- Reaction score
- 2.849
Φυσικά, 5% το πολύ, και μόνο πουρέ σετάπια. Κάποιοι κόβονται άνευ ακρόασης.Καλά εσύ το παρακάνεις βρε παιδί μου, δεν πιστοποιείς κανέναν ή πάρα πολυ αυστηρά. Θα μείνουμε χωρίς μέλη.
Φυσικά, 5% το πολύ, και μόνο πουρέ σετάπια. Κάποιοι κόβονται άνευ ακρόασης.Καλά εσύ το παρακάνεις βρε παιδί μου, δεν πιστοποιείς κανέναν ή πάρα πολυ αυστηρά. Θα μείνουμε χωρίς μέλη.
Περνάμε και χωρίς ακρόαση όμως ; Μόνο με μετρήσεις ;Φυσικά, 5% το πολύ, και μόνο πουρέ σετάπια. Κάποιοι κόβονται άνευ ακρόασης.
Μουά ; η o Marlboro ?Ααα εχεις παρει πολυ θαρρος γλεπω
Ναι "κόβει" αβέρτα κόσμο τελευταία.ΟΧΙ μρε για τον Μαλμπορο λεω πρεπει να τον επαναφερω εις την ΤΑΞΙ εχει αγριεψει
ΝομίζειςΠερνάμε και χωρίς ακρόαση όμως ; Μόνο με μετρήσεις ;
Κόβεσαι από τα αποδυτήρια ΠρόεδρεΑαα εχεις παρει πολυ θαρρος γλεπω
Νομίζεις
Κόβεσαι από τα αποδυτήρια Πρόεδρε
Εγω πιστευω θα περάσειthva πληρεί βασικές προϋποθέσεις, σε αναμονή ακρόασης
Οιιιι αυτός είναι πολυ αυστηρός και απαιτητικός. Τον ξέρω εγώ.Εγω πιστευω θα περάσει
Ειναι ειναι, αλλα μην ανησυχεις νομιζω εχεις καλες πιθανότητεςΟιιιι αυτός είναι πολυ αυστηρός και απαιτητικός. Τον ξέρω εγώ.
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΤΕΜΑΧΙΟΝΜε ιμερσιβια, ντι πι εσια, ΜΕ τα νεα υποβαθυφωναΠρόεδρε; Φέρε δίσκους!
Τι εγγραφή είναι αυτή ; Πολυκάναλη ή δικάναλη ;ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΤΕΜΑΧΙΟΝΜε ιμερσιβια, ντι πι εσια, ΜΕ τα νεα υποβαθυφωνα
Ολα τα Κοαλα