Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.603
Τι ; Πήγες Θεσσαλονίκη στον @costas EAR Πρόεδρε ή είναι μηνυματάκι ότι ετοιμάζεσαι στα κοντά να πας ;
Οχι δεν εχω παει ακομα αλλα επιθυμω διακαως να ακουσω το σεταπιον του Χερ Ντοκτορ ;)
Αλλα δεν μπορω να παω με αδεια χερια θα τον παω ενα πολυπριζο και σπεσιαλ τσιπουρο οι κ.κ. Μαρκησιος, και ο πολυ καλος Μαστορας Μιχαλης Μελιδης μπορουν αν θελουν να γραψουν ριβιου:drinks: ;)
ΠΑΗ καλωδιο καυκας 4 χιλ το ανελυσε στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων ο καθηγητης της Ανοργανης Χημειας Φιλος μου ;) η Επερεσια δεν λεει Αερα Πατερα τεκμηριωνει επιστημονικα ;)

Last edited:

Reaction score
3.793
Λυπήσου με, θα σε στειλω και εσένα δώρο, έχω τσεκάρει ένα καλό βινύλιο, από αναλογικό master εννοείται.

Reaction score
2.155
Οχι δεν εχω παει ακομα αλλα επιθυμω διακαως να ακουσω το σεταπιον του Χερ Ντοκτορ ;)
Αλλα δεν μπορω να παω με αδεια χερια θα τον παω ενα πολυπριζο και σπεσιαλ τσιπουρο οι κ.κ. Μαρκησιος, και ο πολυ καλος Μαστορας Μιχαλης Μελιδης μπορουν αν θελουν να γραψουν ριβιου:drinks: ;)
ΠΑΗ καλωδιο καυκας 4 χιλ το ανελυσε στο Πανεπιστημιο Ιωαννινων ο καθηγητης της Ανοργανης Χημειας Φιλος μου ;) η Επερεσια δεν λεει Αερα Πατερα τεκμηριωνει επιστημονικα ;)
Το κατάλληλο καλώδιο στον κατάλληλο επιστήμονα που μπορεί να πιστοποιήσει ότι δεν περιέχει τίποτα,εσωτερικά.Εν τω μεταξύ,εγω για κάλτσες προτιμώ τη λαϊκή αγορά.

Reaction score
2.155
Για τον ΠΑΗ δεν ξερω εσενα πουτε εισαι ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΟΣ εκτος αν ζητησεις συγνωμη ;)
Σε ποια γραμμή του Μετρό έμφανιζονται οι εικονιζόμενοι για να τους ρίξω κανένα ψιλό και να λυγδωσει το αντερο τους και το δοξάρι τους;
Πες τους να πουλήσουν το Στραντιβάριους και να πάρουν ένα πλήρες σετ Argento που παίζει καλύτερα από τους ίδιους.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.603
Σε ποια γραμμή του Μετρό έμφανιζονται οι εικονιζόμενοι για να τους ρίξω κανένα ψιλό και να λυγδωσει το αντερο τους και το δοξάρι τους;
Πες τους να πουλήσουν το Στραντιβάριους και να πάρουν ένα πλήρες σετ Argento που παίζει καλύτερα από τους ίδιους.
Ωχ Ωχ ειναι σοβαρο το προπλεμ ;) δεν ειναι για σενα αυτα μρε παλιοπανκιο :lol:

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.460
Επειδή το Καυκας είναι -0,5Ν δες εδώ τι έπαθε ο νεαρός.Αυτο που θα πάθεις κι εσύ όταν θα το αγοράσεις.
μου είναι συμπαθής ο φάτσας αλλά έχω ρίξει κ γέλιο κάποιες φορές.... μ' άκουσε μέχρι κ η ...γειτόνισσα!

Reaction score
2.155
@Π.Α.Η. Ναι θα ήθελες .
Όταν το πάρω σε xlr, ετοιμάσου να επενδύσεις.
μου είναι συμπαθής ο φάτσας αλλά έχω ρίξει κ γέλιο κάποιες φορές.... μ' άκουσε μέχρι κ η ...γειτόνισσα!
Όντως,έχει τον τρόπο του στην παρουσίαση όμως τα μάτια σου στο αντικείμενο του πόθου!
Μέλος με ενεργά ATC θέλει να πάρει τριμετρα απ' αυτό για να τα συνδέσει.

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last * tl;dr *
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.736
Members
38.232
Νεότερο μέλος