Να τι μας ετοιμαζει η Infinity

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτο μαλλον το μαθαινετε πρωτοι.
Η Infinity βγαζει την νεα σειρα Cascade.
Αν και εχω μπροστα μου την -κρυφη-μπροσουρα των ηχειων δεν καταφερα να βρω τιποτα στο internet για αυτα(παρακαλω πολυ εαν καποιος βρει ας τις βαλει)

Δεν μπορω να ξερω πως παιζουν αλλα απο εμφανιση...θα παθετε την πλακα της ζωης σας!!!

Με flat panel και 4 μοντελα

Model Nine(κυρια)
Model Seven(surround η κυρια)
Model Three(κεντρικο)
Model Fifteen(κεντρικο)

Ευχαριστω πολυ τον Νικο για την πρωτια και ελπιζω σε φωτογραφιες συντομα για να καταλαβετε τι εννοω :wink:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είναι και οι καλύτερες αλλά άμα τις βρείτε πουθενά αλλού εκτός AVSite γράψτε μου :wink:
Θαυμάστε τα:

- Γεγονός είναι ότι η infinity πάλι μας έκανε έκπληξη ευχάριστα με μία σειρά που ενσωματώνει νέες τεχνολογίες της εταιρίας.
- Maximum Radiating Surface (MRS Flat Panel) το λένε και είναι κάτι μεταξύ κανονικού κώνου και ΕΜΙ tweeter.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πλακα δεν εχει?
Οποιος θελει να μαθει για την νεα σειρα της Infinity θα πρεπει να μπει στο AVSite υποχρεωτικα.

Τελικα δεν ξερω εαν εχει πλακα η ποσο σοβαρο ειναι...

Thanx Νικολλλλα!

Reaction score
49
Δεν είναι και οι καλύτερες αλλά άμα τις βρείτε πουθενά αλλού εκτός AVSite γράψτε μου :wink:
.

Εγώ, μετά την πρώτη αναφορά του Αντρέα, έφαγα τον τόπο στο internet (πολλές ώρες & αρκετές μέρες....) και δεν βρήκα ΤΙΠΟΤΑ!!!

[scroll]Άλλη μια πρωτιά του AVsite !!! [/scroll]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Λοιπόν ακριβώς ένα χρόνο μετά (!!!) τα Cascade κυκλοφορούν πλέον στην αγορά κι επίσημα!!!

Για περισσότερες πληροφορίες για τα επαναστατικά αυτά ηχεία δείτε στο site του κατασκευαστή:
http://www.infinitysystems.com/homeaudio/series.aspx?SerId=CSC

θαυμάστε

model three V

Bookshelf/On-Wall Loudspeaker With Dual Patent-Pending Maximum Radiating Surface™ (MRS™) Flat-Panel Drivers

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Re: Να τι μας ετοιμαζει η Infinity

model three C

Center Channel Loudspeaker With Dual Patent-Pending Maximum Radiating Surface™ (MRS™) Flat-Panel Drivers

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

model seven

Floorstanding Loudspeaker With Patent-Pending Maximum Radiating Surface™ (MRS™) Flat-Panel Driver

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

model nine

Floorstanding Loudspeaker With Dual Patent-Pending Maximum Radiating Surface ™ (MRS™) Flat-Panel Drivers

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

model five

Bookshelf/On-Wall Loudspeaker With Patent-Pending Maximum Radiating Surface™ (MRS™) Flat-Panel Driver

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

model twelve

300-Watt Powered Subwoofer With 10" CMMD™ Driver, Dual 10" CMMD Passive Radiators and Infinity's Proprietary Room Adaptive Bass Optimization System™ (R.A.B.O.S.™)

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Αφου εισαστε καλα παιδακια να σας δωσω και τις τιμες
CASCADE MODEL NINE 1612 E pair
SEVEN 1280 E pair
FIVE 1156 E pair
THREE V 1454 E pair
THREE C 727 E piece
TWELVE 812 E piece
FIFTEEN 1446 E piece

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
δεν είναι ιδιαίτερα ακριβά...

Εγώ φοβόμουν ότι λογω τεχνολογίας θα "ξύριζαν" αλλά οι τιμές τους κρίννται λογικότατες. Πότε θα τα ακούσουμε???

Reaction score
298
Δεν έχω καταλάβει ακόμα την αρχή λειτουργίας των midrange. Η σελίδα της εταιρείας δεν το διαφωτίζει το θέμα.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
δες το σχετικό white paper
http://manuals.harman.com/INF/HOM/Miscellaneous/MRS_WhtPaper.pdf

Ουσιαστικά είναι εξέλιξη της τεχνολογίας EMI tweeter (EMIT™) και EMI midrange (EMIM™) που χρησιμοποιούσε παλιότερα η Infinity αλλά και άλλες εταιρίες του Harman Group. Είναι ένα μικρό πάνελ αλλά με κινητήρα παρόμοιο με αυτόν ενός συμβατικου μεγαφώνου.

Reaction score
298
Ευχαριστώ για το λινκ, νομίζω ότι κατάλαβα κάτι. Πρόκειται για έναν "κώνο με μορφή ταινίας", ούτως ειπείν. Απομένει να δούμε τα μηχανικά, ηλεκτρικά και ακουστικά χαρακτηριστικά του.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.981
Members
38.524
Νεότερο μέλος