- Reaction score
- 3.793
View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας
View attachment 347995
ΠΑΗ ΚΟΙΤΑ μρε πολυπριζο που εσιαξα θα δωκω ενα στο μελος THVA και τωρα σιαχνω αλλο ενα να το δωκω στον Χερ Ντοκτορ εσενα δε σε σιαχνω γιατι εισαι αντιριξιας
Οχι δεν εχω παει ακομα αλλα επιθυμω διακαως να ακουσω το σεταπιον του Χερ ΝτοκτορΤι ; Πήγες Θεσσαλονίκη στον @costas EAR Πρόεδρε ή είναι μηνυματάκι ότι ετοιμάζεσαι στα κοντά να πας ;
Ποιός ο Θέμος ή ο Μάκης ;το ανελυσε στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων ο καθηγητης της Ανοργανης Χημειας Φιλος μου
Το κατάλληλο καλώδιο στον κατάλληλο επιστήμονα που μπορεί να πιστοποιήσει ότι δεν περιέχει τίποτα,εσωτερικά.Εν τω μεταξύ,εγω για κάλτσες προτιμώ τη λαϊκή αγορά.Οχι δεν εχω παει ακομα αλλα επιθυμω διακαως να ακουσω το σεταπιον του Χερ Ντοκτορ
Αλλα δεν μπορω να παω με αδεια χερια θα τον παω ενα πολυπριζο και σπεσιαλ τσιπουρο οι κ.κ. Μαρκησιος, και ο πολυ καλος Μαστορας Μιχαλης Μελιδης μπορουν αν θελουν να γραψουν ριβιου
ΠΑΗ καλωδιο καυκας 4 χιλ το ανελυσε στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων ο καθηγητης της Ανοργανης Χημειας Φιλος μου η Επερεσια δεν λεει Αερα Πατερα τεκμηριωνει επιστημονικα
Σε ποια γραμμή του Μετρό έμφανιζονται οι εικονιζόμενοι για να τους ρίξω κανένα ψιλό και να λυγδωσει το αντερο τους και το δοξάρι τους;Για τον ΠΑΗ δεν ξερω εσενα πουτε εισαι ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΟΣ εκτος αν ζητησεις συγνωμη
BulshitΕπειδή το Καυκας είναι -0,5Ν δες εδώ τι έπαθε ο νεαρός.Αυτο που θα πάθεις κι εσύ όταν θα το αγοράσεις.
Έχε χάρη που δεν είναι xlr ώστε να γίνεις κι εσύ δωρητής Mogami!Bulshit
Ωχ Ωχ ειναι σοβαρο το προπλεμ δεν ειναι για σενα αυτα μρε παλιοπανκιοΣε ποια γραμμή του Μετρό έμφανιζονται οι εικονιζόμενοι για να τους ρίξω κανένα ψιλό και να λυγδωσει το αντερο τους και το δοξάρι τους;
Πες τους να πουλήσουν το Στραντιβάριους και να πάρουν ένα πλήρες σετ Argento που παίζει καλύτερα από τους ίδιους.
μου είναι συμπαθής ο φάτσας αλλά έχω ρίξει κ γέλιο κάποιες φορές.... μ' άκουσε μέχρι κ η ...γειτόνισσα!Επειδή το Καυκας είναι -0,5Ν δες εδώ τι έπαθε ο νεαρός.Αυτο που θα πάθεις κι εσύ όταν θα το αγοράσεις.
Όταν το πάρω σε xlr, ετοιμάσου να επενδύσεις.@Π.Α.Η. Ναι θα ήθελες .
Όντως,έχει τον τρόπο του στην παρουσίαση όμως τα μάτια σου στο αντικείμενο του πόθου!μου είναι συμπαθής ο φάτσας αλλά έχω ρίξει κ γέλιο κάποιες φορές.... μ' άκουσε μέχρι κ η ...γειτόνισσα!