Να ξετσιμπλιαστώ ή να πάω για πσάρεμα;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.168
Λοιπόν με έχετε πρήξει όλοι σας! Ο ένας άι-φόουν, ο άλλος γουίν-φόουν, ο έτσι αντρόιντ-φόουν, ο παραπέρα σάρον στόουν και δε συμμαζεύεται. Εγώ δηλαδή γιατί να κάτσω να κοιτάω αυτή την τσίμπλα των 3 ιντσών που έχω; Άσε που το φόουν μπουκ σκρολάρει σα βοϊδάμαξα... Αααααα, στο τέλος θα αποκτήσω σύμπλεγμα κατωτερότητας.

Στην αρχή είπα να πάω να πάρω κανα άι-φόουν, αλλά μετά το ξανασκέφτηκα. Λέω "αγόρι μου πας καλά; θα δώσεις τόσα λεφτά για μισή ίντσα παραπάνω; Ούτε επιμήκυνση πέους να ήταν - άσε δηλαδή που άμα σε πάρει χαμπάρι ο πσαροντουφεκάς, θα σε πάρει στο κυνήγι μέχρι να κολυμπήσεις σε πορτοκαλάδα χωρίς ανθρακικό, και χώρια που είσαι άσχετος με τα mac, πού να μπλέκεις τώρα"... Ναι καλά! Δηλαδή αυτοπωστολέν, το γουίν-φόουν είναι καλύτερο; Τα ίδια λεφτά έχει.

Του λοιπού και που λέτε, στο ψάξε - ψάξε πήρε το μάτι μου αυτό εδώ. Ωραίο φαίνεται, μουράτο, κι έχει και πσαρωτικό όνομα, ΕΛ-Τζι όπτιμους Ελ-εφτά, κάτι σαν κεφάλαιο από βιβλίο του Νταν Μπράουν με ολίγη από Ελ-Αλαμέιν. Ε, είναι και σε καλή τιμούλα - σημαντικό αυτό, γιατί μέσα στον πρώτο μήνα θα μου έχει πέσει κάτω πέντε φορές, δεν υπάρχει περίπτωση. Και έχει και κάπως μεγάλη οθόνη. Εντάξει, θα μου πείτε τώρα μεγάλη! Δεν είναι και σαν την Πελοπόννησο, ούτε σαν αυτό που πήρε ο κωλοτούμπας, αλλά τί διάολο, τηλέφωνο θέλω, όχι οικόπεδο. Διαβάσω ότι έχει και απ' αυτό, έχει λέει επεξεργαστή 1 γκηζ - τώρα αυτό το γκηζ δε ξέρω τί πράμα είναι, αλλά για να το λέει, καλό θα είναι. Για πείτε καμιά γνώμη. Καλό είναι; Με ενδιαφέρει να είναι κομμάτι γρήγορο, γιατί αυτό που έχω πάει σαν 386 με windows 7...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.168
Απάντηση: Να ξετσιμπλιαστώ ή να πάω για πσάρεμα;

I pad - very bad...

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344

Την πιθανότητα να πάρεις κινητό τηλέφωνο με μόνο εξτρά μια αξιοπρεπή κάμερα για ώρα ανάγκης, τη σκέφτηκες καθόλου;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.168

Χμ...

Reaction score
169

Πάνε παίξ το σε κανα πλαίσιο να δείς...

Προσωπικά θα ψήφιζα αηφό πάντως...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μια χαρα σε βλεπω!

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Προχώρα άφοβα, απλά πάρε μια θηκούλα σιλικόνης για τις πτώσεις και θα είσαι αρχηγός, μην κάνει καμιά μλκ και δώσεις 500-600 για iphone........

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Κώστα, είναι μια χαρά...σε αυτά τα χρήματα μην το σκέφτεσαι...

Reaction score
298
Ειτε αυτο ειτε μεταχειρισμενο iphone. Στις χρυσες αγγελιες βρηκα παρα πολλα με μια γρηγορη αναζητηση

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

καλό είναι, έχει και φίδια που παραπέμπουν άμμεσα σε καυλώδια

Reaction score
777
[βλακεία mode on]
Εγώ θα έλεγα να τσιμπήσεις αυτό.

Είναι όμορφο, μουράτο, μοντέρνο, ευέλικτο και γενικότερα βρε παιδί 'μ. Κάτι έχει.Έναν αέρα.Κάτι.Το βλέπω πώς να στο πώ τώρα!!Τα αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου σέντ!!
[βλακεία mode off]

Πλάκα πλάκα πήγαινε σε ένα πλαίσιο, παίξε λίγο με το lg να δείς οτι δουλεύει εφάμιλλα ενός καλού κινητού και αν ναι πάρτο. Θα σου έλεγα να πάρεις κανα sony ericsson αλλα μία χαρά μου φαίνεται το lg.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.175
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe