Έχω το pioneer 575a και παίζει με scart(rgb) σε μια σχετικά παλιά philips 29" matchline 100hz.Τηλεόραση δεν έχω σκοπό να αγοράσω άλλη για 1 χρόνο ακόμα.Αξίζει να το δώσω και να αγοράσω το samsung hd-850 μιάς και το βρήκα σε καλή τιμή? Να πω οτι δεν με ενδιαφέρει σε επιδόσεις ο scaler που έχει αφού δεν θα συνδεθεί προς το παρων με τηλεόραση που να υποστηρίζει progressive scan ούτε hdmi,δεν θα ακούω και μουσική απο αυτό.Με ενδιαφέρει να μάθω αν η ποιοτητα εικόνας είναι καλύτερη απο του pioneer με σύνδεση scart.Επίσης αν έχει καλό transport,γιατι το προηγούμενο samsung hd-745 είχε δυσκολίες με κάποια φτηνά γραμένα δισκάκια.Το pioneer δε μασάει, τα διαβάζει όλα.
Επίσης αν ξέρει κανείς αν το hd-850 έχει ελληνικούς υπότιτλους στα divx.Στο pioneer έχω εγκαταστήσει πειραγμένο firmware που έχει ελληνικά, βγάζει μεγάλα filenames στα mp3,region free και αλλα πολλά (κανει παπάδες με λίγα λόγια).
Οποιος το έχει ή γνωρίζει κάποια πράγματα γι'αυτό ας μου πεί, γιατί ψήνομαι να το αγοράσω.Είναι κουκλί και εμφανισιακά δεν μοιάζει πλαστικούρα σαν το pioneer.
Επίσης αν ξέρει κανείς αν το hd-850 έχει ελληνικούς υπότιτλους στα divx.Στο pioneer έχω εγκαταστήσει πειραγμένο firmware που έχει ελληνικά, βγάζει μεγάλα filenames στα mp3,region free και αλλα πολλά (κανει παπάδες με λίγα λόγια).
Οποιος το έχει ή γνωρίζει κάποια πράγματα γι'αυτό ας μου πεί, γιατί ψήνομαι να το αγοράσω.Είναι κουκλί και εμφανισιακά δεν μοιάζει πλαστικούρα σαν το pioneer.