- Reaction score
- 39
Έχω πάρει το mobo της EVGA με το 680i της Nvidia. Όπως έχω ξαναπεί το θεώρησα αγορά ρίσκο αλλά τελικά την έκανα. Σε γενικές γραμμές είναι ΟΚ εκτός από μερικά προβληματάκια. Το 1 πριζάκι για ανεμιστήρα (το πιο βολικό για τον πίσω ανεμιστήρα) δεν παίζει και πιθανόν και κάποιο άλλο που δεν έχω δοκιμάσει. Απ'οτι έχω διαβάσει είναι θέμα harware αφού το ένα δε παίζει σε όλους ενώ υπάρχουν και άλλοι που δεν τους παίζει κανένα. Κάτι άλλο ενοχλητικό είναι οτι τα ρεύματα που δίνεις μέσα από το bios δεν είναι σωστά, δηλαδή για να δώσεις αυτό που θες από το bios πρέπει να δώσεις παραπάνω, αυτό αν είναι σωστά αυτά που έχω βρεί στο net είναι μάλλον πρόβλημα του chipset και δεν αναμένεται να διορθωθεί με bios αλλά με revision του chipset που είναι άγνωστο πότε θα βγεί. Τέλος μέσα απο το bios δεν ελέγχει σωστά την ταχύτητα του ανεμιστήρα της CPU αφού ότι και να βάλεις παίζει στο 100%.
Οι επιλογές λοιπόν είναι οι εξής:
1. Το κρατάω μιας και τα προβλήματα είναι ψιλοασήμαντα
2. Το αλλάζω άμεσα με Striker (που τουλάχιστον θα δουλεύουν τα ανεμιστηράκια) ή με το Commando (και φεύγω και από τα προβλήματα του 680i)
3. Το κρατάω και περιμένω να βγεί κανένα καινούριο revision ή mobo αφού έχει 3 χρόνια εγγύηση πλαίσιο και θεωρώ δεδομένο οτι με τα προβλήματα που έχει θα μου το αλλάξουν όποτε κι αν το πάω πίσω.
Ακούω προτάσεις :happy_4:
Οι επιλογές λοιπόν είναι οι εξής:
1. Το κρατάω μιας και τα προβλήματα είναι ψιλοασήμαντα
2. Το αλλάζω άμεσα με Striker (που τουλάχιστον θα δουλεύουν τα ανεμιστηράκια) ή με το Commando (και φεύγω και από τα προβλήματα του 680i)
3. Το κρατάω και περιμένω να βγεί κανένα καινούριο revision ή mobo αφού έχει 3 χρόνια εγγύηση πλαίσιο και θεωρώ δεδομένο οτι με τα προβλήματα που έχει θα μου το αλλάξουν όποτε κι αν το πάω πίσω.
Ακούω προτάσεις :happy_4: