος;;; Και το τριγωνο καθεται ακριβως και τα δευτερευοντα χρωματα; Το gamma;
Γιατί δεν αναφέρεις ζητήματα ορθής γεωμετρικής απεικόνισης των CRT;
Μήπως γιατί η τεχνολογία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου τα έχει αφήσει πίσω; :137:

Reaction score
0

Το "ουφ" ανακούφισης που αναφώνησε φίλος μου, ο οποίος πήρε έναν Epson 1000αρη για "δεύτερο" προβολέα, μετά τον Cine 9 που γουργουρίζει πάνω απ' το κεφάλι του, τα λέει όλα!!! Ο ίδιος ο Ευκλείδης να είσαι, πάλι θα φας τη μισή σου ζωή ρυθμίζοντας συγκλίσεις.... :114: Sorry, αλλά έτσι είναι! :107:

Reaction score
6.083
γιατι τοτε καθε 6μηνο αγοραζεται νεο ψιφιακο προβολεα ?
τι ειναι αυτο που σας λειπει ?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: Re: Απάντηση: Να αλλαξω τον CRT μου?

Το gamma πρόβλημα στους CRT από πότε? αυτό είναι πρόβλημα καθαρά των ψηφιακών εκ γενετής!!!
Ασφαλώς και έχουν προβλήματα οι CRT (λόγω παλιάς και μη εξελισσόμενης τεχνολογίας) κανείς δεν είπε το αντίθετο! όμως δεν ρίχνουμε στην πυρά τους ''άλλους'' ιδίως σε θέματα που οι CRT υπερέχουν ακόμα και μετά τον Β! Παγκόσμιο !!!!:142::142::142:

JL_

Reaction score
19
Μη λέμε και υπερβολές Ηλία:437:, το gamma tracking μόνο σε high-end υλοποιήσεις ήταν σωστο.

Αφού ξέρεις τι ρεύμα χρειάζεται για να οδηγηθούν γραμμικά τα πυροβόλα (νομίζω η συμβίωση με τον 70άρη σε έχει καλομάθει και λησμονείς την απόσταση σε απόδοση που τον χώριζε από πολλούς άλλους CRT).

Reaction score
12.136
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Να αλλαξω τον CRT μου?

Γιατί δεν αναφέρεις ζητήματα ορθής γεωμετρικής απεικόνισης των CRT;
Μήπως γιατί η τεχνολογία του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου τα έχει αφήσει πίσω; :137:
Γιατι αυτο το ξερω, οτι δηλαδη οι καινουριοι δεν εχουν τετοια προβληματα. Αυτο που ρωταω ομως δεν το ξερω.

Reaction score
1.847

Η ερώτηση δεν προοριζόταν τόσο για σένα :125:, αλλά ο mad [RELIOPS="δεν ασχολήθηκε"]

την έκανε γαργάρα! :116: [/RELIOPS]

Reaction score
8.350

ωχ,ρε Αντρεα δεν παιρνεις κανενα CRT μπας και δεις καμμια ταινιουλα αντι να ανοιγεις σαραντα θεματα σε δυο μερες γιατι προφανως βαριεσαι με τον ψηφιακο? :142:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168

Η ερώτηση δεν προοριζόταν τόσο για σένα :125:, αλλά ο mad [RELIOPS="δεν ασχολήθηκε"]

την έκανε γαργάρα! :116: [/RELIOPS]
Φίλε μου συγνώμη δεν το έκανα επίτηδες, 'ισως μου ξέφυγε, (λόγω ηλικίας) βλέπεις είμαι μεγαλύτερος και από τον ιδρυτή μας!!!!!!!
ο οποίος όταν βαρεθεί να αλλάζει λάμπες στον ψηφιακό του θα ξαναγυρίσει στους CRT!!!! :116:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.670
Members
38.728
Νεότερο μέλος
roberto_portale