Να πάρω Monitor Audio (BR1+BR5+BR-LCR) μαζί με τον yamaha 659?

Reaction score
0
Παιδιά καλησπέρα,

είμαι στο τσακ από το να πάρω τα ηχεία τις monitor audio bronze (Br1+Br-LCR+Br5+BRW10) μαζί με τον yamaha 659.

Κάτι με τρώει όμως και δεν ξέρω εάν είναι τίμια αυτά που έχω διαλέξει ή θα πετάξω τα 1270(ηχεία) + 420 (av) = 1690 ευρώ μου.

ΤΙ λέτε και εσείς ?
Παρακαλώ εάν έχετε κάποια άλλη πρόταση πείτε μου .. θα ήθελα όμως και εξωτερικά να είναι τόσο όμορφα / διακριτικά σαν αυτά.

Reaction score
14
Μια χαρά ...τίμια είναι.
Πιο πολύ και από το ...παιδί του λαού...Νίκο Ξανθόπουλο! :happy_5:

Άμα τα έχεις ακούσει και σου πάνε στα αυτιά, είναι μια χαρά.

Reaction score
0
Σήμερα βρήκα τα παρακάτω ηχεία
Indiana Line
HC Series
HC505 μπροστά
HC204 πίσω
HC304 διαλόγων
Hc808 μπάσο

όλα μαζί 770 στην στοά φέξη ... τι λέτε για αυτά ? είναι 500 ευρώ πιο φτηνά !!!
αξίζει να τα πάρω?
δεν είναι μαύρα αλλά έχουν ένα καφέ χρώμα πολύ όμορφο

Reaction score
50
Κοίταξε φίλε μου... τα Bronze τα έχω ακούσει κι εγώ και τα θεωρώ επίσης πολύ τίμια ηχεία. Τώρα τα Indiana Line δεν τα έχω ακούσει. Το θέμα όμως επαφίεται στο προσωπικό σου γούστο κατά βάση. Τ' άκουσες τα Indiana Line; Σ' άρεσαν; Σ' άρεσαν εξίσου με τα Bronze; Τότε νομίζω η απάντηση είναι προφανής. Σ' άρεσαν λιγότερο; Σταθμίζεις τότε τον παράγοντα κόστος που υπερτερούν τα Indiana Line σε σχέση με την υπεροχή των Bronze στον ήχο (εφόσον νομίζεις ότι υπερέχουν).

Για να ρωτάς βέβαια ή δεν τα έχεις ακούσει ή είσαι στη δεύτερη περίπτωση (όχι τόσο εύηχα όσο τα Bronze αλλά πιο φτηνά). Αν δεν τα έχεις ακούσει άκουσέ τα. Αν τα βρήκες όχι τόσο καλά, είναι δική σου απόφαση, όπως γράφω και παραπάνω.

Reaction score
1.988
Απάντηση: Να πάρω Monitor Audio (BR1+BR5+BR-LCR) μαζί με τον yamaha 659?

Έχω τον συνδυασμό bronze (την παλία σειρά) + yamaha 759 με μόνη διαφορά οτι σαν sub έχω το 515 της yamaha. Είμαι πολύ ευχαριστημένος σε ταινείες κ σε μουσικά ακούσματα.

Ίσως αν δεν πάρεις το sub της σειράς bronze άλλα κάποιο άλλο αξιόλογο (το sub δεν έιναι απαραίτητο να είναι της ίδια εταιρίας για να δένει με το υπόλοιπο σύστημα), τότε θα καταφέρεις να ρίξεις τον προυπολογισμό σου χωρίς να μειώσεις σε μεγάλο βαθμό την απόδοση του συστήματος.

Εγώ αυτό έκανα γλύτωσα γύρω στα 200 ευρο αν θυμάμαι καλά, και δεν το έχω μετανιώσει.!!!!

Καλημέρα!

Reaction score
0
Τα ηχεία είναι καθαρά θέμα γούστου και αυτιού, για τον ενισχυτή θα έλεγα να περιμένεις λίγο για τον 661.

Reaction score
0
Eστησα σ'ενα φιλο τον συνδυασμο που λες και το αποτελεσμα ειναι οχι απλα τιμιο, θα το ελεγα πολυ καλο, αντικειμενικα. Οποτε στο προτεινω ανεπιφυλακτα..

Reaction score
38
Φίλε μου, χωρίς καμιά διάθεση παρεξήγησης, γιατί τόση ανασφάλεια;
Βομβαρδίζεις εδώ και καιρό τα φόρουμ με ερωτήσεις για διάφορους συνδυασμούς (που κάθε φορά είσαι στο τσακ να αγοράσεις) και μάλιστα σε πολύ διαφορετικές κατηγορίες τιμής (από συστήματα όλα σε ένα των 500 Ευρώ, μέχρι συστήματα 5.1 ηχείων με ξεχωριστό ραδιοενισχυτή στα 2000 Ευρώ σχεδόν).
Η γνώμη μου για να καταλήψεις κάπου πριν τρελλαθείς είναι: αποφάσισε πόσα λεφτά θες να δώσεις και ΕΜΠΙΣΤΕΨΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΟΥ! Ειδικά για ηχεία είναι σχεδόν το μοναδικό κριτήριο.

Reaction score
0
harisma έχεις δίκιο ,
έχω σκεφτεί ένα σωρό διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά πάντα σκέφτομαι ... αξίζει να δώσω τόσα? , μήπως να δώσω ποιο πολλά ? αυτό που με ενοχλεί είναι ότι το κάθε μαγαζί ανάλογα το ποια εταιρία εμπορεύεται έχει τα δικά του σαν άριστη αγορά ... οπότε ο κάθε ένας μου λέει ότι θέλει ...

το παλεύω όμως και κάπου έχω καταλήξει ...
σε ευχαριστώ πολύ όμως για την συμβουλή σου :)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas