Να ενώσω τους δίσκους;

Reaction score
12
Αν δεν βαριέστε βοηθήστε με λίγο.

Έχω στον υπολογιστή 2 δίσκους των 120GB οι οποίοι είναι χωρισμένοι σε 5 partitions και λέω να ενώσω τα τρία από αυτά σε ένα.

Έχω εγκαταστήσει το magic partition 8 και μόλις το ανοίγω μου παρουσιάζει όλους του σκληρούς.
Τί πρέπει να κάνω ξέρει κανείς;
Να τολμήσω να τους ενώσω ή θα καταστρέψω τον υπολογιστή;
Μπορεί να δώσει κανείς καμιά οδηγία;
Ευχαριστώ.

Reaction score
0
Κατ' αρχάς πάρε back up ότι θες να ενώσεις. Μετά δοκίμασε να ενώσεις partitions. Κάποτε το είχα δοκιμάσει χωρίς back up, και ακόμα το κλαίω το δεύτερο partition. Κόλησε το partition magic και έμεινα με 1 partition μεν, αλλά με unformated το υπόλοιπο.

Reaction score
0
2 x 120 με φορτωμένο το 50% (λέμε τώρα) = περίπου 120GB δεδομένα.
Πού θα τα πάρει backup ο άνθρωπος ;;;;;;

Φίλε, αν δεν το κατέχεις άστο καλύτερα όπως είναι.
Αν μπορεί κάποιος γνωστός που ξέρει να σε βοηθήσει, οκ, αλλιώς αν πρέπει σώνει και καλά να γίνει βρες έναν usb εξωτερικό δίσκο, μετέφερε εκεί τα δεδομένα που δεν πρέπει να χαθούν και δοκίμασε το.

Reaction score
5
Εγώ θα σου έλεγα να πετάξεις το Partition Magic και να κάνεις δουλειά με το αντιστοιχο προγραμματάκι της Acronis...

Πάντα με Backup Φυσικά!

Reaction score
14
Εγώ θα σου έλεγα να πετάξεις το Partition Magic και να κάνεις δουλειά με το αντιστοιχο προγραμματάκι της Acronis...

Πάντα με Backup Φυσικά!
I am happy that you are coming to my words my mister regunas!!!

Reaction score
1.847
Ένα πολύ καλό και open source εργαλείο είναι το GParted. Το καις σε cd, βάζεις 1ο το dvd-r στο boot priority του bios, το cd στο συρτάρι και σαν live cd που είναι σε βγάζει σε ένα περιβάλλον όπου κάνεις τα πάντα, βλέποντας ακόμα και διαμερίσματα με άγνωστες για τα Παράθυρα μορφοποιήσεις.
Είναι φυσικά, όπως όλα τα προγράμματα ανοιχτού λογισμικού, δωρεάν.

Τα αντίγραφα ασφαλείας θεωρούνται εντελώς αναγκαία, προς αποφυγή άγχους :)happy_9:), αν κάτι δεν πάει καλά. Μικρές οι πιθανότητες, αλλά υπάρχουν.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Να ενώσω τους δίσκους;

Μαλλον ειμαι εκτος θεματος αλλα ζηταω την βοηθεια σας. Για ενα καλο προγραμμα που να κανει σιγουρη απεγκαταασταση προγραμματος. Συγκεκριμενα θελω να βγαλω τη παλια εκδοση του Nero και να βαλω τη νεα, μου ζητα να προηγηθει απεγκατασταση της εκδοσης 7, αλλα δεν βγαινει με τιποτα. Υπαρχει συνεχεια μεσα. Τι να κανω;;

Reaction score
1.847
Αν δείχνει ότι βγαίνει, αλλά με την προσπάθεια εγκατάστασης της νέας την βρίσκει, τότε μετά την απεγκατάσταση βάλε το registry seeker να καθαρίσει τα μπάζα, και πέρασε το καινούργιο Nero.
Αν σ' αρέσει η πολλή καθαριότητα :cool_10: κατέβασε και το CCleaner για να βγάλει τα υπόλοιπα.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.429
Απάντηση: Re: Να ενώσω τους δίσκους;

Your Uninstaller PRO 2008 6.1.1229 Με κλειστά μάτια
Ευχαριστω - παω για torrentραντεβου!

Ανεμελε ευχαριστω - κι αυτα θα τα δοκιμασω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.680
Members
38.729
Νεότερο μέλος
gvts