Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

jag

Reaction score
32.230
Ρε άντε απο εκει μη σου πω τιποτε βαρύ.

Αλλά εγω φταίω .... όχι εσύ. Ξέρω τι λέω.

Λοιπον άκου τι σου λεω και μην ξανασχοληθεις.

Και να εχεις το θάρρος να κάνεις reply μην είσαι κότα. Δεν έχω υποχρέωση να καθομαι να κυνηγαω να βλέπω τι γράφεις που και ποτε για εμενα για να απαντάω. Εγω βλέπεις σου κάνω reply ...ακόμη και τώρα.
Ξεθύμανες;
Δε μου είπες να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου; Η επιθυμία σου έγινε πράξη, τι νόμιζες
ότι θα ανοίξουμε πόλεμο;
Ξεκόλα και αυτό περί κότας κάνω πως δεν το άκουσα.

Reaction score
24.615
Ξεθύμανες;
Δε μου είπες να μην ξαναασχοληθώ μαζί σου; Η επιθυμία σου έγινε πράξη, τι νόμιζες
ότι θα ανοίξουμε πόλεμο;
Ξεκόλα και αυτό περί κότας κάνω πως δεν το άκουσα.
Δεν ειχα νευρα φίλε μου. Σιγα μην εχω νευρα απο αυτα που λες εσυ σε ενα νημα.

Εσυ ειχες μαλλον μαζι μου όταν και οποτε εγραψες απο το πουθενα αυτα που έγραψες και χωρίς να έχω ασχοληθει ή ανακετευθει εγω σε τιποτε μαζί σου ουτε εδω ουτε πουθενα και ξαφνικά και δνε ξερω απο που και πως με "θυμηθηκες" και ειπες να σχολιάσεις. Ποιός ξέρει τι είδες να γράφω αλλου και "προκληθηκες". Δεν σου έφτει ακνενας λόγος να σχολιάσεις τι κάνω , που γραφω, γαιτί γραφω κλπ. Και να καταλαβαινες κιόλας γιατί ... που δεν καταλαβαίνεις.

Αυτα που σου είπα είναι καθαρά λογικά και χωρίς συναισθηματική επιρροή.

¨Αστε με σας παρακαλώ στην ησυχία μου. Και οι δυό σας. δεν έχετε τιποτε που να με ενδιαφέρει ώστε να ασχοληθώ.

Ασχοληθείτε με κατι πιο σοβαρό εάν δεν έχετε.

Εαν η αποφαση μου ηταν συναισθηματική .. καποια στιγμη θα σου ξαναμιλούσα. Δεν είμαι γυναικουλα εγω να κραταω κακιες τέτοιου ειδους. Επειδή όμως ακριβως είναι λογικη η αποφαση μου ... δεν θα σου ξαναμιλήσω. Και αυτό σου προτεινω να κάνεις και εσυ. Και υτό θα το ανακλυψεις στην πορεία εάν το τηρησω ή όχι. Επισης καθως βλέπεις οτι δινεις ευκαιρία σε άλλους για δικους τους λογους να ανακατευονται κιόλας. Both of you spare me the drama και βρειτε να ασχοληθειτε με κατι ή καπιον άλλον ή καλύτερα μαλλον μεταξυ σας καθως μπορει να ανακαλύψετε ότι "ταιριάζετε".

Last edited:

wnet

Nearfield
Reaction score
18.663
... Είπα έτσι θα φύγω έτσι θα φύγω έτσι όπως ήρθα
με το κεφάλι ψηλά και με λόγια λίγα έτσι απλά θα χαθώ μες στη νύχτα
μη μου γαμάς τη ζωή με τα θέλω τα πρέπει τα μη και τη ζήλεια σου
Ήθελα μόνο μια κουβέντα καλή να ακούσω να βγαίνει από τα γαμημένα τα χείλια σου ...

daharis666

Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
86.472
Συνεχίζεις βλέπω ;

Ας σου απαντήσω εαν και δεν πρέπει, ούτε στο χρωστάω.

Τότε τα είδα για αυτό απάντησα όποτε απάντησα ("μετά την Ανάσταση" ... πρίν ήταν νομίζω όμως). Ούτε αναφορά μου έκανες για να πεις ότι θα το έβλεπα και ουτε μπαίνω πλέον στο νήμα συχνά ώστε να το έβλεπα.

Δεν ξέρω τι ηλικία είσαι αλλά η λέξη Παπατρέχας (αληθεια ή όχι) στην δική μου γενιά έχει συγεκρκιμένη σημασία και είναι προσβολή. Επίσης δεν είναι κάτι που λες στον άλλο και αλήθεια να είναι. Εγώ δεν θα το έλεγα σε κάποιον που θεωρώ "φίλο".

Αφου με διαβάζεις και με ξέρεις τόσο καλά (όσο νομίζεις για να κάνεις με άνεση τέτοιο σχόλιο) θα ήξερες ότι πολλες αλήθειες μπορω να αλιεύσω και εγω απο την παρουσία σου και μόνο εδω στο site και να σε χαρακτηρίσω διάφορα. Επίσης θα ήξερες ότι έχω την ικανότητα.

Ξέρω και κατάλαβα τι θες να πεις αλλά θα μπορουσες να βρείς πιο εκλεπτυσμένο τρόπο να το πείς και που να χαρακτηρίζει την κατάσταση πιο καλά. Όπως και να εριχνες μεγαλύτερη ευθυνη για αυτό σε άλλους. Οποτε θεωρώ ότι είναι όχι μόνο αποτυχημενο αλλα και μπαταρισμένο τόσο ώστε να το θεωρήσω και λιγο κακόβουλο και απο το πουθενά.

Εν κατακλείδι ναι δεν σηκώνω πλάκα οποιαδήποτε και απο οποιονδήποτε την ίδια. Αυτό εξαρτάται απο πολλά πράγματα.

Και αφου το πας μέχρι εδώ μην ξανασχοληθείς μαζί μου (με αναφορές οποιουδήποτε είδους) και δεν θα ασχοληθώ ξανά και εγω.
ή πήγαινε πάρε τα φάρμακά σου ή θα σε στείλω εγώ...

Reaction score
24.615
... Είπα έτσι θα φύγω έτσι θα φύγω έτσι όπως ήρθα
με το κεφάλι ψηλά και με λόγια λίγα έτσι απλά θα χαθώ μες στη νύχτα
μη μου γαμάς τη ζωή με τα θέλω τα πρέπει τα μη και τη ζήλεια σου
Ήθελα μόνο μια κουβέντα καλή να ακούσω να βγαίνει από τα γαμημένα τα χείλια σου ...

Ε, κι αυτός βρε παιδί μου πολυ "εγωιστικά" και μόνο απο μεριάς και οπτική του το βλεπει το θέμα. Δεν μπορουσε να διαλέξει να φορέσει μια δήθεν περσόνα της Ιφιγένειας νωρίτερα στην ζωή του για να γλυτώσει και απο πολλα απο αυτά και να του αποκαλύπτονται ; Σου δίνω ιδέα για στίχους. :D

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.927

Reaction score
30.712
Σταμάτα να ποστάρεις άσχετα και βάλε κάτι σοβαρό .
Σαν αυτό ας πούμε .

james last live at the royal albert hall

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.927
k.Ιωαννη τα ανωτερω μουσικα τεμαχια τα ακους οπως εγω στην MUSIKVEREIN;;;;; :lol:

Last edited:

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.927
Γιαννη να σε βαλω και ενα μουσικον τεμαχιον εχει καλα κρουστα και χορωδια των αλαχακμπαραδων Τουρκων να ευραινεται και η ψυχη του Φαιδρου :lol:
Και ενα θκομας αριστουργημα:drinks:

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
178.401
Members
38.821
Νεότερο μέλος
giorgio9-11