Να κρατήσω το Pioneer DV-575A η να αγοράσω το SAMSUNG HD-850?

Reaction score
7
Έχω το pioneer 575a και παίζει με scart(rgb) σε μια σχετικά παλιά philips 29" matchline 100hz.Τηλεόραση δεν έχω σκοπό να αγοράσω άλλη για 1 χρόνο ακόμα.Αξίζει να το δώσω και να αγοράσω το samsung hd-850 μιάς και το βρήκα σε καλή τιμή? Να πω οτι δεν με ενδιαφέρει σε επιδόσεις ο scaler που έχει αφού δεν θα συνδεθεί προς το παρων με τηλεόραση που να υποστηρίζει progressive scan ούτε hdmi,δεν θα ακούω και μουσική απο αυτό.Με ενδιαφέρει να μάθω αν η ποιοτητα εικόνας είναι καλύτερη απο του pioneer με σύνδεση scart.Επίσης αν έχει καλό transport,γιατι το προηγούμενο samsung hd-745 είχε δυσκολίες με κάποια φτηνά γραμένα δισκάκια.Το pioneer δε μασάει, τα διαβάζει όλα.
Επίσης αν ξέρει κανείς αν το hd-850 έχει ελληνικούς υπότιτλους στα divx.Στο pioneer έχω εγκαταστήσει πειραγμένο firmware που έχει ελληνικά, βγάζει μεγάλα filenames στα mp3,region free και αλλα πολλά (κανει παπάδες με λίγα λόγια).
Οποιος το έχει ή γνωρίζει κάποια πράγματα γι'αυτό ας μου πεί, γιατί ψήνομαι να το αγοράσω.Είναι κουκλί και εμφανισιακά δεν μοιάζει πλαστικούρα σαν το pioneer.

Reaction score
427
Εφόσον δεν έχεις σκοπό να αγοράσεις καμία plasma ή projector, κράτα το pioneer. Δεν θα δεις καμία διαφορά στην 29άρα. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις κάτι μετά από κανένα χρόνο, τότε και τα dvd της εκείνης εποχής θα είναι πολύ καλύτερα και φθηνότερα.

Reaction score
5
Ναι καλά κάνετε χαρά ότι θα αντικατασταθεί το dvd στα επόμενα χρόνια! Μου θυμίζει το δούλεμα με  το cd την 3-4 τηλεόραση πριν 6-7 χρόνια που τα περιοδικά έγραφαν ούτε λίγο ούτε πολύ ότι είναι βλακεία κάποιος να αγοράσει τότε τηλεόραση 3-4 γιατί πάμε ολοταχώς στο 16-9!!! Δυστυχώς οι τότε λάτρεις τις τεχνολογίας ακόμα βλέπουν με μπάρες δεξιά και αριστερά η μια εικόνα τραβηγμένη για να γεμίσει η οθόνη.

Με dvd θα την βγάλετε σίγουρα και τα επόμενα 5 χρόνια αλλά θα μπορείτε να βλέπετε καμία HD ταινία έτσι για να εκτιμάτε τις δυνατότητες του προβολέα σας. :mrgreen:

Reaction score
427
Αντώνη κι εγώ την ίδια άποψη έχω.Μπορεί εμείς που ασχολούμαστε να έχουμε δει βήματα προόδου του HD, αλλά όσους γνωστούς μου έχω ρωτήσει οι οποίοι έχουν μεν ένα τυπικό home cinema, αλλά δεν ασχολούνται και πολύ, απλώς βλέπουν ταινίες, δεν έχουν ιδέα για το HD.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos