Να κάνω το άλμα σε Barco?

Reaction score
8
Barco Cineversum 70 ή Sharp Z12000 ή κάτι άλλο για αντικατάσταση του Sharp XV-Z200?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
τα μεγάλα αλματα θέλουν κι επιδέξιους άλτες!!!

σίγουρα ο Barco είναι "όλα τα λεφτά" αλλά δεν ξέρω αν προσωπικά θα τολμούσα ένα τέτοι άλμα...

Reaction score
51
petesoulis έχεις έναν πολύ καλό Matterhorn.
Με άλλα λόγια βλέπεις τις ταινίες σου (από τα DVD) άνετα, με τον προβολέα να "κλειδώνει" ακριβώς στην ανάλυση των DVD

Στην θέση σου, θα περίμενα λίγο ακόμα, μέχρι να έχουμε πραγματικά δείγματα HD (και όχι απλά σποτάκια.....) και μετά θα προχωρούσα.
Χώρια που εκείνη τη στιγμή οι τιμές θα έχουν πέσει κατακόρυφα.

Θυμήσου επίσης, ότι η αγορά ψηφιακού μέσου προβολής, μόνο επένδυση δεν είναι!!!

Για ποιό λόγο αλήθεια θέλεις να πάρεις νέο προβολέα?
Βάλε μας στην σκέψη σου για να είμαστε πιο σαφής κι εμείς......... :roll: :wink:

Reaction score
8
Ο λόγος είναι ότι θέλω να προωθήσω κάποια χρήματα που προέκυψαν στο home cinema μου, βελτιώνοντας την εικόνα του.
Οσο για το HD θεωρώ ότι οι διαθέσιμες πηγές και κυρίως το software (ταινίες) θα κάνει πάνω από 1-1,5 χρόνο να γίνει ευρέως διαθέσιμο και πολύ περισσότερο να φτάσει στα επίπεδα που βρίσκεται το dvd.
Σπύρο, δεν καταλαβαίνω, είναι η αλήθεια, τον προβληματισμό σου. Θα μπορούσες να γίνεις πιο σαφής?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
310
Θα προτιμούσα να αναβαθμίσω κάτι άλλο πρώτα και θα άφηνα τελευταία την μετάβαση σε καλύτερο projector. Και ακόμα και αν έκανακάτι τέτοιο θα περίμενα πρώτα κανα 6μηνο για να δω τι παίζει στην αγορά...

Reaction score
8
Το θέμα είναι ότι έχω ΗΔΗ αποφασίσει να αναβαθμίσω τον προβολέα.
Και το ερώτημα είναι αν προτείνετε κάποιον άλλο πέρα από τους αναφερόμενους στο αρχικό μήνυμα.
Η αντίληψη άλλωστε της διαρκούς αναμονής για κάτι καλύτερο δε με βρίσκει σύμφωνο. Ειδικά όταν όπως αναφέρει και ο φίλος, κ. Δημητρόπουλος η αγορά ψηφιακου μέσου προβολής (και οποιουδήποτε ψηφιακού προϊόντος συμπληρώνω εγώ) μόνο επένδυση δεν είναι...

Reaction score
152
ΕΜΕΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΟΡ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ "ΕΓΩ" ΜΑΣ....

Reaction score
8
Οι τιμές που αναγράφονται στο 1ο τεστ (Φεβ 2005) είναι αυτές που ισχύουν και σήμερα? (ειδικά για Barco+Sharp)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οι τιμες ειναι αναλογες με τα διαφορα καταστηματα.
Τις συγκεκριμενες τιμες εδωσα στον Βαγγελη τοτε και ηταν αντιπροσωπευτικες του καταστηματος με το οποιο συνεργαζομαι.
Οι τιμες αλλαζουν διαρκως και ειναι διαφορετικες απο καταστημα σε καταστημα οποτε μενει σε εσενα να αποφασισεις απο που θα κανεις την τελικη επιλογη σου.

Περα απο αυτο , προσπαθησε να διαβασεις αναμεσα απο τις γραμμες... :wink:

Reaction score
384
H gnomi mou einai na perimeneis ta 1080 panel na vgoun stin agora, pragma pou den tha argisei.
H Sharp etoimazei neo montello, pragma pou mou eipe o eisagogeas edo stin Agglia. Ego exo ton 12000 me ton motorised Isco 3 anamorfiko fako.
H eikona pou exo auti ti stigmi einai toulaxiston 30% kaliteri apo ton projector xoris fako. Pare ena fako kai anavathmise projector se ligo kairo. O fakos sou menei.
Tha anevaseis ta pixel kata 33%!!!!!!!!!, tha veltioseis to colour saturation, kai tha kerdiseis 20% se foteinotita.

Ean theleis na exeis cinema sto saloni sou, kane o,ti kanoun kai oi provoles tou cinema....Vale fako.

Ean ta xrimata einai periorismena, pare ton Prismasonic H-1000 me 1200 euro (ton opoio exo kai auton).
Opoios dei eikona me anamorphic fako, agorazei ki enan.....

Ligo protoporiaki anavathmisi, alla einai o dromos sto hi-end cinema. H Runco exei etoima set up me ton Isco, kai oi times einai giro sta $60000. Kapoios logos tha uparxei...

Dimitris

Reaction score
1
Ο καινούργιος Infocus 7210 δεν είναι που έχει Dark Chip 3 με τιμή γύρω στα 6 χιλιάρικα ή δεν θυμάμαι καλά;
Αυτόν τον έχει δει κανείς; Δεν πρέπει να είναι κι άσχημος ...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.630
Members
38.729
Νεότερο μέλος
roberto_portale